solo kolektyw

Opinie pozytywne

muszla na kadzidło

urocza muszelka podróżująca zielonookim kanu - zmierza w bardzo ciekawe rejony, a ja wraz z nią :-). bardzo bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 24-11-2009 22:07 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
złoty środek

absolutnie piękna rzecz - już się rozsiadła wygodnie na środku mojego stołu, nie mogę oderwać od niej wzroku - patera jak knieja, jak mech przyprószony złotą siwizną....królowa ;-)

Opinia pozytywna | 24-11-2009 22:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cebula druga

cudna i zabawna :-)! bardzo cebulowa i zielona :-) - dziękuję serdecznie!

Opinia pozytywna | 24-11-2009 22:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
gołąb

kolejne cudo ! Golabek jest zabawny a jednoczesnie majestatyczny:) Bardzo dumnie prezentuje swoje wdzieki na parapecie:)

Opinia pozytywna | 28-10-2009 14:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zielone oko

Bardzo POZYTYWNY komentarz. Patera jest CUDOWNA! Zdjęcie nie oddaje jej całkowitego piękna. Najpiękniejszy talerz w moim domu. Wykonany bardzo starannie. CUDO !!!!!!!!

Opinia pozytywna | 19-10-2009 16:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cebulka

bardzo piekna praca i bardzo, bardzo praktyczna. kadzidełka sa wreszcie szczesliwe w moim domu :))) bardzo dziekuje.

Opinia pozytywna | 11-10-2009 22:09 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cukiernica oaza

Piękna! Chyba zacznę słodzić kawę i herbatę:-))))

Opinia pozytywna | 30-09-2009 16:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kamienna

znakomite, cudowne, idealne!

Opinia pozytywna | 29-09-2009 22:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
w turkusie

Piękna pechowa

Opinia pozytywna | 25-08-2009 17:02 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ta w turkusowym turbanie

Dostojna i piękna

Opinia pozytywna | 25-08-2009 17:01 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
granat na kadzidełka

przepieknie wykonane, małe dzieło sztuki. niesamowicie praktyczne. wreszcie moje "problemy" z kadzidełkowym popiołem sie rozwiazały :) bardzo dziekuje

Opinia pozytywna | 21-08-2009 11:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Muszla

Muszla przepiękna, gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 11-08-2009 20:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
granat na kadzidło

Piekny granat do kompletu z cudowna cebula:) Polecam prace Pani Doroty:)

Opinia pozytywna | 04-08-2009 23:01 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cebula

Cudowna cebula bedzie stanowila piekna i oryginalna ozdobe:) Polecam prace Pani Doroty:)

Opinia pozytywna | 04-08-2009 23:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
wróbelek II

Dziekuję ! mam go pod opieką:) Pozdrawiam Ewa Dudzik

Opinia pozytywna | 25-07-2009 15:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łąka

PIĘKNE !!! Dziękuję .Ewa Dudzik

Opinia pozytywna | 25-07-2009 15:34 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Muszla dla pani Lucyny

Piekna muszla pełna magii kolorów. Dziękuję

Opinia pozytywna | 25-07-2009 15:16 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
cukiernica oaza

Przepiękna!!! Serdecznie DZIĘKUJĘ-)

Opinia pozytywna | 20-07-2009 13:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
szczęśliwa parka

Kaczuchy są absolutnie przeurocze - widać, że łączy ja wielkie uczucie ;) Podziwiam grę odcieni szkliwa i precyzję w rysunku dziobków i grzebyka :) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 16-07-2009 12:21 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
afrykanka

Cudowna kobieta z egzotycznych , zielonych wysp. Pięknie wykonana, Dziękuję:)))

Opinia pozytywna | 13-07-2009 18:11 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
solo kolektyw

solo kolektyw

w Trendymanii od: 2009-02-24
1 dostępny
170 sprzedanych
88 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"