Kornelia Sus

Opinie

Piaski Andromedy - srebrne kolczyki z opalem etiopskim, granatem i cyrkonią

Kolejny skarb od Pani Korneli...

Opinia pozytywna | 24-03-2020 08:38 | Biżuteria / Kolczyki
Ponad wiatrem - srebrny naszyjnik z larimarem

Naszyjnik jest wykonany z niezwykłą dbałością o szczegóły, do tego piękny larimar w cudnej oprawie wywołuje mój szczery uśmiech. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-03-2020 09:50 | Biżuteria / Naszyjniki
Zorza nad wiosennym ogrodem - srebrny naszyjnik z opalem australijskim i kwiatami

PIĘKNY NASZYJNIK!!!...Subtelny, a zarazem przykłówający uwagę:-)...Kobiecy w każdym szczególe...romantyczny...wzbudzający tęsknotę za pięknem natury...BARDZO DZIEKUJĘ PANI KORNELIO!!!

Opinia pozytywna | 12-03-2020 09:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Okruch przeszłości - srebrna bransoletka z ammonitem

Pięknie wykonana srebrna skamielina. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 20-02-2020 18:38 | Biżuteria / Bransolety
Posłuchaj zimowych lasów - srebrny dwustronny naszyjnik z kwarcem dendrytowym i kwiatem z masy perłowej

Prawdziwa zima w wisiorze. Piękna praca, Dziękuję i POLECAM !

Opinia pozytywna | 20-02-2020 18:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Na progu zimy - dwustronny srebrny naszyjnik z agatem dendrytowym i masą perłową

Naszyjnik jest niepowtarzalny. Zima zaklęta w kamieniu. Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 16-12-2019 19:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Znajdziesz mnie na łące - srebrna bransoletka z kwarcem truskawkowym i kwiatami

Bransoleta prześliczna. Okazała, a jednocześnie delikatna. Bardzo udany zakup :) Dziękuję Pani Kornelio. Pozdrawiam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 16-12-2019 15:51 | Biżuteria / Bransolety
Księżycowy ogród - srebrny naszyjnik z ametystem i kwiatami

KSIĘŻYCOWY OGRÓD - nazwa nie mija się z prawdą:-)...Wisior ,wyzwala wspomnienie spaceru po ogrodzie, w letnią, ciepłą, romantyczną noc:-)...Piękny wisior!!!...Bardzo kobiecy...ale i uwagę mężczyzn skutecznie przyciąga:-)))...BARDZO DZIĘKUJĘ PANI KORNELIO:-)

Opinia pozytywna | 05-12-2019 08:10 | Biżuteria / Naszyjniki
Zanim zasną świerszcze - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i perłami

Cudownie, estetycznie opakowane pudełeczko z równie cudowna zawartością. Naszyjnik przepiękny. Dziękuję

Opinia pozytywna | 04-12-2019 09:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Kołyszą się ciepłe morza - srebrny naszyjnik z mlecznym bursztynem

Bardzo ładny, pomysłowy mały wisior w pięknym opakowaniu - odrobina lata jesienią.

Opinia pozytywna | 04-10-2019 11:22 | Biżuteria / Naszyjniki
Wieczność gwiazd - srebrna bransoletka z ammonitami i bursztynem

Bransoleta przywołuje wspomnienie wakacji:-)...z przyjemnością się na nią spogląda i równie przyjemnie nosi na ręce:-)...bursztyny, ammonity...i tylko złotej rybki brak:-((...Pani Kornelio, jak zawsze THE BEST:-)...dziekuję:-)

Opinia pozytywna | 03-10-2019 16:19 | Biżuteria / Bransolety
Dotyk białych snów - srebrny naszyjnik z opalem dendrytowym, białymi perłami i szafirami

PIĘKNY NASZYJNIK!!!....wprawdzie wg Pani opinii "zimowy"...ale wszak do zimy nam nie daleko;-)...tak, chłodne odcienie kamieni, przywołują zimowe chłody...do tego opal dendrytowy jest malowany w gałązki drzew, pochylonymi nad zaśnieżonymi polami:-)...całość, mimo zimowego akcentu w środku lata, PRZEŚLICZNA!!! Dziekuję!!!

Opinia pozytywna | 17-07-2019 17:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Sekretny strumyk - srebrny naszyjnik z kianitem

Chłodny. orzeźwiający "Sekretny strumyk", na upalne wakacyjne dni:-) Śliczny kamień i doskonała, subtelna oprawa...jak zawsze Pani Kornelio, jestem bardzo zadowolona:-) Dziękuję! Pozdrawiam serdecznie!

Opinia pozytywna | 17-07-2019 17:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Zamieć pośród gwiazd - srebrna bransoletka z lapis lazuli

Pani Kornelio, bransoleta jest PIĘKNA!!! Bogato zdobiona, a mimo to bardzo subtelna, kobieca, romantyczna, przywołuje obraz gwieździstego letniego nieba...aż się chce położyć na łące i spoglądać na nie i marzyć, marzyć , marzyć:-) Bardzo dziękuję!!!...również za dołączoną do bransolety bardzo miłą niespodziankę:-)

Opinia pozytywna | 26-06-2019 06:14 | Biżuteria / Bransolety
W złotym śpiewie pasieki - srebrny naszyjnik z bursztynem

Naszyjnik przepiękny, letni, słoneczny. Korona wokół kropli burstynu - zachwycająca. Świetny kontakt z Twórcą, którego prace serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 17-06-2019 15:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Deszcz nie zapomina - srebrny naszyjnik z agatem mszystym i różami

Naszyjnik podoba sie.Dziekuje:)

Opinia pozytywna | 08-05-2019 18:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Kongo śpiewa słońcem - srebrna bransoleta z papugą, koralem fossil i cyrkonią

Wyjątkowa... przynosząca na myśl wiele wspomnień, tęsknot i tylko moja! Dziękuje raz jeszcze Pani Kornelio :)

Opinia pozytywna | 29-04-2019 09:22 | Biżuteria / Bransolety
Zaklęte ogrody ciszy - srebrna bransoletka z akwamarynem, topazem zielonym i grandidierytem

PIĘKNA!!!!!....nie powiedziałabym, że "Zaklęte ogrody", raczej "Życiodajne źródełka":-)))...zwał jak zwał...JEST ŚLICZNA ....każdy może dostrzec w niej co zechce:-)... "Zaklęte ogrody", Życiodajne źródełka"....itp itd:-))) Bardzo dziękuję Pani Kornelio!!!

Opinia pozytywna | 12-04-2019 16:42 | Biżuteria / Bransolety
Z leśnej szkatułki - Na skraju wrzosowiska - srebrny naszyjnik z kunzytem i ametystem

Jestem oczarowana urodą biżuterii, kunsztem i ogromnym talentem Pani Kornelii, oraz tym jak zadbała o mnie jako klientkę. Polecam wszystkim z całego serca! Dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 05-04-2019 14:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Tańczy serca drżenie - srebrny dwustronny naszyjnik z turmalinem i motywem róży

Kupiłam u Pani Kornelii przepiękny komplet z różami i turmalinami. Biżuteria dotarła do mnie pięknie zapakowana. Z dołączonym cudownym gratisem, małym charmsem idealnie pasującym do mojego kompletu. Jestem oczarowana urodą biżuterii, kunsztem i ogromnym talentem Pani Kornelii, oraz tym jak zadbała o mnie jako klientkę. Polecam wszystkim z całego serca! Dziękuję Pani Kornelio

Opinia pozytywna | 05-04-2019 14:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Kornelia Sus

Kornelia Sus

w Trendymanii od: 2014-02-18
45 dostępnych
7 w promocji
244 sprzedane
117 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy