Daria Górkiewicz

Opinie

Teoria chaosu ( Efekt motyla) - akwarela

Praca piekna, wszystko co dotyczy kommunikacji , wysylki, oprawy obrazu jest profesjonalne .Polecam prace pani Dari mnie sie podobaja do tego artystka jest niezwykle mila, dzieki

Opinia pozytywna | 13-04-2016 18:07 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Słońce na łące - obraz olejny w ramie

Dziękuję zakup spełnił moje oczekiwanie. Bardzo ładnie pasuje do pomiszczenia, w któtym zawisł.

Opinia pozytywna | 14-02-2016 14:03 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Gorąca krew dla Pani D.

Piękna broszka, bardzo starannie wykonana i zapakowana. Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt z Artystą. Polecam!

Opinia pozytywna | 28-11-2015 23:03 | Biżuteria / Broszki
Zamówienie specjalne

Akwarele przepiękne. Oprawa trafiona. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 30-01-2015 20:57 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioł brylantowy - grafika

Anioł przepiękny. Spełnia moje oczekiwania.

Opinia pozytywna | 03-01-2015 08:17 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Anielskie opowieści - grafika

Bardzo ładna praca. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 03-01-2015 08:16 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Środek lata - akwarela

Akwarela cudna. Nie zawiodłam się w moich oczekiwaniach.

Opinia pozytywna | 03-01-2015 08:14 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ciocarlia - akwarela

Urocza grafika i ekspresowa dostawa! Polecam :)

Opinia pozytywna | 12-12-2014 19:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Nadzeja - grafika

Dziękuję za grafikę, jest piękna i eteryczna.

Opinia pozytywna | 02-12-2014 07:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł zalotny- grafika

Odebrałam przesyłkę i bardzo dziękuję. Pani Anioły są niezwykłe. Z pewnością będą chroniły obdarowanych.

Opinia pozytywna | 02-12-2014 07:58 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł dobrotliwy - grafika

Kupiłam grafikę. Jest piękna. Dziękuję

Opinia pozytywna | 14-11-2014 10:52 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ciepła łąka - akwarela

Akwarela bardzo piękna, doatawa bardzo sprawna. Dziękuję i polecam

Opinia pozytywna | 11-06-2014 13:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Letnie klimaty 3 - obraz

Nawet zimą można przenieść się na skąpaną latem łąkę...

Opinia pozytywna | 10-06-2014 02:38 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Domestica urbana - obraz

Spokojny, zatrzymujący w codziennej pogoni...

Opinia pozytywna | 10-06-2014 02:15 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pieść ciało w śliwce - filcowe mydło

Ciekawy pomysł na niezobowiązujący prezent. Dostawa była szybka, a całość zamówienia ciekawie zapakowana. Miłym akcentem była krótki "liścik" od sprzedającego.

Opinia pozytywna | 10-02-2014 18:19 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Pieść ciało w pomarańczy - filcowe mydło

Ciekawy pomysł na niezobowiązujący prezent. Dostawa była szybka, a całość zamówienia ciekawie zapakowana. Miłym akcentem była krótki "liścik" od sprzedającego.

Opinia pozytywna | 10-02-2014 18:19 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Anielskie ogrody - grafika

transakcja poprawna, ładnie wykonana praca

Opinia pozytywna | 08-02-2014 20:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł dobrotliwy - grafika

Emocje wyrażone w moich ulubionych kolorach...Delikatność, subtelność, piękno, wrażliwość.Daje wewnętrzną siłę, a jednocześnie wycisza. Każde spojrzenie, to doświadczenie czegoś ulotnego... chwilo trwaj...!!! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 18-01-2014 10:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Nadzeja - grafika

Ja zobaczyłam w niej...tajemnicę, piękno, delikatność. Obudziła we mnie emocje, o których trudno opowiedzieć, można je poczuć. Z cała siłą.Do odkrywania na nowo niemal w każdym spojrzeniu. Dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 18-01-2014 10:23 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Lekko w zieleni - obraz olej pejzaż

Ja wiedziałam,że tak będzie,uchu,uchu,ja wiedziałam!:-))) Muszę zadbać o charakterną ramę,wwiercić kołek w ścianę i znaleźć "sąsiadów"...a to będzie przymierzanie.WESOŁYCH

Opinia pozytywna | 20-12-2013 21:54 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Daria Górkiewicz

Daria Górkiewicz

w Trendymanii od: 2010-08-17
81 dostępnych
11 w promocji
8 na zamówienie
237 sprzedanych
117 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace