Daria Górkiewicz

Opinie

Molo - akryl na płótnie oprawiony

Niekoniecznie pasuje mi rama. Mam Wrażenie że obraz ginie

Opinia neutralna | 17-08-2020 11:24 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Jabłka dwa - suchy pastel oryginał

Obraz jest boski i komponuje się z moim wnętrzem.

Opinia pozytywna | 17-08-2020 11:23 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Pollock czy Kandinsky - abstrakcja - akwarela oryginał

Obraz jest boski i komponuje się z moim wnętrzem.

Opinia pozytywna | 17-08-2020 11:23 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Przeploty - akwarela oryginał

Polecam

Opinia pozytywna | 24-07-2020 14:07 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Skrzydła - grafika ebru

Polecam

Opinia pozytywna | 24-07-2020 14:06 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł w perłowym różu - akwarela oryginał

Mój anioł jest leciutki jak różowa wata cukrowa. Ale próżno szukać w nim słodyczy. Jest wytrawny jak dobre wino. Piękny obraz Pani Dario. Dziękuję. Z przyjemnością będę oczekiwać nowych prac. Monika J.

Opinia pozytywna | 07-01-2020 18:38 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
W magnoliach - akwarela

jest ok

Opinia pozytywna | 27-08-2019 11:09 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Z lekka - akwarela

jest ok

Opinia pozytywna | 27-08-2019 11:09 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Klematisy - akwarela oryginał

Akwarela jest piękna, razem z magnoliami i dmuchawcami tworzą fajną całość.Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 27-08-2019 11:09 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Górska cisza - obraz olej

Piękna praca, osoba obdarowana jest bardzo zadowolona,a herbatki zostały wypite :)

Opinia pozytywna | 25-08-2019 19:17 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Z turkusem w naturze - Anioł - akwarela oryginał

Praca jest tak piękna, że trudno to ubrać w słowa. Polecam z całego serca.

Opinia pozytywna | 05-07-2019 14:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Lawendowe rozmyślanie - Giclée

Przepiękny obraz. Mam nadzieję, że Anioł "doda mi skrzydeł". Doskonale przygotowana wysyłka. Polecam

Opinia pozytywna | 10-06-2019 14:12 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anielskie kotów kochanie - obraz

Fantastyczne dzieło, anielski obraz... a na tym obrazie uwielbiany przez mojego syna "tygrysek" z sąsiedztwa jako żywo! Okrutnie rudy, waleczny rozbójnik, który na swoje wiosenno-letnie rewiry w moim ogrodzie przychodzi wygrzewać się w porannym słońcu i lizać rany po bójkach. On z pewnością ma troskliwego anioła stróża! Moje młodsze dziecko zachwycone, obraz Pani Darii już zdobi pokój syna. Kontakt z Artystką przesympatyczny, wysyłka świetnie zabezpieczonego dzieła błyskawiczna. Otrzymałam także świąteczny podarek - cudną grafikę z dziewczyną-aniołem, która wzbudziła zachwyt córki i za chwilę dołączy do innych ukochanych przez nią aniołów. Z całego serca dziękuję! Pani dzieła są cudowne! Pozostaję z wyrazami szacunku dla Pani talentu. Anna

Opinia pozytywna | 10-01-2019 12:17 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Noc w różach - obraz olejny

Szanowna Pani, Co prawda już wysłałam do Pani wiadomość okrężną drogą przez Trendymanię, ale skorzystam też z tego "kanału". Obrazek prześliczny. Oglądałam go już w paru miejscach, a w końcu "wyczaiłam" tu - no i zdążyłam na czarnopiątkowy rabat. (Jak mawiał Kisiel, "dobra psu i mucha"). A te róże kusiły, kusiły, wreszcie skusiły. Gdzie ja je teraz powieszę - inna kwestia. Ale mieszkanie zagracone to moja specjalność - w nowobogackich wnętrzach jak z katalogu sklepu meblarskiego nie wytrzymałabym ani godziny. Herbatki, za które dziękuję, wypijemy po dzisiejszym obiedzie. Pozdrawiam Panią serdecznie Bożena Gorska

Opinia pozytywna | 04-12-2018 14:42 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Już schną - akwarela oryginał

Kolejny udany zakup w pracowni p. Darii. Akwarela w klimacie późnej jesieni pasuje do wystroju pomieszczenia. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 21-11-2018 12:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zamówienie specjalne dla Pani GK

Ciekawa oprawa do akwareli. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 21-11-2018 12:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anielskie porywy - akwarela oryginał

Pani Dario dziękuję za piękną akwarele. Pani zaangazowanie i pomoc w dopięciu zamowienia oraz wysylce jest nieoceniona. Anioł porwał moje serce, ale też i mojej chrześnicy. Serdecznie pozdrawiam

Opinia pozytywna | 28-05-2018 13:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Cicha noc - pejzaż - obraz olejny

bardzo ładny i nastrojowy obraz.

Opinia pozytywna | 18-05-2018 14:08 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Aniołom zawsze kwitnie w lawendach - akwarela

Bardzo subtelna praca....Anioł delikatny, jak mgła. Miło patrzeć, bo zmusza do refleksji i zastanowienia, a jednocześnie uspokaja. Bardzo dobry kontakt z Artystką. No i gratis w przesyłce. Szczerze polecam.

Opinia pozytywna | 08-02-2018 18:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
A Anieli ciągle grają - akwarela oryginał

Teraz Anieli grają dla mnie. A właściwie to jeden Anioł o łabędziej szyi. Gra pięknie i pięknie wygląda. Może nawet trochę zalotnie, co Aniołom właściwie nie przystoi.

Opinia pozytywna | 08-02-2018 18:01 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Daria Górkiewicz

Daria Górkiewicz

w Trendymanii od: 2010-08-17
79 dostępnych
3 w promocji
2 na zamówienie
229 sprzedanych
116 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace