Anioł

Opinie

Black Coffee - bransoleta

Bardzo ładna.

Opinia pozytywna | 26-01-2014 22:57 | Biżuteria / Bransolety
KORAL - męska bransoleta

Super, bardzo dziękuje trafił pan idealnie w mój gust,

Opinia pozytywna | 24-01-2014 17:06 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Brown and Ginger - bransoleta

Bardzo ładna bransoletka. Szybka przesyłka.Gorąco polecam

Opinia pozytywna | 23-01-2014 15:32 | Biżuteria / Bransolety
Big Blue - bransoleta

Intrygująca bransoleta , wzbudza duże zainteresowanie , ciekawie wykonana.

Opinia pozytywna | 21-12-2013 08:32 | Biżuteria / Bransolety
Zawsze z Tobą - zamówienie specjalne

Bransoleta ładna bo prosta i męska. Fajny pomysł na b. osobisty, jedyny w swoim rodzaju prezent (w zależności od graweru). Zakup szybko, sprawnie - POLECAM ;O)

Opinia pozytywna | 21-12-2013 00:18 | Biżuteria / Dla mężczyzn
"Królestwo Niebieskie" - bransoleta

wszystkie pana prace są bardzo ciekawe, bransoletka dotarła do mnie i bardzo mi się podoba, dziękuję

Opinia pozytywna | 20-12-2013 12:53 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Brown Leather Strap - bransoleta

Bardzo dobry kontakt i profesjonalne podejście, szybka wysyłka i solidnie wykonana biżuteria. Zdecydowanie polecam :)

Opinia pozytywna | 18-12-2013 09:01 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Butsztyn&Perła - bransoleta

Bransoletka wyglada wspaniałe!!!!

Opinia pozytywna | 17-12-2013 20:31 | Biżuteria / Bransolety
Perły Keishi - kolczyki

wszystkie pana prace intrygyją

Opinia pozytywna | 17-12-2013 20:11 | Biżuteria / Kolczyki
Rosa - bransoleta

Bardzo ładny prezent urodzinowy-zgodny ze zdjęciem.Dobry kontakt z artystą. Jestem pod wrażeniem- gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 17-12-2013 11:03 | Biżuteria / Bransolety
Pearl Glow - bransoleta

Bardzo ładna bransoleta, przesyłka błyskawiczna. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 10-12-2013 16:32 | Biżuteria / Bransolety
Miód&Cytryna - bransoleta

Bardzo ładna bransoleta, przesyłka błyskawiczna. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 10-12-2013 16:32 | Biżuteria / Bransolety
Kryształowe krople z granatem

Bardzo ładne kolczyki, przesyłka błyskawiczna. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 10-12-2013 16:32 | Biżuteria / Kolczyki
Feel MINT - bransoleta

Bardzo ładna bransoletka, jestem zachwycona wszystkimi pracami Anioła. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 07-12-2013 15:29 | Biżuteria / Bransolety
Turquoise and Brown - bransoleta

Bransoleta wielce przypadła do gustu obdarowanej. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-12-2013 13:28 | Biżuteria / Bransolety
Pożegnanie z Afryką (zebra) - bransoleta I

JAK PRZYSTAŁO NA ANIOŁA BRANSOLETA NIEBIAŃSKA. PIĘKNIE PREZENTUJE SIĘ NA NADGARSTKU.DZIĘKUJĘ.POLECAM.

Opinia pozytywna | 02-12-2013 19:42 | Biżuteria / Bransolety
A Walk in the Clouds - bransoleta

Bransoletka jest śliczna!!!.Dziekuje!

Opinia pozytywna | 02-12-2013 10:54 | Biżuteria / Bransolety
- Moonlight - bransoleta

Bardzo ładna bransoleta. Dziękuję bardzo I. Raczkowska

Opinia pozytywna | 22-11-2013 17:20 | Biżuteria / Bransolety
Crusader Black Lava - bransoleta

Szybko, sprawnie i zgodnie ze zdjęciem

Opinia pozytywna | 21-11-2013 11:14 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Crusader Black Lava - naszyjnik

Szybko, sprawnie i zgodnie ze zdjęciem.

Opinia pozytywna | 21-11-2013 11:14 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Anioł

Anioł

w Trendymanii od: 2009-03-22
530 dostępnych
1 w promocji
18 na zamówienie
1050 sprzedanych
389 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy