Kornelia Sus

Opinie

Dotyk białych snów - srebrny naszyjnik z opalem dendrytowym, białymi perłami i szafirami

PIĘKNY NASZYJNIK!!!....wprawdzie wg Pani opinii "zimowy"...ale wszak do zimy nam nie daleko;-)...tak, chłodne odcienie kamieni, przywołują zimowe chłody...do tego opal dendrytowy jest malowany w gałązki drzew, pochylonymi nad zaśnieżonymi polami:-)...całość, mimo zimowego akcentu w środku lata, PRZEŚLICZNA!!! Dziekuję!!!

Opinia pozytywna | 17-07-2019 17:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Sekretny strumyk - srebrny naszyjnik z kianitem

Chłodny. orzeźwiający "Sekretny strumyk", na upalne wakacyjne dni:-) Śliczny kamień i doskonała, subtelna oprawa...jak zawsze Pani Kornelio, jestem bardzo zadowolona:-) Dziękuję! Pozdrawiam serdecznie!

Opinia pozytywna | 17-07-2019 17:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Zamieć pośród gwiazd - srebrna bransoletka z lapis lazuli

Pani Kornelio, bransoleta jest PIĘKNA!!! Bogato zdobiona, a mimo to bardzo subtelna, kobieca, romantyczna, przywołuje obraz gwieździstego letniego nieba...aż się chce położyć na łące i spoglądać na nie i marzyć, marzyć , marzyć:-) Bardzo dziękuję!!!...również za dołączoną do bransolety bardzo miłą niespodziankę:-)

Opinia pozytywna | 26-06-2019 06:14 | Biżuteria / Bransolety
W złotym śpiewie pasieki - srebrny naszyjnik z bursztynem

Naszyjnik przepiękny, letni, słoneczny. Korona wokół kropli burstynu - zachwycająca. Świetny kontakt z Twórcą, którego prace serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 17-06-2019 15:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Deszcz nie zapomina - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i różami

Naszyjnik podoba sie.Dziekuje:)

Opinia pozytywna | 08-05-2019 18:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Kongo śpiewa słońcem - srebrna bransoleta z papugą, koralem fossil i cyrkonią

Wyjątkowa... przynosząca na myśl wiele wspomnień, tęsknot i tylko moja! Dziękuje raz jeszcze Pani Kornelio :)

Opinia pozytywna | 29-04-2019 09:22 | Biżuteria / Bransolety
Zaklęte ogrody ciszy - srebrna bransoletka z akwamarynem, topazem zielonym i grandidierytem

PIĘKNA!!!!!....nie powiedziałabym, że "Zaklęte ogrody", raczej "Życiodajne źródełka":-)))...zwał jak zwał...JEST ŚLICZNA ....każdy może dostrzec w niej co zechce:-)... "Zaklęte ogrody", Życiodajne źródełka"....itp itd:-))) Bardzo dziękuję Pani Kornelio!!!

Opinia pozytywna | 12-04-2019 16:42 | Biżuteria / Bransolety
Z leśnej szkatułki - Na skraju wrzosowiska - srebrny naszyjnik z kunzytem i ametystem

Jestem oczarowana urodą biżuterii, kunsztem i ogromnym talentem Pani Kornelii, oraz tym jak zadbała o mnie jako klientkę. Polecam wszystkim z całego serca! Dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 05-04-2019 14:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Tańczy serca drżenie - srebrny dwustronny naszyjnik z turmalinem i motywem róży

Kupiłam u Pani Kornelii przepiękny komplet z różami i turmalinami. Biżuteria dotarła do mnie pięknie zapakowana. Z dołączonym cudownym gratisem, małym charmsem idealnie pasującym do mojego kompletu. Jestem oczarowana urodą biżuterii, kunsztem i ogromnym talentem Pani Kornelii, oraz tym jak zadbała o mnie jako klientkę. Polecam wszystkim z całego serca! Dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 05-04-2019 14:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Serduszko róży - srebrny pierścionek z turmalinem i różą

Kupiłam u Pani Kornelii przepiękny komplet z różami i turmalinami. Biżuteria dotarła do mnie pięknie zapakowana. Z dołączonym cudownym gratisem, małym charmsem idealnie pasującym do mojego kompletu. Jestem oczarowana urodą biżuterii, kunsztem i ogromnym talentem Pani Kornelii, oraz tym jak zadbała o mnie jako klientkę. Polecam wszystkim z całego serca! Dziękuję Pani Kornelio.

Opinia pozytywna | 05-04-2019 14:32 | Biżuteria / Pierścionki
Szukaj wiatru w polu - srebrna bransoleta z opalem australijskim i agatem mszystym

"POEZJA" - tak jednym słowem można nazwać bransoletę:-) Bardzo starannie dobrane kamienie, naturą malowane. Nie można oderwać od nich oczu. Subtelna ich oprawa, to kropeczka nad "i":-) Jestem ZACHWYCONA bransoletą!!! Dziękuję Pani Kornelio!!!

Opinia pozytywna | 08-03-2019 19:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Sny i sekrety - srebrny naszyjnik z opalem australijskim, agatem mszystym, labradorytami i fluorytem

Naszyjnik tak jak brzmiało w opisie "nastrojowy i romantyczny":-) Kamienie idealnie ze sobą współgrają , a zdobienia podkreślają piękno tego duetu:-) Bardzo dziękuję Pani Kornelio!!! Serdecznie pozdrawiam:-)

Opinia pozytywna | 05-03-2019 19:30 | Biżuteria / Naszyjniki
W zaklętych paprociach - srebrny naszyjnik z agatem mszystym

Bardzo dziękuję. Piękna praca.

Opinia pozytywna | 18-02-2019 21:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Miękki bieg czasu - srebrny dwustronny naszyjnik z opalem boulder i drzewem

Sliczny naszyjnik. Jestem BARDZO zadowolona z zakupu. Dodatkowy plus za ladnie zapakowana przesylke. Dziekuje Pani Kornelio!

Opinia pozytywna | 12-02-2019 18:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Zmierzch siódmego dnia - srebrny naszyjnik z labradorytem

Śliczny wisior...Pani Kornelio, nie zgadzam się z opisem wisiora...nie jest ani trochę mroczny:-))...Labradoryt iskrzy niczym rozgwieżdżone niebo:-)...Romantyczne niebo:-)...Bardzo dziękuję:-)

Opinia pozytywna | 02-12-2018 18:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Zasypianie lasu - srebrna bransoletka z rubinami i agatem mszystym

Pani Kornelio, jak zawsze idealny dobór kamieni, prześliczna, bardzo staranna oprawa!!! Jestem zachwycona bransoletą!!! Bardzo dziękuję!!! Gorąco POLECAM wykonaną przez Panią biżuterię !!!

Opinia pozytywna | 16-11-2018 08:55 | Biżuteria / Bransolety
Pola czesane wiatrem - srebrny naszyjnik z agatem dendrytowym

Naszyjnik jest magiczny. Urody kamienia nie można opisać, jest niepowtarzalny. Dziękuję serdecznie :)

Opinia pozytywna | 31-10-2018 15:03 | Biżuteria / Naszyjniki
Jesienne listy - srebrna bransoletka z koralem fossil i bursztynem

Każda romantyczna kobieta, w swojej stylizacji szuka form, które uzewnętrznią jej wrażliwość, subtelność, delikatność...bransoleta "Jesienne listy", jest idealnym dodatkiem do jej garderoby :-) Pani Kornelio, starannie dobrane kamienie, w delikatnej koronkowej oprawie...musiałam mieć te bransoletę:-)...jestem zachwycona!!!...ona współgra z moją marzycielską duszą:-)) Bardzo dziękuję:-)

Opinia pozytywna | 29-10-2018 09:12 | Biżuteria / Bransolety
Pod jesiennym niebem - srebrna bransoletka z kianitem i hematytem

Piękna bransoleta!!! Starannie dobrane kamienie, delikatna, romantyczna oprawa, perfekcyjne wykonanie. Bransoleta przywołuje wspomnienie jesiennego nieba widzianego przez pryzmat kolorami malowanych drzew :-) Złota polska jesień już na nami, ale niebo zostało na dłoni:-)) BARDZO DZIĘKUJĘ PANI KORNELIO!!!

Opinia pozytywna | 26-10-2018 06:48 | Biżuteria / Bransolety
Po drugiej stronie nocy - srebrny naszyjnik z kianitem, opalem australijskim i labradorytem

Po drugiej stronie nocy to magiczny naszyjnik. Przepiękny. Prace Pani Kornelii mają duszę i z pewnością to nie będzie mój ostatni zakup)) Dotarł do mnie szybciej niż się spodziewałam, ślicznie opankowany. Jeśli ktoś się zastanawia to bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 17-08-2018 17:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Kornelia Sus

Kornelia Sus

w Trendymanii od: 2014-02-18
52 dostępne
205 sprzedanych
106 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy