Anioł

Opinie

FLORA - ONYKS

świetnie pasuje do lawy wulkanicznej, polecam

Opinia pozytywna | 17-08-2013 19:42 | Biżuteria / Bransolety
FLORA - koral

szukałam kombinacji koralu z onyksem dwa lata, a tu bingo!

Opinia pozytywna | 17-08-2013 19:41 | Biżuteria / Bransolety
LAWA WULKANICZNA

bardzo dobre wykonanie, będzie to mój ulubiony codzienny dodatek :)

Opinia pozytywna | 17-08-2013 19:38 | Biżuteria / Bransolety
Krople cytrynu - kolczyki

Ulubione i prześliczne. Jak zresztą wszystkie prace pochodzące od tego artysty.

Opinia pozytywna | 12-08-2013 21:43 | Biżuteria / Kolczyki
Turquoise - bransoleta

Bardzo to ładne. Jak zresztą wszystkie prace pochodzące od tego artysty.

Opinia pozytywna | 12-08-2013 21:42 | Biżuteria / Bransolety
SAILOR - bransoleta

Bransoletka wyglada super tak jak zreszta inne juz zakupione u Artysty.Dziekuje!!!

Opinia pozytywna | 06-08-2013 15:42 | Biżuteria / Bransolety
Sea Blue - bransoleta

Bransoletka jest świetna !!!Dziekuje ślicznie!

Opinia pozytywna | 06-08-2013 15:41 | Biżuteria / Bransolety
Pożegnanie z Afryką (zebra) - bransoleta I

biżuteria piękna i starannie wykonana, gustownie zapakowana, do tego ekspresowa przesyłka- same superlatywy. opinia dotyczy 3 bransoletek: pożegnanie z Afryką zebra i cętki oraz turkusowej

Opinia pozytywna | 25-07-2013 21:13 | Biżuteria / Bransolety
Turquoise - bransoleta

Super bransoleta, niebanalna, starannie wykonana.

Opinia pozytywna | 17-07-2013 10:56 | Biżuteria / Bransolety
Na szyję lub na rekę III

Jestem bardzo zadowolony z zakupu!Bransoletka,która świetnie prezentuje się na ręce,ma typowo "męski" design i pewne wykonanie.

Opinia pozytywna | 09-07-2013 18:49 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Daenerys Targaryen - bransoleta I

Bransoletka niebanalna i nadaje pazura noszonej kreacji.dziekuje slicznie!

Opinia pozytywna | 06-07-2013 13:38 | Biżuteria / Bransolety
Back to Black - bransoleta

Bransoletka jest po prostu super tak jak zreszta pozostale. chociaz ta bedzie moja faworytka:-)

Opinia pozytywna | 06-07-2013 13:37 | Biżuteria / Bransolety
Turquoise and Green - bransoleta

Bransoletka prezentuje sie swietnie.Dziekuje

Opinia pozytywna | 06-07-2013 13:36 | Biżuteria / Bransolety
Black - bransoleta

Piękna, oryginalna, zgodna z moimi oczekiwaniami:) polecam

Opinia pozytywna | 02-07-2013 13:26 | Biżuteria / Bransolety
Amonity - kolczyki

Kolczyki są śliczne! Idealnie dobrane amonity pod względem wielkości i koloru, perfekcyjnie wykonana oprawa ze srebra, całość ładnie zapakowane. Paczka dotarła błyskawicznie.Doskonały zakup. Polecam :-)

Opinia pozytywna | 28-06-2013 18:40 | Biżuteria / Kolczyki
Turquoise - bransoleta

swietna!!! bardzo dziekue i do usłyszenia :)

Opinia pozytywna | 22-06-2013 21:11 | Biżuteria / Bransolety
"Królestwo Niebieskie"- krzyż

Fajne, dzięki.

Opinia pozytywna | 19-06-2013 09:53 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Wyprawy Krzyżowe

świetna - jak wszystkie prace z galerii Anioła!!! mąz sie z nia nie rozstaje :) dziekuje serdecznie.

Opinia pozytywna | 09-06-2013 19:41 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Pożegnanie z Afryką (struś) - bransoleta

Jestem zachwycona bransoletą! Świetny pomysł, piękne wykonanie.Stworzona męską ręką....ach...

Opinia pozytywna | 05-06-2013 17:01 | Biżuteria / Bransolety
Kryształ górski - naszyjnik

Dziękuję, bardzo ładny naszyjnik. Robi bardzo duże wrażenie. Artysta bardzo miły i pomocny w dobraniu detali wg preferencji.

Opinia pozytywna | 29-05-2013 22:38 | Biżuteria / Naszyjniki
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
660 dostępnych
3 w promocji
18 na zamówienie
961 sprzedanych
366 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy