Joanna Watracz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

HARMONY - Ażurowy naszyjnik Yin Yang - Druga wpłata

Polecam z całego serca produkty Pani Joanny. Są przepiękne ???? Pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 06-01-2020 10:37 | Biżuteria / Naszyjniki
HYDRANGEA - Okrągłe srebrne kolczyki - Druga rata!

Ilekroć widzę biżuterie, która wyszła spod (bardzo zdolnej)ręki Pani Joasi zdumiewa mnie fakt ze to wszystko powstało ze srebrnego drutu. zjawiskowy miks niesamowitej precyzji wykonania, talentu, wyobraźni.. To kolejna perełka w mojej kolekcji.. Kolczyki prezentują się przepięknie.. Bajkowo! Genialny florystyczny motyw. z lśniącym kwarcem rainbow. Oksydowane srebro z małym złotym akcentem nadaje im wyrafinowany look.

Opinia pozytywna | 23-11-2019 14:21 | Biżuteria / Kolczyki
Mini sztyfty trójkąty z Szafirem

Wróciłam do Galerii Pani Joanny po latach i znów otrzymałam cudeńka. Kolczyki są misternie wykonane a co istotne niepowtarzalne ???? Pięknie dziękuję. Polecam. ania

Opinia pozytywna | 15-11-2019 20:45 | Biżuteria / Kolczyki
LOLLIPOPS - Kolczyki srebrne z Cytrynem

Pani Joasia, jest Mistrzynią ! Nie ma drugiej takiej Artystki.. Potrafi zrobić cuda... utkać ze srebrnego drucika klejnoty! (I pięknie dobrać do tego kamienie!)..Jestem bardzo zadowolona z tej pary kolczyków. Są takie optymistyczne! Lekkie... Cytryn lśni w srebrnych zawijaskach przykuwając oko...polecam wszystkim prace tej Artystki. Są na każda okazje. I do tego...Unikaty!

Opinia pozytywna | 17-07-2019 23:17 | Biżuteria / Kolczyki
EDERA II - Srebrne ażurowe kolczyki

Efektowna, pięknie utkana para kolczyków o interesującej, barokizujacej formie...wykonane w rozbudowanej, florystyczno- zawijasowej stylistyce. Lekkie, wygodne...i zauważalne. Polecam prace Pani Joanny, a Artystkę gorąco pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 22-01-2019 11:57 | Biżuteria / Kolczyki
OM - srebrny talizman

Naszyjnik jest piękny, magiczny i niepowtarzalny. Dziękuję serdecznie i polecam.

Opinia pozytywna | 12-06-2018 06:35 | Biżuteria / Naszyjniki
BOSQUE VERDE - Kolczyki srebrne ażurowe- Druga wpłata!

Bajkowe kolczyki..z nutka orientu. Mistrzowsko utkany- misterny florystyczny motyw- z intrygująca kropelka zieleni. Złote akcenty nadają im lekkości, finezji.. i pięknie kontrastują z oksydowanym srebrem. Cieszą oko i ucho..;) Biżuteria Pani Joasi jest najwyższych lotów. Wyjątkowa.

Opinia pozytywna | 21-12-2016 23:27 | Biżuteria / Kolczyki
DREAMCATCHERS - Srebrne kolczyki

Kolczyki niezwyklej urody-jestem nimi oczarowana. Lekkie, subtelne (mimo wielkości)...z pięknymi minerałami. Pani Joanna ma niesamowity gust, talent. Jej projekty są zachwycające... niepowtarzalne. Widac w nich pasje, kunszt. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 25-10-2016 20:06 | Biżuteria / Kolczyki
AMANECER - Srebrne kolczyki koła - Kolekcja AZTEC'S TREASURES

Para zachwycajcych kolczykow. Mozna sie w nich poczuc wyjatkowo..kobieco..tajemniczo. Genialny warsztat Pani Joasi(ach ten misterny wzor!!!) wraz z Jej niesamowitym wyczuciem smaku +TALENTEM to mieszanka wybuchowa..;) polecam i bardzo dziekuje!

Opinia pozytywna | 12-09-2016 21:51 | Biżuteria / Kolczyki
BERCEUSE - Srebrna pastelowa bransoleta

Samo zdjęcie nie oddaje w pełni uroku tego niepozornych rozmiarów dzieła sztuki. Kolory subtelne, wielkości świetnie wyważone, dobór kamieni doskonały. W efekcie bransoleta niemalże hipnotyzuje swoim wdziękiem i lekkością idei.

Opinia pozytywna | 04-05-2016 11:47 | Biżuteria / Bransolety
Yin i Yang - Unikatowy srebrny naszyjnik

Naszyjnik jest rewelacyjny, tajemniczy, niepowtarzalny :) Dziękuję, polecam i pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 27-04-2016 10:25 | Biżuteria / Naszyjniki
GOVI - Talizman - Srebrny naszyjnik z Topazem

Naszyjnik jest piękny, magiczny, ....jestem zachwycona. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 10-11-2015 11:05 | Biżuteria / Naszyjniki
EL FUEGO - kolczyki sztyfty - Kolekcja AZTEC'S TREASURES

Kolczyki są cudne. Prawdziwe małe dzieło sztuki. Dostawa ekspresowa.

Opinia pozytywna | 30-04-2015 14:23 | Biżuteria / Kolczyki
AL SOL - ażurowe kolczyki - Kolekcja AZTEC'S TREASURES

Cudowne, delikatne i niezwykle eleganckie :) Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 07-02-2015 20:45 | Biżuteria / Kolczyki
LA MADRE TIERRA - bransoleta - Kolekcja AZEC'S TREASURES

Bransoleta dołączyła do grona najsubtelniejszych i najpiękniej wykonanych dzieł sztuki :) Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 07-02-2015 20:45 | Biżuteria / Bransolety
Srebrne filigranowe kolczyki - THUMBELINA

Kolczyki cudowne, wykonane baaardzo precyzyjnie i z wielką pasją! Biżuteria pani Joanny nigdy nie rozczarowuje :) Na pewno w przyszłości powrócę... Dziękuję, Sylwia

Opinia pozytywna | 16-01-2015 21:21 | Biżuteria / Kolczyki
Mini sztyfty z Różowym Turmalinem!

Kolczyki są po prostu piękne, niepowtarzalne - idealne! Pani Joanna włożyła całe serce w tą pracę. Kolczyki są niewielkie, a tak perfekcyjnie dopracowane w każdym szczególe. Rozbudzają wyobraźnię, mi przypominają mechanizm zegarka :) Turmaliny są intensywnie różowe, takie jak lubię... Wielki plus dla artysty za stosowanie naturalnych kamieni. Kontakt z Panią Joanną przemiły ;) Pozdrawiam serdecznie! P.S. Zapakowane także z sercem, bardzo dziękuję za przemiłą słodką niespodziankę :):) Drugie kolczyki są prezentem gwiazdkowym, więc opinię wystawie później. Polecam artystę, ja z pewnością będę wracać! :)

Opinia pozytywna | 04-12-2014 18:28 | Biżuteria / Kolczyki
Filigranowy komplet biżuterii - ELEGANT SQUARE II

Obłędny komplet :) nietuzinkowy, nieziemski, niewiarygodnie piękny :) dziękuję :)

Opinia pozytywna | 14-11-2014 12:11 | Biżuteria / Komplety
SZACHAR II - Ażurowy komplet

Każde dzieło, które powstaje w rękach p.Joanny jest niezwykłe. SZACHAR II to kolejny komplet, który jest niesamowicie misternie zapleciony i wykonany. Cudowne kamienie w ciemnym srebrze wyglądają bajecznie :) Całość bardzo elegancka i przepiękna :) Mój zachwyt nad talentem p.Joanny nie ustaje :)

Opinia pozytywna | 12-09-2014 10:33 | Biżuteria / Komplety
AMANDES - Ażurowy srebrny komplet

Komplet przecudnej urody, delikatny i lekki jak mgiełka :) Dziękuję i czekam na kolejne dzieła.

Opinia pozytywna | 16-06-2014 12:01 | Biżuteria / Komplety
Joanna Watracz

Joanna Watracz

w Trendymanii od: 2007-12-18
29 dostępnych
3 w promocji
2 na zamówienie
234 sprzedane
142 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"