Anioł

Opinie

Big Blue - bransoleta

Polubiłam ją bardzo. Świetnie się układa, doskonale wyważona.Piękna. Jedyny minus - trudno ją zapiąć bez pomocy drugiej osoby, zamek na foto był trochę inny. Ale w końcu się udaje. Na pewno jeszcze kiedyś wrócę.

Opinia pozytywna | 28-10-2013 20:33 | Biżuteria / Bransolety
Brown Savanna - bransoleta

Świetna , dziękuję

Opinia pozytywna | 28-10-2013 16:17 | Biżuteria / Bransolety
Bursztyn&Lawa - bransoleta

Bransoleta wyjątkowo piękna!!Artyście bardzo dziękuję,a wszystkim polecam.Zakupy u Anioła są przyjemne i pewne!!!

Opinia pozytywna | 22-10-2013 18:13 | Biżuteria / Bransolety
Między Słowami - zamówienie specjalne

polecam :) bardzo szybka dostawa zamówienia :) Produkty mają indywidualny charakter, szlachetność materiałów i profesjonalne wykonanie :) Jeszcze raz dziękuję.

Opinia pozytywna | 18-10-2013 11:00 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Purple Rain - bransoleta

Bransoletka jest świetna, interesujący styl, staranne wykonanie.

Opinia pozytywna | 17-10-2013 19:08 | Biżuteria / Bransolety
Koral&Lawa - bransoleta

Świetna jesienna bransletka

Opinia pozytywna | 12-10-2013 22:40 | Biżuteria / Bransolety
dmuchawce

kolczyki śliczne, wyjątkowe, genialna robota

Opinia pozytywna | 28-09-2013 12:54 | Biżuteria / Kolczyki
Kryształ - kolczyki

Super! Kolejne kolczyki od Pana i kolejne są super.

Opinia pozytywna | 27-09-2013 18:01 | Biżuteria / Kolczyki
Etno

Delikatne, lekkie, wyjątkowe

Opinia pozytywna | 20-09-2013 22:14 | Biżuteria / Kolczyki
Arya - bransoleta

Bardzo oryginalna, połączenie skóry, srebra i czarnej lawy jest idealne.

Opinia pozytywna | 20-09-2013 22:10 | Biżuteria / Bransolety
Na szyję lub na rekę - WRZOSOWE

Fajne:)

Opinia pozytywna | 15-09-2013 23:40 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Pożegnanie z Afryką - dla Kasi

Piękno pełne dzikości, siły i nieukrywanej zmysłowości. Świetnie prezentuje się na nadgarstku, nie przeszkadza, nie haczy, nie ciąży. Idealnie pasuje do bluesa w słuchawkach :) Dziękuję. Bransoletka jest świetna.

Opinia pozytywna | 09-09-2013 22:56 | Biżuteria / Bransolety
Koral&Lawa - komplet bransolet

Bransolety idealne, pomysł z lawą i koralem świetny, bardzo się podobają,tyle możliwości, dziękuję za pomysł, tempo i zrozumienie!

Opinia pozytywna | 06-09-2013 10:38 | Biżuteria / Bransolety
Brown and Black - bransoleta

Bransoletka jest fantastyczna!!!Dziękuję:-)

Opinia pozytywna | 05-09-2013 00:07 | Biżuteria / Bransolety
Black sun

idealnie pasują do bransoletek, lekkie i delikatne.

Opinia pozytywna | 02-09-2013 21:19 | Biżuteria / Kolczyki
Koral&Lawa - komplet bransolet

W rzeczywistości są jeszcze piękniejsze, jestem nimi oczarowana. Realizacja błyskawiczna. Bardzo dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 02-09-2013 21:15 | Biżuteria / Bransolety
Brown and Black - bransoleta

Bransoletka bardzo ładna - idealna wielkościowo i kolorystycznie.Co istotne można ją nosić również jako naszyjnik - zapięcie noszone z przodu stanowi dodatkową ozdobę :)

Opinia pozytywna | 23-08-2013 17:35 | Biżuteria / Bransolety
Turquoise and Blue - bransoletka

Bransoletka tak jak poprzednie jest super!!!Dziekuje!

Opinia pozytywna | 20-08-2013 17:33 | Biżuteria / Bransolety
Blue - bransoletka

Bransoletka jest sliczna i stanowi swietny komplet z innymi bransoletkami Artysty.Dziekuje:-)

Opinia pozytywna | 20-08-2013 17:32 | Biżuteria / Bransolety
TURKUS

gadżecik iście archanielski ;)

Opinia pozytywna | 17-08-2013 19:43 | Biżuteria / Bransolety
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
660 dostępnych
3 w promocji
18 na zamówienie
961 sprzedanych
366 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy