Anioł

Opinie

Wyprawy Krzyżowe

świetna - jak wszystkie prace z galerii Anioła!!! mąz sie z nia nie rozstaje :) dziekuje serdecznie.

Opinia pozytywna | 09-06-2013 19:41 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Pożegnanie z Afryką (struś) - bransoleta

Jestem zachwycona bransoletą! Świetny pomysł, piękne wykonanie.Stworzona męską ręką....ach...

Opinia pozytywna | 05-06-2013 17:01 | Biżuteria / Bransolety
Kryształ górski - naszyjnik

Dziękuję, bardzo ładny naszyjnik. Robi bardzo duże wrażenie. Artysta bardzo miły i pomocny w dobraniu detali wg preferencji.

Opinia pozytywna | 29-05-2013 22:38 | Biżuteria / Naszyjniki
Bransoleta męska

bransoletka jest super.nic dodac,nic ujac.bardzo dziekuje Panie Jacku.

Opinia pozytywna | 28-05-2013 01:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Bransoleta męska

Przemiła i sprawna obsluga, bransoletka przepiękna polecam zakupy:)

Opinia pozytywna | 08-03-2013 23:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Zagubieni w czasie

Rewelacyjny zegarek, lepiej wygląda niż na zdjęciach, śliczny, perfekcyjna robota, super dopasowany, kontakt z artystą, wykonanie (dopasowanie, dostawa superszybkie jak tylko założyłam na rękę od razu się zakochałam Gorąco polecam, i czekam na następne fantastyczne pomysły

Opinia pozytywna | 01-03-2013 08:43 | Biżuteria / Zegarki
Między słowami - miłość nigdy nie ustaje

Piękna, oryginalna biżuteria, serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 29-01-2013 19:13 | Biżuteria / Wisiory
bransoleta - KOCIE OKO

Jak zwykle, mistrzowska robota!Dziekuje i bardzo polecam Renata

Opinia pozytywna | 20-12-2012 16:45 | Biżuteria / Bransolety
Kryształowe krople

Kolczyki sa po prostu wspaniale, "na zywo" prezentuja sie jeszcze piekniej! Dziekuje R.B.

Opinia pozytywna | 11-12-2012 15:47 | Biżuteria / Kolczyki
Na szyję lub na rekę - KOCIE OKO

Wspaniale kocie oko! Dla calej rodziny!! Pozdrawiam i polecam Renata

Opinia pozytywna | 11-12-2012 15:40 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Na szyję lub na rekę - KORAL

Świetny kontakt, błyskawiczna dostawa a wyrób - pierwsza klasa. Na pewno nie będzie to ostatni zakup. Pozdrawiam i dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-12-2012 11:48 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Na szyję lub na rekę -JADEIT

Świetny kontakt, błyskawiczna dostawa a wyrób - pierwsza klasa. Na pewno nie będzie to ostatni zakup. Pozdrawiam i dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-12-2012 11:48 | Biżuteria / Dla mężczyzn
BURSZTYN

Kolczyki świetne - to już drugie od Pana i drugie ulubione :-).

Opinia pozytywna | 13-11-2012 14:21 | Biżuteria / Kolczyki
KOŁA, kółka-IV

Kolczyki wyjątkowo piękne !-bardzo dziękuję! Polecam tego artystę!

Opinia pozytywna | 07-11-2012 22:02 | Biżuteria / Kolczyki
KOŁA, kółka-II

Kolczyki bardzo ładne.

Opinia pozytywna | 07-11-2012 14:05 | Biżuteria / Kolczyki
Wyprawy Krzyżowe I

Bardzo ładne wykonanie, Wygodna w noszeniu. Plus super miła pomoc artysty. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 30-08-2012 11:39 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Kryształowe krople

Kolczyki,które od razu polubiłam. Bardzo oryginalny pomysł.Pozdrawiam i dziękuję Twórcy.

Opinia pozytywna | 31-07-2012 21:55 | Biżuteria / Kolczyki
KOŁA, kółka-I

Kolczyki genialne i ulubione. Proste, surowe, piękne i .. seksowne.

Opinia pozytywna | 23-07-2012 22:04 | Biżuteria / Kolczyki
Kryształowe krople

małe dzieło sztuki , dziękuję :)

Opinia pozytywna | 02-02-2012 18:39 | Biżuteria / Kolczyki
SUNSHINE

bardzo fajny i bardzo starannie wykonany flakon :) jestem zachwycona! szkoda tylko, że nie będzie mój ;/

Opinia pozytywna | 16-12-2011 16:53 | Biżuteria / Wisiory
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
533 dostępne
1 w promocji
18 na zamówienie
1050 sprzedanych
389 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy