Anioł

Opinie

Purple Rain - bransoleta

100 % satysfakcji ! Polecam!!!

Opinia pozytywna | 13-09-2014 04:58 | Biżuteria / Bransolety
Dark Brown Leather Strap - bransoleta

Bransoletka jest bardzo ładna. Komunikacja ze sprzedającym przebiegała bez zarzutu. Produkt został dostarczony w ciągu 2 dni. Jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 11-09-2014 09:37 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Out of Africa - komplet bransolet

bransoletki dostarczone błyskawicznie .Interesujące Polecam

Opinia pozytywna | 27-08-2014 19:33 | Biżuteria / Bransolety
Na rekę - KORAL

bransoleta O.K .Dziekuje za szybka wysyłke Pozdrawiam Darek

Opinia pozytywna | 05-08-2014 08:28 | Biżuteria / Bransolety
Dark Blue - komplet bransolet

Bransoletki jak zawsze rewelacyjne.Kolor perełek śliczny.Dziekuje :-)

Opinia pozytywna | 29-07-2014 11:12 | Biżuteria / Bransolety
Jerusalem - bransoleta

zawsze podobają mi wszystkie pańskie prace

Opinia pozytywna | 28-07-2014 11:25 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Między Słowami - zamówienie specjalne

Pełna satysfakcja. Piękna rzecz i pozytywna osoba. Idealne zestawienie. Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 02-07-2014 10:17 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Rosarium (różaniec) - bransoleta

To był prezent. Obdarowana osoba bardzo, bardzo zadowolona! Cóż chcieć więcej? Warto było!

Opinia pozytywna | 02-07-2014 09:31 | Biżuteria / Bransolety
"Królestwo Niebieskie"- krzyż

Wygląda świetnie! Wyrób warty swojej ceny.

Opinia pozytywna | 02-07-2014 09:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Shades of GRAY - bransoleta

Urzekająca bransoleta, absolutna magia idei i formy. Fotografia nie oddaje w pełni mistrzowskiej precyzji i finezji ducha.

Opinia pozytywna | 10-06-2014 11:54 | Biżuteria / Bransolety
Arya I - bransoleta

:) Fajna. Jestem zadowolona! R.B.

Opinia pozytywna | 09-06-2014 22:35 | Biżuteria / Bransolety
Purple Rain - kolczyki

Wiem, powtarzam sie... ale (jak zwykle) kolczyki sa fenomenalne i fantastyczne. Dziekuje i polecam! R.B.

Opinia pozytywna | 09-06-2014 22:33 | Biżuteria / Kolczyki
"Królestwo Niebieskie"

Jak zwykle SUPER! W slowach nie mozna wyrazic mojego zachwytu.... Dziekuje, polecam i pozdrawiam Re.

Opinia pozytywna | 19-05-2014 13:23 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Big Blue - bransoleta

Bardzo dziękuję za piękną i starannie wykonaną bransoletę. Moja ulubiona .Polecam wszystkim.

Opinia pozytywna | 05-05-2014 20:21 | Biżuteria / Bransolety
- Moonlight - bransoleta I

Wyrób taki jak na zdjęciu, jakość również bardzo dobra, polecam.

Opinia pozytywna | 25-03-2014 19:15 | Biżuteria / Bransolety
Dothraki Queen - bransoleta

Jak zwykle: SUPER! Dziekuje i polecam artyste. Renata

Opinia pozytywna | 16-03-2014 11:12 | Biżuteria / Bransolety
- Back to Black - bransoleta

Piekna, oryginalna branzoletka. Jedyna uwaga, to ze zapiecie nie jest idealne, czasem samo sie wypina.

Opinia pozytywna | 04-03-2014 09:44 | Biżuteria / Bransolety
Sansa - bransoleta

Bardzo oryginalana i piekna branzoletka. Genialne zapiecie! Dziekuje.

Opinia pozytywna | 04-03-2014 09:43 | Biżuteria / Bransolety
Gdzie ta keja... - bransoleta

... już bezpiecznie u mnie zacumowała:-) Dziękuję, bransoletka jest naprawdę fajna i z pewnością sprawi radość młodej żeglarce z myślą o której została kupiona.

Opinia pozytywna | 30-01-2014 18:44 | Biżuteria / Bransolety
- STARDUST - bransoleta

Bardzo ładna.

Opinia pozytywna | 26-01-2014 22:58 | Biżuteria / Bransolety
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
533 dostępne
1 w promocji
18 na zamówienie
1051 sprzedanych
389 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy