Kornelia Sus

Opinie

Płyną przestrzenie - srebrny naszyjnik z labradorytem i kwarcem dymnym

Przepiękny, idealny

Opinia pozytywna | 11-04-2024 19:48 | Biżuteria / Naszyjniki
Przestworza wiatru - srebrny naszyjnik z opalem australijskim i tanzanitem

Pani Kornelia przyzwyczaiła mnie już do swojej biżuterii, jako do biletu w nieznane i odległe miejsca innego wymiaru. Jednak tym razem... jakoś wzruszyłam się do głębi, widząc to baśniowe cudo, które ukazało się po wyjęciu z wszystkich misternie chroniących go warstw. Dziękuję za dzielenie się tym pięknem i szczęściem oraz za Pani serdeczność.

Opinia pozytywna | 01-03-2024 00:19 | Biżuteria / Naszyjniki
Zaczarowanie knieje - srebrny naszyjnik ze skamieniałym drewnem, turmalinem, granatem i czarnym opalem ognistym

Gdzież te "zaczarowane knieje"? Soczyste owoce granatu smakują wyborniej w zaciszu egzotycznej zieleni. Zatem chwilo trwaj:-) Pani Kornelio, umie Pani pobudzić zmysły:-) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 15-02-2024 07:57 | Biżuteria / Naszyjniki
W dłoniach czasu - srebrny dwustronny naszyjnik z agatem krajobrazowym

Agat krajobrazowy przenosi myślami do wakacyjnych miejsc, w których zostawiło się serce:-) Błękitne niebo, lazurowe wody i białe klify...ogarnia zmysły tęsknota, by doświadczyć tego raz jeszcze:-) Póki zima trwa, naszyjnik W DŁONIACH CZASU zatrzymuje piękne wspomnienia i przenosi w czasie....chwilo trwaj:-))

Opinia pozytywna | 15-02-2024 07:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Zimowy wieczór - srebrna bransoletka z perłami i ametystem

Świetna bransoletka , bajeczne kolory i staranne wykonanie, całość elegancko zapakowana a wysyłka błyskawiczna. Bardzo dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 16-01-2024 20:52 | Biżuteria / Bransolety
Przebudzenie w sercu - srebrny wisior w kształcie serca z jaspisem i sfalerytem

jak zawsze od Pani Kornelii same smakołyki:-))) serdecznie polecam Agnieszka

Opinia pozytywna | 15-12-2023 16:07 | Biżuteria / Naszyjniki
Gorące wzgórza - srebrny naszyjnik z jaspisem i bursztynem

Wrześniowe wrzosowiska skąpane w promieniach zachodzącego słońca, pomyślałam ujrzawszy wisior w Galerii:-) Ogarnęła mnie WIELKA tęsknota za takimi pejzażami, za tymi kolorami , za tym ciepełkiem:-) Zatrzymać je w sercu, przywoływać w mroźne dni, w oczekiwaniu, aż pragnienie się ziści:-) Pani Kornelio dziękuję za kolejne małe, aczkolwiek WIELKIE DZIEŁO SZTUKI:-)

Opinia pozytywna | 01-12-2023 20:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Ułamek księżyca - srebrny naszyjnik z kunzytem

Naszyjnik wraz z poruszającym moje serce opisem Pani Kornelii, opowiada niesamowitą historię ze świata, w którym chce się zanurzyć, otulić i już nie wracać! Bardzo dziękuję za śliczne i z troską przygotowane opakowanie.

Opinia pozytywna | 26-09-2023 17:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Gwiezdny dywan - srebrny naszyjnik z bursztynem

Prawdziwe cacko przykuwające wzrok

Opinia pozytywna | 14-06-2023 05:50 | Biżuteria / Naszyjniki
Dalekie niebo - srebrny naszyjnik z błękitnym chalcedonem

naszyjnik jest wyjątkowy, utkany z delikatności, która czyni chwilę milszą i pozwala czuć, jak niezwyczajnie jest być kobietą; skrzyć się, migotać, stawać się czułą dla siebie, pięknieć; każdy detal, począwszy od złotej koperty, pudełka wyściełanego tkaniną ze wzorem jak mroźny malunek na szkle, koronkowe karteczki z esami i floresami, po urocze szpilki z perłowymi główkami, sprawił mi przyjemność i radość; dziękuję także za pachnący upominek; życzę wszelkiego dobra i niezliczonej ilości równie zadowolonych klientek

Opinia pozytywna | 07-02-2023 15:29 | Biżuteria / Naszyjniki
Droga Mleczna - naszyjnik z bursztynem, turkusem i srebrem

To już drugi projekt, jaki Pani Kornelia zgodziła się wykonać dla Mnie, tym razem z myślą o Moim Synku. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, czasu w jakim zostało zrealizowane zamówienie. W pracach Artystki podziwiam rowniez to, ze ma dużą Umiejętność zrozumienia potrzeb Klienta. Doskonale wiedziała, co jest dla mnie ważne w tej kompozycji. Sama nazwa naszyjnika niezwykle pasująca do całości. Myślę, że to dopiero początek współpracy z Panią Kornelią. Dziękuję z Całego Serca, Natalia

Opinia pozytywna | 01-02-2023 01:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolory uczuć - srebrna barnsoletka z opalem różowym, kwarcem truskawkowym i muszlą paua

Mimo iż zamówienie zostało zrealizowane jakiś czas temu, dopiero dziś miałam okazję zobaczyć odebranął przez Moją Mamę paczkę. Na wiele z nich czekam. Jeszcze więcej budzi się we Mnie ciekawość na samą o nich myśl... Jednak tu-w tym konkretnym przypadku... Cóż... Raczej trudno znaleźć słowa, którymi miałabym wyrazić zachwyt, jaki Mnie ogarnął zaraz po otworzeniu samego pudełka. Łączy się tu wszystko! Jak w samej Idei doskonałości Wszechwiata... Talent..kunszt wykonania..wiedza, a nawet cudowna empatia Samej Artystki, zdają się odnajdywać odzwierciedlenie w biżuterii, którą Pani Kornelia wykonuje. Na pozór bardzo delikatna..zachowawcza w kolorystyce, niekiedy lodowata kompozycja, rozkwita w towarzystwie i harmonii aksamitnej bordowej sukienki, stając się niezwykle głęboką, pełną ognia i rozpływających się w nim Gwiazd mieszanką. Wyraźnie nabiera kształtu. Kolory żyją. Skrzą. Nie da się opisać tego słowami. Gratuluję tak wspaniale zaprojektowanego Dzieła, budzącego najgłębsze z możliwych emocji. Natalia

Opinia pozytywna | 01-02-2023 00:51 | Biżuteria / Bransolety
Dokąd zmierzasz wietrze - srebrny naszyjnik z opalizowanym skamieniałym drewnem i zielonym onyksem

Świetny kontakt, błyskawiczna i ślicznie zapakowana wysyłka, a sam naszyjnik przepiękny, na żywo prezentuje się jeszcze lepiej, niż na fotkach.

Opinia pozytywna | 25-12-2022 07:52 | Biżuteria / Naszyjniki
Świadek historii - srebrny dwustronny wisior z jaspisem i motywem drzewa

Jak zawsze wspaniale:)

Opinia pozytywna | 09-10-2022 15:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Leśne pocałunki - srebrna bransoletka z rubinami i opalem etiopskim

Właśnie otworzyłam przesyłkę i założyłam to cudo. Bransoletka jest idealna, taka jaką sobie wymyśliłam. PRZEŚLICZNA I moja :). Kontakt z Panią Kornelią przemiły, na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim z całego serca. Już samo otwieranie przesyłki to ogromna przyjemność, ponieważ bizuteria "wyleguje się" w slicznym i wygodnym pudełeczku opasanym wstążeczką. Naprawdę klasa w każdym szczególe. Czuć dobrą energię Artystki. Z prawdziwym zaszczytem bedę nosić moją biżuterię. Dziękuję Pani Kornelio!

Opinia pozytywna | 18-08-2022 18:40 | Biżuteria / Bransolety
Serce pełne słońca - srebrny naszyjnik w kształcie serca z agatem i hessonitem

Sliczne i staranne - polecam.

Opinia pozytywna | 21-04-2022 15:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Sekretny werset - srebrny pierścionkek z turmalinem

Piękna biżuteria zapakowana w bajeczne, romantyczne opakowanie. Dziękuję i serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 07-02-2022 17:19 | Biżuteria / Pierścionki
Słuchając snów - srebrna bransoletka z perłami

Wszystko idealne

Opinia pozytywna | 06-02-2022 20:34 | Biżuteria / Bransolety
Jeżynowe dary - srebrna bransoletka z granatami i motywem jeżyn

Jak zawsze perfekcyjna, doskonała w każdym szczególiku, Dzieło zachwycające, dopracowane, ślicznie prezentuje się na ręce, no i niepowtarzalne, stworzone specjalnie dla jednej Osoby, ta bransoletka była przeznaczona dla Niej, jest piękna, dziękuję.

Opinia pozytywna | 05-02-2022 15:30 | Biżuteria / Bransolety
Niebieska droga - srebrny naszyjnik z labradorytem i iolitem

cudowny, elegancki naszyjnik! badzo dziękuję

Opinia pozytywna | 27-12-2021 15:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Kornelia Sus

Kornelia Sus

w Trendymanii od: 2014-02-18
40 dostępnych
329 sprzedanych
158 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy