Joanna Watracz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Chiave del mio cuore - KOLEKCJA INCANTESIMO

Nasxyjnik przecudnej urody. Polecam.

Opinia pozytywna | 24-05-2011 18:34 | Biżuteria / Naszyjniki
CARNEVALE - Naszyjnik - KOLEKCJA CANDELABRO

Bardzo kunsztowny i iscie krolewski naszyjnik. Noszenie go to czysta przyjemnosc :-) Dziekuje Pani Joasiu.

Opinia pozytywna | 03-03-2011 14:36 | Biżuteria / Naszyjniki
CARNEVALE - kandelabrowe kolczyki - KOLEKCJA CANDELABRO

Niezwyklej pieknosci kolczyki, po prostu mistrzostwo swiata! Dziekuje Pani Joasiu :-)

Opinia pozytywna | 14-02-2011 12:43 | Biżuteria / Kolczyki
Smell of roses - długie kaskadowe kolczyki

Pani Joanno jast Pani poprostu WIELKA! Idealnie dobrane kamienie i ich odcienie-przesliczne! Kolczyki sa przemyslane, zdecydowanie z klasa, czuje sie w nich pieknie, komfortowo i z pewnoscia dowartosciowana. Nie wiem jak dziekowac:-)

Opinia pozytywna | 21-08-2010 09:19 | Biżuteria / Kolczyki
Mysterious wing

Naszyjnik bardzo subtelny i przyciągający uwagę. Jedyne moje zastrzeżenie to kształt głównego kamienia - mógłby być ładnieszy.

Opinia pozytywna | 06-08-2010 16:48 | Biżuteria / Naszyjniki
DANZA Tra Le NUVOLE - Naszyjnik

Przepieknie i bardzo misternie wykonany naszyjnik. Jego noszenie to czysta przyjemnosc i radosc przez caly dzien.

Opinia pozytywna | 27-07-2010 23:57 | Biżuteria / Komplety
Rose garden - THE SPRING COLLECTION OF JEWELRY

Jak zawsze dzielo sztuki. Dziekuje :-)

Opinia pozytywna | 27-07-2010 23:54 | Biżuteria / Kolczyki
Full color triangles!

Kolczyki sa bardzo ladne i bardzo starannie wykonane.Dziekuje za barproblemowe anulowynie mojego innego,nieprzemyslanego zamowienia.To obecne jest na pewno nie ostatnie!

Opinia pozytywna | 22-06-2010 12:13 | Biżuteria /
MARE

Kolczyki są śliczne !!! Obdarowana osoba jest przeszczęsliwa i zachwycona.

Opinia pozytywna | 10-06-2010 22:13 | Biżuteria / Kolczyki
Dans le jardin royal - The spring collection of jewelry

Kolczyki sa zjawiskowo piekne, wprost trudno sie na nie napatrzec. Dopelnieniem ich jest zaslugujace na podziw opakowanie i karteczka z podziekowaniem. Ogromnie dziekuje Pani Joasiu :-)

Opinia pozytywna | 10-06-2010 20:34 | Biżuteria /
MORNING DEW - kolczyki - REZERWACJA

Śliczności, mieniące się cudeńka, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 17-05-2010 12:22 | Biżuteria / Kolczyki
MORNING DEW - naszyjnik

Piękny naszyjnik, kamienie błyszczą się cudnie..., nie można oderwać od niego oczu:) Dziękuję Pani Joanno

Opinia pozytywna | 10-05-2010 10:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Rubies - REZERWACJA

Kolczyki są świetne, idealne. Nic dodać, nic ująć.

Opinia pozytywna | 09-03-2010 15:35 | Biżuteria / Kolczyki
Kolekcja *EXCLUSIVE WINTER* - bransoleta - Pastella

Biżuteria najwyższych lotów. Piękna misterna bransoletka. Przede wszytskim mistrzowski jubilerski kunszt Pani Joanny.

Opinia pozytywna | 22-02-2010 19:55 | Biżuteria / Bransolety
Snow queen z labradorytem - REZERWACJA

Naszyjnik utkany z szarych mgieł, światła gwiazd i srebrnych nici. Zdumiewający, przepiękny! Niewiarygodne, że to misterne dzieło, to dzieło ludzkich rąk. Serdecznie dziękuję, pani Joanno.

Opinia pozytywna | 21-01-2010 19:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki koła - REZERWACJA

Te kolczyki to dzieło sztuki. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-01-2010 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
Blue wing

Piękny, bardzo efektowny naszyjnik. Oryginalna forma i piękne barwy kamieni. Dziękuję i polecam !

Opinia pozytywna | 28-12-2009 22:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Amuletto II - kolczyki - REZERWACJA

Kolczyki są świetnym uzupełnieniem medalionu. Kolczyki starannie wykonane. Bardzo ładne. Pięknie opakowane. Dziękuję p. Joasiu.

Opinia pozytywna | 02-12-2009 20:43 | Biżuteria / Kolczyki
SOMMEIL podwójny naszyjnik - Kolekcja ENCHANTRESS

Klejnot !!! Naszyjnik przenoszący mnie w epokę książek Jane Austin. Ponad czasowa biżuteria.

Opinia pozytywna | 23-10-2009 14:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Encantadora - REZERWACJA

Pani Asiu są piękne ... takie kobiece i egzotyczne. Zachwycające. Dziękuję bardzo serdecznie

Opinia pozytywna | 04-08-2009 22:38 | Biżuteria / Kolczyki
Joanna Watracz

Joanna Watracz

w Trendymanii od: 2007-12-18
33 dostępne
4 w promocji
2 na zamówienie
233 sprzedane
142 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"