Kornelia Sus

Opinie

Droga Mleczna - naszyjnik z bursztynem, turkusem i srebrem

To już drugi projekt, jaki Pani Kornelia zgodziła się wykonać dla Mnie, tym razem z myślą o Moim Synku. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, czasu w jakim zostało zrealizowane zamówienie. W pracach Artystki podziwiam rowniez to, ze ma dużą Umiejętność zrozumienia potrzeb Klienta. Doskonale wiedziała, co jest dla mnie ważne w tej kompozycji. Sama nazwa naszyjnika niezwykle pasująca do całości. Myślę, że to dopiero początek współpracy z Panią Kornelią. Dziękuję z Całego Serca, Natalia

Opinia pozytywna | 01-02-2023 01:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolory uczuć - srebrna barnsoletka z opalem różowym, kwarcem truskawkowym i muszlą paua

Mimo iż zamówienie zostało zrealizowane jakiś czas temu, dopiero dziś miałam okazję zobaczyć odebranął przez Moją Mamę paczkę. Na wiele z nich czekam. Jeszcze więcej budzi się we Mnie ciekawość na samą o nich myśl... Jednak tu-w tym konkretnym przypadku... Cóż... Raczej trudno znaleźć słowa, którymi miałabym wyrazić zachwyt, jaki Mnie ogarnął zaraz po otworzeniu samego pudełka. Łączy się tu wszystko! Jak w samej Idei doskonałości Wszechwiata... Talent..kunszt wykonania..wiedza, a nawet cudowna empatia Samej Artystki, zdają się odnajdywać odzwierciedlenie w biżuterii, którą Pani Kornelia wykonuje. Na pozór bardzo delikatna..zachowawcza w kolorystyce, niekiedy lodowata kompozycja, rozkwita w towarzystwie i harmonii aksamitnej bordowej sukienki, stając się niezwykle głęboką, pełną ognia i rozpływających się w nim Gwiazd mieszanką. Wyraźnie nabiera kształtu. Kolory żyją. Skrzą. Nie da się opisać tego słowami. Gratuluję tak wspaniale zaprojektowanego Dzieła, budzącego najgłębsze z możliwych emocji. Natalia

Opinia pozytywna | 01-02-2023 00:51 | Biżuteria / Bransolety
Dokąd zmierzasz wietrze - srebrny naszyjnik z opalizowanym skamieniałym drewnem i zielonym onyksem

Świetny kontakt, błyskawiczna i ślicznie zapakowana wysyłka, a sam naszyjnik przepiękny, na żywo prezentuje się jeszcze lepiej, niż na fotkach.

Opinia pozytywna | 25-12-2022 07:52 | Biżuteria / Naszyjniki
Świadek historii - srebrny dwustronny wisior z jaspisem i motywem drzewa

Jak zawsze wspaniale:)

Opinia pozytywna | 09-10-2022 15:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Leśne pocałunki - srebrna bransoletka z rubinami i opalem etiopskim

Właśnie otworzyłam przesyłkę i założyłam to cudo. Bransoletka jest idealna, taka jaką sobie wymyśliłam. PRZEŚLICZNA I moja :). Kontakt z Panią Kornelią przemiły, na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim z całego serca. Już samo otwieranie przesyłki to ogromna przyjemność, ponieważ bizuteria "wyleguje się" w slicznym i wygodnym pudełeczku opasanym wstążeczką. Naprawdę klasa w każdym szczególe. Czuć dobrą energię Artystki. Z prawdziwym zaszczytem bedę nosić moją biżuterię. Dziękuję Pani Kornelio!

Opinia pozytywna | 18-08-2022 18:40 | Biżuteria / Bransolety
Serce pełne słońca - srebrny naszyjnik w kształcie serca z agatem i hessonitem

Sliczne i staranne - polecam.

Opinia pozytywna | 21-04-2022 15:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Sekretny werset - srebrny pierścionkek z turmalinem

Piękna biżuteria zapakowana w bajeczne, romantyczne opakowanie. Dziękuję i serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 07-02-2022 17:19 | Biżuteria / Pierścionki
Słuchając snów - srebrna bransoletka z perłami

Wszystko idealne

Opinia pozytywna | 06-02-2022 20:34 | Biżuteria / Bransolety
Jeżynowe dary - srebrna bransoletka z granatami i motywem jeżyn

Jak zawsze perfekcyjna, doskonała w każdym szczególiku, Dzieło zachwycające, dopracowane, ślicznie prezentuje się na ręce, no i niepowtarzalne, stworzone specjalnie dla jednej Osoby, ta bransoletka była przeznaczona dla Niej, jest piękna, dziękuję.

