Daria Górkiewicz

Opinie

Farinelli ostatni kastrat

Posiadam już trzy Pani grafiki,obcowanie z nimi jest jak świętowanie. Piękny rysunek i kolorystyka. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 03-07-2012 16:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
W anielskim ogrodzie

Obraz przecudowny. Posiadam kilka obrazow z wizerunkiem aniola w domu ale obraz namalowany przez Pania Darie jest sposrod nich zdecydowanie najpiekniejszy i najbardziej energetyczny.

Opinia pozytywna | 28-06-2012 18:54 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Jutro - Pejzaż polski

:)

Opinia pozytywna | 13-06-2012 19:47 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zamówienie specjalne

Bardzo nastrojowa:)

Opinia pozytywna | 13-06-2012 19:47 | Dekoracja Wnętrz / Ramki
Zamówienie specjalne

:)

Opinia pozytywna | 05-06-2012 21:20 | Dekoracja Wnętrz / Ramki
Będziesz tam... Pejzaż polski

Śliczna akwarela :) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 05-06-2012 21:20 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anielskie nuty

Anioł już się zadomowił i ma doborowe towarzystwo w postaci drugiego anioła również autorstwa Pani Darii. Dwa anioły nad głową strzegą mego snu. Dla trzeciego miejsce też by się znalazło :)Dziękuję za dołączoną niezwykle zmysłową i piękną grafikę. Niezwykłe dzieła, niezwykłej artystki, polecam.

Opinia pozytywna | 27-04-2012 19:16 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioł miłości - obraz olej

Jestem zachwycona, obraz spełnił wszystkie moje oczekiwania, dostał nową nazwę "Agnieszka wypuszcza ptaszki z mieszka". Dziękuję za piękną grafikę. Gorąco polecam wszystkim Pani prace. Pozdrawiam, Agnieszka :)

Opinia pozytywna | 29-03-2012 12:52 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Nie stracić skrzydeł

Grafika piękna! Autorka wzruszyła mnie dołączonym listem i wierszem... Na pewno bedę zaglądać na stronkę i podziwiać stworzeone przez Panią dzieła! Pewnie też coś dokupię do kolekcji. Bardzo polecam i pozdrawiam:)

Opinia pozytywna | 15-03-2012 08:46 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Szmaragdowe lato - akwarela

Piękna praca, dziękuję za autograf. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 27-01-2012 14:09 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Cała twoja

Praca bardzo wysmakowana, subtelna i "niejednoznaczna" w wyrazie. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 20-01-2012 11:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Szept

Praca bardzo "kobieca", zarówno w tematyce, jak i rysunku. Im dłużej się z nią obcuje, tym więcej nasuwa się przemyśleń i skojarzeń. Przeznaczyłam ją na prezent, ale trudno było mi się z nią rozstać. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-01-2012 11:57 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zamówienie specjalne

Ramka idealnie dobrana. Klasyczna, idealnie wspiera i wzmacnia efekt pracy.

Opinia pozytywna | 20-01-2012 11:53 | Dekoracja Wnętrz / Ramki
Między kroplami

Obraz wzbudza pozytywne emocje ciepłą kolorystyką i miękką linią. To są moje klimaty. Sprawiła mi Pani ogromną przyjemność obrazem, miłym liścikiem i gratisem. Liczę na dalszą współpracę. Dziękuję i pozdrawiam "niepoprawną kociarę"- też kociara Liliana.

Opinia pozytywna | 05-01-2012 19:05 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zamówienie specjalne

Oprawa z grafiką pięknie się komponuje. 100% zadowolenia :)

Opinia pozytywna | 04-01-2012 12:11 | Dekoracja Wnętrz / Ramki
Malam - grafika

Piękna grafika! Obdarowany był zachwycony :) Fantastyczny kontakt z Artystką! :)

Opinia pozytywna | 02-01-2012 08:26 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Gorące drobiazgi - pejzaż - olej

Piękny obraz godzący pełne energii barwy ze spokojem przyrody. Jestem pod wielkim wrażeniem talentu i ujmującego stosunku do klienta. Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 14-12-2011 18:36 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Wrzosowiska - pejzaż polski

Obraz w cudowny sposób wycisza, uspokaja. Wzrok błądzi wgłąb dalekiej, zamglonej, "zamyślonej" perspektywy. Dokładnie o taki nastrój chodziło. Pani Daria jest doskonałą Artystką oraz wspaniałą i przemiłą osobą. Dziękuję i bardzo serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 14-12-2011 18:30 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Medeea

Bardzo dziekuję za bardzo piękne akwarele, które niewątpliwie upiększą moją sypialnię. Dziękue również za błyskawiczne ich dostarczenie. Napewno będę Panią polecać. Pozdrawiam serdecznie i życze Wesołych Świąt

Opinia pozytywna | 12-12-2011 20:26 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anielskie tańce

Bardzo dziekuję za bardzo piękne akwarele, które niewątpliwie upiększą moją sypialnię. Dziękue również za błyskawiczne ich dostarczenie. Napewno będę Panią polecać. Pozdrawiam serdecznie i życze Wesołych Świąt

Opinia pozytywna | 12-12-2011 20:26 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Daria Górkiewicz

Daria Górkiewicz

w Trendymanii od: 2010-08-17
81 dostępnych
11 w promocji
8 na zamówienie
237 sprzedanych
117 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace