Joanna Watracz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Szachar

Kolczyki dziś przyszły. Poprawiły mi humor:-) Są śliczne. Dziękuję

Opinia pozytywna | 02-07-2009 18:41 | Biżuteria / Kolczyki
Rose briar - REZERWACJA

Cudo!!!! Bransoletka pięknie prezentuje się na dłoni i rewelacyjnie się na niej układa. Kolczyki są niesamowite, bardzo ładnie rozświetlają twarz. Dziękuję

Opinia pozytywna | 15-06-2009 21:24 | Biżuteria / Komplety
Royal jewels - REZERWACJA

Iscie krolewska bizuteria, przepieknie sie prezentuje. Tylko na specjalne okazje! Dziekuje Pani Joasiu

Opinia pozytywna | 11-06-2009 23:23 | Biżuteria / Komplety
Elisabeth - REZERWACJA

Kolejna perelka w mojej kolekcji. Komplet jest wprost zdumiewajacy! Dziekuje

Opinia pozytywna | 10-06-2009 20:22 | Biżuteria / Komplety
Okeanus

Niezwykle kobieca bizuteria. Ogromnie cieszy oko. Dziekuje Pani Joasiu:-)

Opinia pozytywna | 10-06-2009 20:19 | Biżuteria / Komplety
Whisper

Cudowne kolczyki. Trochę mroczne z kroplami zieleni, która je rozjaśnia. Bardzo mi się podobają. Dziękuję

Opinia pozytywna | 04-06-2009 15:55 | Biżuteria / Kolczyki
Blue secret

Przepiękny naszyjnik, bardzo precyzyjnie wykonany :) Prawdziwy skarb! Na szyi prezentuje się prześlicznie. Bardzo dziękuję Pani Asiu :)

Opinia pozytywna | 25-05-2009 19:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Elena

kolczyki są śliczne, po prostu jak z bajki....:)))

Opinia pozytywna | 22-05-2009 14:04 | Biżuteria / Kolczyki
Elena - naszyjnik - REZERWACJA

Pani Joasiu, naszyjnik jest tak cudny, że zapiera dech.... Serdecznie dziękuję

Opinia pozytywna | 22-05-2009 14:03 | Biżuteria / Naszyjniki
Snow queen - kolczyki

Trafiły do mnie w błyskawicznym tempie i doskonałym stanie. Są cudowne! Prześliczne królewny - orszak Królowej Śniegu:) Stokrotnie dziękuję, Pani Joanno:)

Opinia pozytywna | 25-04-2009 14:12 | Biżuteria / Kolczyki
Amuleto II - REZERWACJA

Praca dopracowana w każdym szczególe. Rzeczywistość okazała się jeszcze piękniejsza. Wielka przyjemność z noszenia medalionu. Duże podziękowanie za miły i życzliwy kontakt. Polecam. Bo na prawdę warto !!!

Opinia pozytywna | 05-04-2009 18:14 | Biżuteria / Naszyjniki
Fairyland

Piękny naszyjnik niczym z szkatułki Babci.

Opinia pozytywna | 25-03-2009 15:14 | Biżuteria / Naszyjniki
Night treasure

Przepiękne kolczyki o orientalnej nucie!!! Zwrot, iż "wykonane zostały z dbałością o każdy szczegół " to zdecydowanie za mało.

Opinia pozytywna | 07-03-2009 10:39 | Biżuteria / Kolczyki
Snow queen

Doskonałość! Cudowne kamienie, cudowna kompozycja, olbrzymi talent pani Joanny, to wszystko złożyło się na dzieło sztuki. Do tego perfekcyjny warsztat i..powstała Królowa Śniegu. Wspaniała!

Opinia pozytywna | 05-03-2009 11:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Lily

Piękne kolczyki. Ponadczasowe, misterne, filigranowe. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 19-12-2008 13:03 | Biżuteria / Kolczyki
Together - REZERWACJA

Biżuteria którą dostałam... nie potrafię wyrazić jak jest piękna, to małe dzieła sztuki... Niesamowicie precyzyjne, idealne, cudowne... Dziękuję Ci bardzo :-)))))

Opinia pozytywna | 29-11-2008 20:04 | Biżuteria / Komplety
Retro III - REZERWACJA

Piękne i pogodne, w sam raz na jesień :)

Opinia pozytywna | 22-10-2008 10:01 | Biżuteria / Kolczyki
Amore

Piekna misterna koronka. Nikt nie pozostaje obojętny;)

Opinia pozytywna | 16-10-2008 19:39 | Biżuteria / Kolczyki
Retro II

Bardzo delikatne kolczyki,subtelne,przepiękne.Dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-10-2008 20:36 | Biżuteria / Kolczyki
Romantic wander

przepiękna, ozdobna, ażurowa baza, ślicznie dobrane minerały. Jednym słowem cudeńko :)))

Opinia pozytywna | 04-10-2008 13:45 | Biżuteria / Kolczyki
Joanna Watracz

Joanna Watracz

w Trendymanii od: 2007-12-18
33 dostępne
4 w promocji
2 na zamówienie
233 sprzedane
142 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"