Opinia pozytywna | 05-02-2022 15:30 | Biżuteria / Bransolety
Niebieska droga - srebrny naszyjnik z labradorytem i iolitem

cudowny, elegancki naszyjnik! badzo dziękuję

Opinia pozytywna | 27-12-2021 15:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Sierpniowe łąki - srebrny pierścionkek z turmalinem

Pani Kornelio! Pierścionek jest śliczny, jakie miałam szczęście że trafiłam go u Pani. Mały sygnet, z uroczym ulubionym przeze mnie kamieniem. Ponadto cieszę się że wpadłam na to aby go troszkę powiększyć bo rozmiar jest idealny. Dziękuję również za piękną świąteczną torebkę, pozdrawiam serdecznie Asia Pająk

Opinia pozytywna | 16-12-2021 16:40 | Biżuteria / Pierścionki
W rytmie fal - srebrny naszyjnik z labradorytem

Przepiękny naszyjnik, budzący wspomnienie upalnego lata nad wodami Morza Egejskiego:-) Pozytywnych doznań artystycznych dostarcza również piękne opakowanie biżuterii:-) Bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 13-12-2021 19:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Zaklęty trójkąt - srebrny naszyjnik z labradorytem

Wisior bardzo piękny, prosty ale wyjątkowo zdobny, oryginalny, mieniący się wieloma nieoczywistymi barwami.

Opinia pozytywna | 06-11-2021 16:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Dolina ptaków - srebrna bransoleta z agatem mszystym i cyrkoniami

Dziś odebrałam przesyłkę . Paczuszka zrobiła ogromne wrażenie. Mało, że bransoletka została pięknie zapakowana, to wewnątrz odkryłam prezent - srebrne pozłacane kolczyki z perłami. Sama bransoletka jest identyczna, jak na fotografiach ( które, chciałabym dodać, są świetnie wykonane i zachęciły do kupna). Serdecznie dziękuję i szczerze polecam pracę artystki (od teraz, mojej ulubionej).

Opinia pozytywna | 02-09-2021 18:15 | Biżuteria / Bransolety
Po drugiej stronie galaktyki - srebrny naszyjnik z opalem monarch, motywem słońca i księżyca

Naszyjnik jest piękny, niesie ze sobą tak wielki ładunek energii, symbolizuje dopełnienie dwóch wielkich sił władających naszym Niebem, zabiera nas w tę najpiękniejszą podróż, o której wszyscy marzymy, zabiera nas w kosmiczną podróż, gdzie wszystkie pomysły stają się możliwe do zrealizowania, w drodze do innej strony galaktyki w pełnym pędzie mija te gromady świecących, mrugających gwiazd, uzmysławia, że wszystkie te gwiazdy mogą być nasze. Jest dla nas cenny, bo idealnie oddaje naszą wspólną drogę, którą przeszliśmy w ostatnim czasie. Piękna praca, pobudzająca zmysły i fantazję, ślicznie pokazuje najważniejsze w życiu człowieka wartości. Dziękuję Pani Kornelio, nie myślałem, że wszystko to co w ostatnim czasie jest dla mnie tak ważne, wszystko o czym mówiłem, pisałem i myślałem znajdę w jednym naszyjniku, który mogłem ofiarować....

Opinia pozytywna | 17-08-2021 18:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Czerwcowe dzwonki - srebrne kolczyki z ametystem i kwarcem różowym

Kolczyki są zachwycające - tak, jak cała twórczość pani Kornelii.

Opinia pozytywna | 16-07-2021 19:24 | Biżuteria / Kolczyki
Wzgórza pod gwiazdami - srebrny naszyjnik z jaspisem oceanicznym

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Naszyjniki
W cieniu ogrodu - srebrny wisior z opalem australijskim i cytrynem

Delikatny, bardzo romantyczny naszyjnik. Zdecydowanie podkreśli, subtelność kobiecej urody:-) Bardzo dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 03-02-2021 16:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Odchodząc w noc - srebrny naszyjnik z księżycem

Zjawiskowo piękny!

Opinia pozytywna | 31-12-2020 18:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Zamówienie specjalne - dopłata

Dzien Dobry Pani Kornelio, Dokonalam zaplaty. Jestem Pani bardzo wdzeczna za cierpliwosc i pomoc. Dziekuje bardzo. Pozdrawiam serdecznie, zyczac spokojnych Swiat w gronie najblizszych. Wszystkiego Dobrego na Nowy Rok 2021 z duza nadzieje ze bedzie dla nas lepszy. Gabriela

Opinia pozytywna | 11-12-2020 08:30 | Biżuteria / Kolczyki
Kornelia Sus

Kornelia Sus

w Trendymanii od: 2014-02-18
42 dostępne
308 sprzedanych
148 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy