Kornelia Sus

Opinie

Leśne pocałunki - srebrna bransoletka z rubinami i opalem etiopskim

Właśnie otworzyłam przesyłkę i założyłam to cudo. Bransoletka jest idealna, taka jaką sobie wymyśliłam. PRZEŚLICZNA I moja :). Kontakt z Panią Kornelią przemiły, na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim z całego serca. Już samo otwieranie przesyłki to ogromna przyjemność, ponieważ bizuteria "wyleguje się" w slicznym i wygodnym pudełeczku opasanym wstążeczką. Naprawdę klasa w każdym szczególe. Czuć dobrą energię Artystki. Z prawdziwym zaszczytem bedę nosić moją biżuterię. Dziękuję Pani Kornelio!

Opinia pozytywna | 18-08-2022 18:40 | Biżuteria / Bransolety
Serce pełne słońca - srebrny naszyjnik w kształcie serca z agatem i hessonitem

Sliczne i staranne - polecam.

Opinia pozytywna | 21-04-2022 15:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Sekretny werset - srebrny pierścionkek z turmalinem

Piękna biżuteria zapakowana w bajeczne, romantyczne opakowanie. Dziękuję i serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 07-02-2022 17:19 | Biżuteria / Pierścionki
Słuchając snów - srebrna bransoletka z perłami

Wszystko idealne

Opinia pozytywna | 06-02-2022 20:34 | Biżuteria / Bransolety
Jeżynowe dary - srebrna bransoletka z granatami i motywem jeżyn

Jak zawsze perfekcyjna, doskonała w każdym szczególiku, Dzieło zachwycające, dopracowane, ślicznie prezentuje się na ręce, no i niepowtarzalne, stworzone specjalnie dla jednej Osoby, ta bransoletka była przeznaczona dla Niej, jest piękna, dziękuję.

Opinia pozytywna | 05-02-2022 15:30 | Biżuteria / Bransolety
Niebieska droga - srebrny naszyjnik z labradorytem i iolitem

cudowny, elegancki naszyjnik! badzo dziękuję

Opinia pozytywna | 27-12-2021 15:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Sierpniowe łąki - srebrny pierścionkek z turmalinem

Pani Kornelio! Pierścionek jest śliczny, jakie miałam szczęście że trafiłam go u Pani. Mały sygnet, z uroczym ulubionym przeze mnie kamieniem. Ponadto cieszę się że wpadłam na to aby go troszkę powiększyć bo rozmiar jest idealny. Dziękuję również za piękną świąteczną torebkę, pozdrawiam serdecznie Asia Pająk

Opinia pozytywna | 16-12-2021 16:40 | Biżuteria / Pierścionki
W rytmie fal - srebrny naszyjnik z labradorytem

Przepiękny naszyjnik, budzący wspomnienie upalnego lata nad wodami Morza Egejskiego:-) Pozytywnych doznań artystycznych dostarcza również piękne opakowanie biżuterii:-) Bardzo dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 13-12-2021 19:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Zaklęty trójkąt - srebrny naszyjnik z labradorytem

Wisior bardzo piękny, prosty ale wyjątkowo zdobny, oryginalny, mieniący się wieloma nieoczywistymi barwami.

Opinia pozytywna | 06-11-2021 16:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Dolina ptaków - srebrna bransoleta z agatem mszystym i cyrkoniami

Dziś odebrałam przesyłkę . Paczuszka zrobiła ogromne wrażenie. Mało, że bransoletka została pięknie zapakowana, to wewnątrz odkryłam prezent - srebrne pozłacane kolczyki z perłami. Sama bransoletka jest identyczna, jak na fotografiach ( które, chciałabym dodać, są świetnie wykonane i zachęciły do kupna). Serdecznie dziękuję i szczerze polecam pracę artystki (od teraz, mojej ulubionej).

Opinia pozytywna | 02-09-2021 18:15 | Biżuteria / Bransolety
Po drugiej stronie galaktyki - srebrny naszyjnik z opalem monarch, motywem słońca i księżyca

Naszyjnik jest piękny, niesie ze sobą tak wielki ładunek energii, symbolizuje dopełnienie dwóch wielkich sił władających naszym Niebem, zabiera nas w tę najpiękniejszą podróż, o której wszyscy marzymy, zabiera nas w kosmiczną podróż, gdzie wszystkie pomysły stają się możliwe do zrealizowania, w drodze do innej strony galaktyki w pełnym pędzie mija te gromady świecących, mrugających gwiazd, uzmysławia, że wszystkie te gwiazdy mogą być nasze. Jest dla nas cenny, bo idealnie oddaje naszą wspólną drogę, którą przeszliśmy w ostatnim czasie. Piękna praca, pobudzająca zmysły i fantazję, ślicznie pokazuje najważniejsze w życiu człowieka wartości. Dziękuję Pani Kornelio, nie myślałem, że wszystko to co w ostatnim czasie jest dla mnie tak ważne, wszystko o czym mówiłem, pisałem i myślałem znajdę w jednym naszyjniku, który mogłem ofiarować....

Opinia pozytywna | 17-08-2021 18:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Czerwcowe dzwonki - srebrne kolczyki z ametystem i kwarcem różowym

Kolczyki są zachwycające - tak, jak cała twórczość pani Kornelii.

Opinia pozytywna | 16-07-2021 19:24 | Biżuteria / Kolczyki
Wzgórza pod gwiazdami - srebrny naszyjnik z jaspisem oceanicznym

Super

Opinia pozytywna | 14-03-2021 11:45 | Biżuteria / Naszyjniki
W cieniu ogrodu - srebrny wisior z opalem australijskim i cytrynem

Delikatny, bardzo romantyczny naszyjnik. Zdecydowanie podkreśli, subtelność kobiecej urody:-) Bardzo dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 03-02-2021 16:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Odchodząc w noc - srebrny naszyjnik z księżycem

Zjawiskowo piękny!

Opinia pozytywna | 31-12-2020 18:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Zamówienie specjalne - dopłata

Dzien Dobry Pani Kornelio, Dokonalam zaplaty. Jestem Pani bardzo wdzeczna za cierpliwosc i pomoc. Dziekuje bardzo. Pozdrawiam serdecznie, zyczac spokojnych Swiat w gronie najblizszych. Wszystkiego Dobrego na Nowy Rok 2021 z duza nadzieje ze bedzie dla nas lepszy. Gabriela

Opinia pozytywna | 11-12-2020 08:30 | Biżuteria / Kolczyki
Zimowy świt - srebrne kolczyki z perłami, pozłacanym srebrem i motywem róży

Dzien Dobry Pani Kornelio, Odebralam kolczyki ktore sa poprostu przesliczne.Przepiekna praca i dokladnosc. Dokladnie tak samo jak w brazolecie. Ma Pani wyjatkowy talent a ja jestem przeszczesliwa ze udalo mi sie dotrzec do Pani. Dziekuje bardzo! zyczac dalszych sukcesow w pracy zawodowej i zyciu osobistym. Wdzeczna za wszystko. Gabriela

Opinia pozytywna | 09-12-2020 09:23 | Biżuteria / Kolczyki
W dolinie za mgłą - srebrna bransoletka z ammolitem, kwarcem dendrytowym i agatem mszystym

Przepiękna bransoleta, opakowanie robi wrażenie :) Słowem bajka. Bardzo dziękuję Pani Kornelio :)

Opinia pozytywna | 08-12-2020 15:56 | Biżuteria / Bransolety
Rysy światła - srebrny pierścionek z kamieniem księżycowym

Dziękuję za wzorowy kontakt i wspaniały wyrób :)

Opinia pozytywna | 07-12-2020 12:06 | Biżuteria / Pierścionki
Ognie gwiazd - srebrna bransoletka z koralem fossil i opalem etiopskim

Piękna niepowtarzalna bransoleta . Neutralne kolory . Po prostu stworzona dla mnie (:

Opinia pozytywna | 02-12-2020 11:37 | Biżuteria / Bransolety
Kornelia Sus

Kornelia Sus

w Trendymanii od: 2014-02-18
38 dostępnych
304 sprzedane
144 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy