Joanna Watracz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

LA HIJA DEL JEFE - naszyjnik nr1 - talizman - AZTEC'S TREASURES

Naszyjnik mnie oczarował :) Jest niepowtarzalny i śliczny :) Dziękuję i Polecam :)

Opinia pozytywna | 11-06-2014 17:03 | Biżuteria / Komplety
LA MADRE TIERRA - Naszyjnik geometryczny <<>> Kolekcja AZTEC'S TREASURES<<>>

Komplet LA MADRE TIERRA, rozpoczynający nową kolekcję AZTEC'S TREASURES jest niesamowicie elegancki i tajemniczy ;) Sprawia wrażenie podróży w nieznany świat Azteków, surowy ale delikatny, mroczny ale Topaz London Blue i złote akcenty dają piękną barwę tej ciemności :) Jestem bardzo ciekawa całej kolekcji :) Dziękuję Pani Joanno :)

Opinia pozytywna | 12-05-2014 12:14 | Biżuteria / Naszyjniki
LA MADRE TIERRA - Kolczyki geometryczne <<>> Kolekcja AZTEC'S TREASURES<<>>

Komplet LA MADRE TIERRA, rozpoczynający nową kolekcję AZTEC'S TREASURES jest niesamowicie elegancki i tajemniczy ;) Sprawia wrażenie podróży w nieznany świat Azteków, surowy ale delikatny, mroczny ale Topaz London Blue i złote akcenty dają piękną barwę tej ciemności :) Jestem bardzo ciekawa całej kolekcji :) Dziękuję Pani Joanno :)

Opinia pozytywna | 12-05-2014 12:13 | Biżuteria / Kolczyki
AMANDES - Ażurowa srebrna bransoleta

Bransoletka jest przecudowna , misternie wykonana z dbałością o najmniejszy szczegół , a kontakt z Panią Joasią przemiły :)

Opinia pozytywna | 07-05-2014 20:26 | Biżuteria / Bransolety
DILUCULUM - Ażurowa bransoleta

Kolejny przepiękny projekt do kolekcji. Bardzo oryginalny i wyjątkowy. Misternie zaplecione srebro, idealne w każdym milimetrze. Dopasowanie do nadgarstka na odległość wręcz niemożliwie dokładne. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 26-04-2014 08:35 | Biżuteria / Bransolety
MARE - Zamówienie - kolczyki srebrne ażurowe

Każdy projekt, który jest wykonany przez p.Joannę jest wyjątkowy. O każdym trudno napisać coś innego niż o pozostałych dlatego, że wszystkie są jednakowo piękne, eleganckie, delikatne, misternie utkane i dopracowane w każdym milimetrze. I strasznie trudno wybrać ten jedyny, kolejny projekt na wzór, bo chciałoby się zakupić wszystko ;) kontakt z Artystą oczywiście idealny :)

Opinia pozytywna | 04-03-2014 19:39 | Biżuteria / Kolczyki
BEFORE the RAIN - Zamówienie - kolczyki srebrne ażurowe

Każdy projekt, który jest wykonany przez p.Joannę jest wyjątkowy. O każdym trudno napisać coś innego niż o pozostałych dlatego, że wszystkie są jednakowo piękne, eleganckie, delikatne, misternie utkane i dopracowane w każdym milimetrze. I strasznie trudno wybrać ten jedyny, kolejny projekt na wzór, bo chciałoby się zakupić wszystko ;) kontakt z Artystą oczywiście idealny :)

Opinia pozytywna | 04-03-2014 19:38 | Biżuteria / Kolczyki
BLUEBELLS - Srebrna ażurowa bransoleta

Bransoleta jest niezwykle piękna i tak absolutnie dopracowana w każdym milimetrze, jest po prostu obłędna !!! Kontakt z p.Joanną jak zawsze idealny :)

Opinia pozytywna | 03-03-2014 17:16 | Biżuteria / Bransolety
FERUS VITES - Kolczyki ażurowe krople

Delikatny i wspaniały projekt. Kolczyki niesamowicie misterne i lekkie mimo długości :) Precyzyjne jak zawsze :)

Opinia pozytywna | 22-01-2014 09:20 | Biżuteria / Kolczyki
DILUCULUM - Kolczyki azurowe

Cudowne i delikatne ale jednocześnie niezwykle eleganckie. Wspaniały kontakt z Artystą. Czekam na kolejne ;)

Opinia pozytywna | 22-01-2014 09:19 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny naszyjnik retro - DILUCULUM

Misterne dzieło sztuki. Każdy milimetr naszyjnika jest przemyślany i precyzyjnie wykonany. Kamienie idealnie łączą się z ciemnym kolorem srebra. Idealny kontakt z Artystą.

Opinia pozytywna | 22-01-2014 09:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrny podwójny naszyjnik - Ferus vites

Misterne dzieło sztuki. Każdy milimetr naszyjnika jest przemyślany i precyzyjnie wykonany. Fantastyczne zestawienie kolorów, cudownie dobrane kamienie. Idealny kontakt z Artystą.

Opinia pozytywna | 22-01-2014 09:08 | Biżuteria / Naszyjniki
SIRENIS - Srebrna bransoleta

Cudowna!

Opinia pozytywna | 28-10-2013 22:22 | Biżuteria / Bransolety
Bustani - srebrna bransoleta

Przedmiot zgodny z zamówieniem; przesłany tak szybko, jak tylko się dało:-); dobrze zabezpieczona przesyłka. Bardzo dziękuję za transakcję.

Opinia pozytywna | 28-10-2013 19:24 | Biżuteria / Bransolety
Srebrne ażurowe kolczyki - BEFORE SUNSET

Cudo :-) Dziekuje i pozdrawiam Pani Joasiu.

Opinia pozytywna | 24-06-2013 16:02 | Biżuteria / Kolczyki
BEFORE SUNSET - bransoleta

Jak zawsze u Pani Joasi-precyzja, misterne wykonczenie, przepiekne kamienie... Nic tylko podziwiac :-)

Opinia pozytywna | 24-06-2013 16:01 | Biżuteria / Bransolety
SIRENIS - Srebrne kolczyki

Ciekawa praca wyróżniająca się lekkością, delikatnością... Bardzo miły kontakt z Panią Joanną. Polecam

Opinia pozytywna | 27-05-2013 19:55 | Biżuteria / Kolczyki
BLUEBELLS - Naszyjnik

Naszyjnik absolutnie zjawiskowy, ciężko oderwać oczy od jego delikatności, misterności i piękna. Wspaniały kontakt z Artystą :) Czekam na kolejne projekty Pani Joanno :)

Opinia pozytywna | 26-03-2013 22:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Oh, this pearl! - kolczyki

Kobieca, delikatna i bardzo misterna biżuteria-jak zawsze u Pani Joasi :-) Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 25-03-2013 15:21 | Biżuteria / Kolczyki
LA MÉLODIE DU COEUR - kolczyki

Kobieca, delikatna i bardzo misterna biżuteria-jak zawsze u Pani Joasi :-) Dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 25-03-2013 15:21 | Biżuteria / Kolczyki
Joanna Watracz

Joanna Watracz

w Trendymanii od: 2007-12-18
31 dostępnych
4 w promocji
2 na zamówienie
233 sprzedane
142 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"