Joanna Watracz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

The story... - REZERWACJA

Misternie wykonane. Piekne. A kontakt z Pania Joanna przemily.

Opinia pozytywna | 01-07-2008 13:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Sammer white

Przepiekne, bajeczne kolczyki od bardzo zdolnej artystki. Moja bizuteryjna przygoda zapewne nie skonczy sie na tej jednej parze :-) Dziekuje i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 22-06-2008 17:48 | Biżuteria / Kolczyki
Biżuteria na zamówienie dla Pani Anny

Świetny zakup - kolczyki fantazja ! tworzą rewelacyjny komplet z naszyjnikiem - oczywiście również autorstwa Pani Joanny. Jestem zachwycona :)

Opinia pozytywna | 16-06-2008 18:17 | Biżuteria / Kolczyki
Nadia

Bardzo lubię biżuterię tej artystki, i kolejny raz strzał w dziesiątkę, wspaniała kolorystyka - jak zawsze u Pani Joasi. Zdjęcia nie oddają w pełni urody jej prac. Solidne wykonanie, szybkie przesłanie, polecam.

Opinia pozytywna | 15-06-2008 12:50 | Biżuteria / Kolczyki
Oliwia - naszyjnik

naszyjnik fantazja !!! cieszę się ogromnie że dołączył do moich skarbów :)) Dziękuję Pani Asiu !

Opinia pozytywna | 03-06-2008 20:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Marisa - Okazja wiosenna!

Piękne, delikatne, lekkie, niepowtarzalne, polecam, Kasia

Opinia pozytywna | 03-06-2008 18:14 | Biżuteria / Kolczyki
Arizona Dream - kolczyki

Cudowne. Po prostu musiałam je mieć (do kompletu z bransoletką)... Dziękuję.

Opinia pozytywna | 29-05-2008 12:51 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie dla Pani Kasi Sikory

Z zachwytu brakuje mi już słów. Dzieło, Kasia Sikora

Opinia pozytywna | 15-05-2008 20:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Zamówienie dla Pani Kasi

Ukłony, to małe dzieło sztuki, kolorystycznie - OBŁĘD! Dziękuję, polecam, choć niechętnie:) chciałoby się trzymać prace Pani Joasi w tajemnicy, bo to cuda, dla koneserów. Kasia Sikora

Opinia pozytywna | 15-05-2008 20:47 | Biżuteria / Kolczyki
Arizona Dream

Efektowna, bardzo ładna bransoletka. Polecam.

Opinia pozytywna | 13-05-2008 14:59 | Biżuteria / Bransolety
Arizona Dream

Śliczny, bardzo oryginalny naszyjnik, bardzo starannie wykonany o przepięknej kolorystyce. Przesyłka ekspresowa. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 10-05-2008 08:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Le Grand bleu

fantasyczne, rewelacyjne, urocze kolczyki w moich ukochanych kolorach - czego chcieć więcej... ? :)

Opinia pozytywna | 09-05-2008 20:25 | Biżuteria / Kolczyki
Lucy

To dzieło, Pani Joanna stworzyła cudo. Delitatne jak pajęczyna z kroplą rosy. Misternie wykonane. Z rzeczywistości piękniejsze niż na zdjęciu. Zachwycające!! Polecam prace tej artystki, Kasia Sikora P.S. Oczywiście szybko przysłane, ładnie zapakowane:)

Opinia pozytywna | 09-05-2008 14:20 | Biżuteria / Kolczyki
Lisa

Bardzo delikatne.

Opinia pozytywna | 09-05-2008 09:00 | Biżuteria / Kolczyki
Bloody Mary

Oryginalne.

Opinia pozytywna | 09-05-2008 08:59 | Biżuteria / Kolczyki
Cristine

Zachwycające, super wykonane kolczyki o pięknych barwach kamieni. Powoli wpadam w uzależnienie od zakupów biżuterii Pani Joasi.

Opinia pozytywna | 07-05-2008 08:01 | Biżuteria / Kolczyki
Emily

Kolczyki są bardzo ładne, super. Pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 05-05-2008 13:20 | Biżuteria / Kolczyki
Marlene

Ekspresowa wysyłka towaru, bardzo miły kontakt mailowy. No i te przecudne kolczyki.....

Opinia pozytywna | 05-05-2008 10:34 | Biżuteria / Kolczyki
Luisa 2

Biżuteria zachwycająca:)Pięknie wykonana nawet w najdrobniejszym detalu. Polecam!!!!!!

Opinia pozytywna | 27-04-2008 22:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Cindy

Biżuteria zachwycająca:)Pięknie wykonana nawet w najdrobniejszym detalu. Polecam!!!!!!

Opinia pozytywna | 27-04-2008 22:20 | Biżuteria / Kolczyki
Joanna Watracz

Joanna Watracz

w Trendymanii od: 2007-12-18
32 dostępne
4 w promocji
2 na zamówienie
233 sprzedane
142 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"