Joanna Watracz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Violette

Niesamowita biżuteria, wykonana z dbałością o najmniejszy szczegół. Gorąco polecam:) I jeszcze raz dziękuję Pani Joasiu:)

Opinia pozytywna | 29-09-2008 09:48 | Biżuteria / Kolczyki
Oro

Kolczyki są misternie wykonane, delikatne, leciutkie i niepowtarzalne. Doceniam pracę włożoną w ich wykonanie. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 26-09-2008 09:51 | Biżuteria / Kolczyki
Retro - REZERWACJA DLA PANI ELI!

Przepiekne, stylowe kolczyki od osoby posiadającej wyjątkowy talent. Prawdziwy klejnot! Pozdrawiam i dziękuję :)))

Opinia pozytywna | 24-09-2008 10:56 | Biżuteria / Kolczyki
Lea - Naszyjnik - Zamówienie

Zjawiskowy naszyjnik! Prawdziwe cudeńko! Będę nosić z nieukrywaną przyjemnością !

Opinia pozytywna | 22-09-2008 14:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Lovely morning

Naszyjnik jest niesamowity! Jestem naprawdę szczęśliwa, ze go kupiłam.Dziękuję Pani Joanno. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 10-09-2008 11:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Vintage wine II - Zamówienie

Przepiękne, wyjątkowe, misternie wykonane kolczyki. Kolorystyka perfekcyjnie dobranych kamieni wzbudziła mój zachwyt. Joasiu bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-09-2008 21:31 | Biżuteria / Kolczyki
SKY BLU - naszyjnik

Niebieskookie cudo. Naszyjnik jest piękny i szalenie delikatny. Polecam serdecznie!!!

Opinia pozytywna | 22-08-2008 17:13 | Biżuteria / Naszyjniki
Vintage wine - REZERWACJA

Urocze, strojne, jak zwykle bardzo starannie dopracowane kolczyki, piękne kamienie.

Opinia pozytywna | 18-08-2008 11:11 | Biżuteria / Kolczyki
Passion dance - REZERWACJA

Oryginalne, lekkie ale przykuwające uwagę kolczyki. Starannie wykonane, ozdobione pięknie dobranymi kamieniami. Polecam!

Opinia pozytywna | 18-08-2008 11:10 | Biżuteria / Kolczyki
Passion dance - Wisior - REZERWACJA

Wisior wykonany do kompletu z kolczykami. Przepiękny!

Opinia pozytywna | 18-08-2008 11:09 | Biżuteria / Wisiory
Elegant square

Cudowne, niezwykle eleganckie kolczyki.

Opinia pozytywna | 11-08-2008 13:35 | Biżuteria / Kolczyki
Komplet z Ametystem i Perydotem - Zamówienie

Przepiękny, starannie wykonany komplet od przemiłej artystki, polecam!

Opinia pozytywna | 11-08-2008 13:34 | Biżuteria / Komplety
In the moonlight... II

Kolczyki piękne! Misternie wykonane. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 06-08-2008 11:28 | Biżuteria / Kolczyki
Olivia - kolczyki

Śliczne, letnie w formie i kolorystyce kolczyki a przy tym profesjonalnie wykonane. Joasiu bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 24-07-2008 09:03 | Biżuteria / Kolczyki
Sweet Dreams

Niezwykla bizuteria od przesympatycznej osoby.Po prostu perfekcyjna transakcja.

Opinia pozytywna | 18-07-2008 23:43 | Biżuteria / Kolczyki
Sweet Dreams - Naszyjnik - Zamówienie

Swietna wspolpraca, niezwykly naszyjnik. I na pewno nie ostatni moj zakup u tej Artystki :-)

Opinia pozytywna | 18-07-2008 23:40 | Biżuteria / Naszyjniki
Vanilla Sky

Magiczne połączenie antycznego wyrazu z elegancją szarości... Bogini i Królowej. Agata

Opinia pozytywna | 14-07-2008 19:03 | Biżuteria / Kolczyki
Blue Lagoon - Dopłata i Rezerwacja dla Pani Doroty

podtrzymuje komentarz z The Story

Opinia pozytywna | 09-07-2008 16:21 | Biżuteria / Komplety
Blue Lagoon - Dopłata i Rezerwacja dla Pani Doroty

podtrzymuje komentarz z The Story

Opinia pozytywna | 09-07-2008 16:21 | Biżuteria / Komplety
The story... - kolczyki REZERWACJA

Misternie wykonane. Piekne. A kontakt z Pania Joanna przemily.

Opinia pozytywna | 01-07-2008 13:27 | Biżuteria / Kolczyki
Joanna Watracz

Joanna Watracz

w Trendymanii od: 2007-12-18
32 dostępne
4 w promocji
2 na zamówienie
233 sprzedane
142 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"