Daria Górkiewicz

Opinie

Medea - grafika A4

Jak zwykle, super praca :) Polecam

Opinia pozytywna | 19-12-2013 14:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Medea - grafika

Szybka wysyłka, estetycznie zapakowana, piękna praca

Opinia pozytywna | 06-12-2013 18:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zestaw mydeł 4

:) Super,super,super!

Opinia pozytywna | 02-12-2013 14:35 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Kaliofilc z rudą

Fajny pomysł na oryginalny naszyjnik. Polecam

Opinia pozytywna | 31-10-2013 22:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Mgły w moim ogrodzie - akwarela

Akwarela bardzo urokliwa. Dodatkowo oprawiona w prostą drewnianą ramę - po prostu rewelacja - każdemu polecam tę dodatkową usługę! Akwarela i rama oraz zielone pp - idealnie!

Opinia pozytywna | 16-10-2013 17:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zamówienie specjalne - rama i oprawa

Akwarela bardzo urokliwa. Dodatkowo oprawiona w prostą drewnianą ramę - po prostu rewelacja - każdemu polecam tę dodatkową usługę! Akwarela i rama oraz zielone pp - idealnie!

Opinia pozytywna | 16-10-2013 17:55 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Znów ciepłe lato - obraz olej pejzaż

Obraz na moja prośbę został oprawiony przez artystę i teraz prezentuje się pięknie. Współpraca dotycząca wyboru ramy była bardzo sprawna.

Opinia pozytywna | 17-09-2013 09:46 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioł w mieście - obraz olej

Bardzo pozytywna - tozsama z opinia pierwszego obrazu. K M.

Opinia pozytywna | 12-09-2013 22:12 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioły błękitnej nadziei - obraz

Bardzo pozytywnie ,obraz jest uroczy i dodatkowo pieknie pachnie; Dziekuje za herbatke .Zycze samych wzlotow w pracy tworczej i wszystkiego najlepszego . K M.

Opinia pozytywna | 12-09-2013 22:09 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Oczekiwanie - grafika B&W

Kolejna z grafik trafiająca wrażliwością w gust delikatnych duszą odbiorców. Bardzo gorąco polecam kontakt, zakupy - realizowane są bardzo sprawnie:)

Opinia pozytywna | 29-08-2013 19:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Marzenie - grafika B&W

Piękna praca! Błyskawiczne dostarczenie do domu i bardzo miły kontakt z artystką. Gorąco polecam :)

Opinia pozytywna | 29-08-2013 19:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Już zmierzch - akwarela

Akwarela w rzeczywistości cudna! Artystka oprawiła ją w rasową drewnianą ramę - każdemu polecam tę dodatkową usługę ! Akwarela jeszcze bardziej zyskała - całość baaardzo efektowna!

Opinia pozytywna | 30-06-2013 10:59 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Orchidee - akwarela

śliczne akwarele, piękna kolorystyka polecam

Opinia pozytywna | 17-01-2013 16:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Pieść ciało w pudrze - filc

Kupione tez na prezent- szkoooooda! Pozdrawiam serdecznie Renata

Opinia pozytywna | 11-12-2012 15:50 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Mydło - Pieść ciało we wrzosach - filc

Sliczne!!!

Opinia pozytywna | 11-12-2012 15:48 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Mydło - Pieść ciało w trawie- filc

Wspaniale! Szkoda, ze na prezent! Pozdrawiam i polecam Renata

Opinia pozytywna | 11-12-2012 15:41 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Odkrycie - grafika

Grafika tematycznie i kolorystycznie idealnie dopasowana do wnętrza mojej sypialni. Według mnie to praca bardzo intymna - jedna z ulubionych jakie posiadam. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 07-09-2012 17:33 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Farinelli ostatni kastrat

Praca ciekawa, wzudza zainteresowanie innych, swoją kolorystyką ociepla surowe wnętrza mojego domu. Polecam artystkę i jej prace.

Opinia pozytywna | 07-09-2012 17:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Chwile ciszy - pejzaż polski

Pani Dario , to kolejna pani praca, którą mogę się cieszyć, jest naprawdę piękny,można się zahipnotyzować.Serdecznie dziękuję, pozdrawiam

Opinia pozytywna | 26-07-2012 09:00 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Medea - grafika

Bardzo dziękuję1

Opinia pozytywna | 09-07-2012 19:09 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Daria Górkiewicz

Daria Górkiewicz

w Trendymanii od: 2010-08-17
46 dostępnych
4 w promocji
3 na zamówienie
239 sprzedanych
117 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace