Sto procent blasku
dla Biała Magia (i) za Sto procent blasku

Piękne, eleganckie w swej prostocie kolczyki. Ich jedyną ozdobą jest wspaniale się mieniący kryształ Swarovsky'ego.

Opinia pozytywna | 10-12-2007 12:31 | Biżuteria / Kolczyki
More Color
dla PONY (i) za More Color

Oryginalna, delikatna bransoletka, nadająca się do każdego stroju.

Opinia pozytywna | 10-12-2007 12:24 | Biżuteria / Bransolety
Precious Chocolate
dla Karolina Rudnicka (i) za Precious Chocolate

Jak tylko zobaczyłam tę bransoletkę, to nie mogłam przestać o niej myśleć :o) Pani Karolino, bardzo, bardzo dziękuję!!! Problem w tym, że teraz nie mogę się na nią napatrzeć i cały czas zerkam na mój lewy nadgarstek. Totalne zauroczenie :o)

Opinia pozytywna | 07-12-2007 16:16 | Biżuteria / Bransolety
Spadające liście
dla mia_mi (i) za Spadające liście

Fantastyczne fragmenty bajkowych opowieści, przeniesione na kawałek papieru. Zauroczyła mnie Pani wrażliwość i mimo tego, że sama jestem plastykiem, bez wahania kupiłam te opowiastki mojej córeczce. Będą ślicznie wyglądać na ścianie w jej pokoju. :o)

Opinia pozytywna | 07-12-2007 16:16 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wielka wyprawa
dla mia_mi (i) za Wielka wyprawa

Fantastyczne fragmenty bajkowych opowieści, przeniesione na kawałek papieru. Zauroczyła mnie Pani wrażliwość i mimo tego, że sama jestem plastykiem, bez wahania kupiłam te opowiastki mojej córeczce. Będą ślicznie wyglądać na ścianie w jej pokoju. :o)

Opinia pozytywna | 07-12-2007 16:16 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Podróż kosmiczna
dla mia_mi (i) za Podróż kosmiczna

Fantastyczne fragmenty bajkowych opowieści, przeniesione na kawałek papieru. Zauroczyła mnie Pani wrażliwość i mimo tego, że sama jestem plastykiem, bez wahania kupiłam te opowiastki mojej córeczce. Będą ślicznie wyglądać na ścianie w jej pokoju. :o)

Opinia pozytywna | 07-12-2007 16:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zachowaj zimowe wspomnienia
dla Mirabeel (i) za Zachowaj zimowe wspomnienia

Dziekuje slicznie! Sama zrobilam sobie choinkowy prezent i byl to strzal w 10! Mysle, ze sa to najpiekniejsze prace scrapbooking'owe jakie widzialam w Polsce! A moj album jest najpiekniejszy na swiecie! :-D dziekuje z calego serca!

Opinia pozytywna | 07-12-2007 11:12 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
kolczyki BLASK
dla Astari (i) za kolczyki BLASK

Wszystko ok. Ekspresowa wysylka - kolczyki śliczne. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 06-12-2007 09:17 | Biżuteria / Kolczyki
Niebanalne
dla Gosia Chruściel-Waniek za Niebanalne

Dziękuję,kolczyki dotarły b.szybko, bardzo efektownie się prezentują super,jak tak dalej będzie to zbankrutuje dzięki tej stronie ;)))tyle wspaniałych rzeczy tu jest że trudno się zdecydować na wybór!!!

Opinia pozytywna | 05-12-2007 21:06 | Biżuteria / Kolczyki
Flowers of Love
dla VeroNica (i) za Flowers of Love

Dziękuję,kolczyki wyglądają wspaniale . ładniejsze w rzeczywistości niż na obrazku ;)))zamówienie doszło b.szybko (3 dni).

Opinia pozytywna | 05-12-2007 21:03 | Biżuteria / Kolczyki
Łagodne
dla Karolina Rudnicka (i) za Łagodne

Łagodne....Cudowne...po prostu Piękne :-) Wspaniale mienią się w słońcu :-))) Kolczyki Karoliny to jest to! Widać, że są tworzone z pasją i sercem :-)

Opinia pozytywna | 05-12-2007 13:25 | Biżuteria / Kolczyki
In blue
dla Karolina Rudnicka (i) za In blue

Można określić je jednym słowem: PRZEPIĘKNE! Kolczyki in blue noszone są przeze mnie niemalże codziennie - tak mi przypadły do gustu :-) Wykonanie pierwsza klasa :-) SUPER!!!!

Opinia pozytywna | 05-12-2007 13:22 | Biżuteria / Kolczyki
Kwiaty i kryształy
dla Karolina Rudnicka (i) za Kwiaty i kryształy

Ponad metrowe arcydzieło, które z przyjamnością noszę. basia

Opinia pozytywna | 05-12-2007 13:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Love is all we need
dla Karolina Rudnicka (i) za Love is all we need

Śliczne, przepięknie wykonane, zapakowane tak jak prezent na Gwiazdkę, uwielbiam biżuterię Karoliny Basia

Opinia pozytywna | 05-12-2007 13:07 | Biżuteria / Kolczyki
pawi trójkąt
dla Black Diamond (i) za pawi trójkąt

Ładny i ciekawy wyrób. Polecam .

Opinia pozytywna | 04-12-2007 21:06 | Biżuteria / Kolczyki
Mini album świąteczny
dla Mirabeel (i) za Mini album świąteczny

Album jest piękny! Zdjęcia oddają jego niepowtarzalny charakter. Precyzyjnie wykonany. Artystka z ogromnym potencjałem i burzą oryginalnych pomysłów. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za ten szczególny drobiazg, który będzie cieszył całą moją rodzinę.

Opinia pozytywna | 04-12-2007 12:04 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
Nocne rysowanie
dla monika suska (i) za Nocne rysowanie

Prezent dla koleżanki. Chętnie zostawiłabym sobie.

Opinia pozytywna | 03-12-2007 20:29 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Barokowe krople
dla Gosia Chruściel-Waniek za Barokowe krople

kolczyki wykonane w sposob bardzo staranny i profesjonalny. Polecem wszystkim ktorzy kochaja piekno

Opinia pozytywna | 03-12-2007 20:06 | Biżuteria / Kolczyki
ViolViol
dla PONY (i) za ViolViol

Prześliczna bransoletka w modnym kolorze ! Swietnie zrobiona z pomysłem ! Polecam!

Opinia pozytywna | 03-12-2007 13:20 | Biżuteria / Bransolety
Szpilka różana
dla Fiszerowa za Szpilka różana

Fiszerowa to też jedna z moich ulubionych projektantek biżuterii! Szpilka jest super! Miała być prezentem dla koleżanki ale chyba już zostanie u mnie !!!

Opinia pozytywna | 03-12-2007 13:19 | Biżuteria / Broszki