calluna
dla jamajka za calluna

Niebanalne, bardzo intrygujące i piękne kolczyki. Świetny pomysł na kształt kolczyków. Dziękuję bardzo za udany zakup!

Opinia pozytywna | 01-02-2008 20:08 | Biżuteria / Kolczyki
opalizujace
dla Jola Krajewska (i) za opalizujace

Fantastyczne! Zdjęcie nie oddało ich prawdziwego piękna. Dziękuję za świetny zakup!

Opinia pozytywna | 01-02-2008 20:06 | Biżuteria / Kolczyki
balowanie REZERWACJA dla PANI AGATY
dla zaplecione (i) za balowanie REZERWACJA dla PANI AGATY

Pięknie się prezentują i mają świetnie wyprofilowane bigle. Cudowny dodatek nie tylko do wieczornej kreacji.

Opinia pozytywna | 30-01-2008 16:17 | Biżuteria / Kolczyki
CZARNA PERŁA II
dla SUSANO (i) za CZARNA PERŁA II

bardzo duży pozytyw:) miły kontakt. kolczyki są piękne!! pozdrawiam:)

Opinia pozytywna | 30-01-2008 10:51 | Biżuteria / Kolczyki
Symetria
dla Aga Radziejewska (i) za Symetria

Bardzo żałuję, że ten naszyjnik kupiłam w prezencie, chętnie sama bym się przyodziała:) Bardzo piękna rzecz, dziękuję bardzo. Pięknie zapakowany i błyskawicznie wysłany, ma Pani we mnie wielbicielkę swojej twórczości:)

Opinia pozytywna | 28-01-2008 19:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Royal blue
dla Karolina Rudnicka (i) za Royal blue

komplet jest piękny! dziękuję ! jestem bardzo zadowolona z zakupu

Opinia pozytywna | 28-01-2008 14:43 | Biżuteria / Komplety
Na trzepaku - ilustracja
dla mia_mi (i) za Na trzepaku - ilustracja

Cudna ilustracja.Bedzie u mnie w gabinecie:)

Opinia pozytywna | 28-01-2008 12:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Spadające liście
dla mia_mi (i) za Spadające liście

Cudna ilustracja.Bedzie u mnie w gabinecie:)

Opinia pozytywna | 28-01-2008 12:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Winogrona z nutką fuksji
dla Karolina Rudnicka (i) za Winogrona z nutką fuksji

Komplet jest po prostu śliczny:) Wykonanie pierwsza klasa:)

Opinia pozytywna | 27-01-2008 17:03 | Biżuteria / Komplety
BLUE
dla sasenka (i) za BLUE

Cudowne kolczyki. Ciekawe i wykonane z wielkim kunsztem.

Opinia pozytywna | 26-01-2008 18:35 | Biżuteria / Kolczyki
SUŁTAŃSKIE
dla sasenka (i) za SUŁTAŃSKIE

Cudowne kolczyki. Ciekawe i wykonane z wielkim kunsztem.

Opinia pozytywna | 26-01-2008 18:35 | Biżuteria / Kolczyki
Na trzepaku - ilustracja
dla mia_mi (i) za Na trzepaku - ilustracja

piekna ilustracja. Bardzo ciekawa technika.Bardzo dziekuje.

Opinia pozytywna | 26-01-2008 11:52 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Różanecznik
dla Mirabeel (i) za Różanecznik

cudowności!!!! dziekuję Agnieszko:)) Różanecznik jest przepiekny. Na pewno spodoba się mojej córeczce chrzestnej. Bardzo romantyczny. Przepięknie wykonany :))

Opinia pozytywna | 26-01-2008 11:41 | Scrapbooking / Kartki
Wielka wyprawa - ilustracja
dla mia_mi (i) za Wielka wyprawa - ilustracja

Przeurocza ilustracja. Świetna technika. Bardzo polecam. Dobrze, że mia_mi pamięta, jak to było być dziewczynką. Dziękuje bardzo :)))

Opinia pozytywna | 22-01-2008 19:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
wrzosowe koszyczki
dla zaplecione (i) za wrzosowe koszyczki

Bardzo oryginalne, subtelne kolczyki, świetnie prezentujące się na uchu. Widać w nich pasję i dbałość o szczegóły. Polecam "zaplecione" cuda.

Opinia pozytywna | 22-01-2008 16:23 | Biżuteria / Kolczyki
Notes GAZETOWE KWIATKI
dla eight (i) za Notes GAZETOWE KWIATKI

Śliczności! Naprawdę pięknie wykonany:)

Opinia pozytywna | 21-01-2008 21:22 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
Violet Love
dla PONY (i) za Violet Love

ok

Opinia pozytywna | 20-01-2008 19:07 | Biżuteria / Bransolety
szczotka do włosów
dla Mamoon (i) za szczotka do włosów

ok

Opinia pozytywna | 20-01-2008 19:07 | Akcesoria /
Szczotka do włosów -  A. Mucha Laurel
dla Mamoon (i) za Szczotka do włosów - A. Mucha Laurel

ok

Opinia pozytywna | 20-01-2008 19:07 | Akcesoria /
More Beige
dla PONY (i) za More Beige

ok

Opinia pozytywna | 20-01-2008 19:07 | Biżuteria / Bransolety