Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

W dziekie wino zaplątani - kolczyki REZERWACJA

Piękne subtelne kolczyki,delikatnie zaplatane-zjawiskowe.

Opinia pozytywna | 29-09-2008 15:53 | Biżuteria / Kolczyki
Yin i Yang REZERWACJA

Komplet ujmująco uroczy, delikatny, oryginalny. Wykonany z niespotykaną wręcz precyzją. Porywa uwagę wszystkich ceniących sobie niebanalność. Niełatwo będzie spowodować, aby w mych zasobach pojawił się jakikolwiek substytut Yin Yang. Ukłony Pani Izo ;-)

Opinia pozytywna | 28-09-2008 13:38 | Biżuteria / Komplety
Niezapominajki REZERWACJA

Piękna biżuteria, niezwykle precyzyjnie wykonana i prześlicznie zapakowana!!! A do tego jeszcze pachnie:))) Z pewnością sprawi radość każdej, ceniącej oryginalność kobiecie:) Dziękuję Pani Izo:))

Opinia pozytywna | 15-09-2008 14:36 | Biżuteria / Kolczyki
Kijanki REZERWACJA

Małe jest piękne! Kolczyki 'Kijanki' stanowią urokliwy dodatek do naszyjnika 'Wąż z głębin'. Zdecydowanie polecam prace mgypsy!

Opinia pozytywna | 28-08-2008 15:28 | Biżuteria / Kolczyki
Grzechotniki REZERWACJA

Pure beauty :-) Dziękuję i do usłyszenia.

Opinia pozytywna | 28-07-2008 10:19 | Biżuteria / Kolczyki
Liściaste

opinia oczywiście spóźniona o kilka miesięcy (!), ale niech samo za siebie mówi to, że kolczyki liściaste to właściwie jedyna biżuteria "nauszna", którą od tych kilku miesięcy noszę. wszędzie i do wszystkiego.

Opinia pozytywna | 15-07-2008 10:43 | Biżuteria / Kolczyki
Z cynamonem REZERWACJA

SUPER, POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 03-07-2008 12:49 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczny REZERWACJA

CUDO, POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!

Opinia pozytywna | 17-06-2008 21:06 | Biżuteria / Wisiory
Arum maculatum REZERWACJA

Cudowne-))))))))))Dziękuję

Opinia pozytywna | 10-06-2008 16:38 | Biżuteria / Kolczyki
Wężowy REZERWACJA dla Pani Uli

Wisiorek piękny...brak słów by opisać moj zachwyt.Koronkowa robota z najwyższej półki...Jedyny taki egzemlparz na świecie....

Opinia pozytywna | 29-05-2008 12:03 | Biżuteria / Wisiory
Kuszenie REZERWACJA

naszyjnik jest piękny, misterny i intrygujący ! CUDO !!!

Opinia pozytywna | 05-05-2008 20:16 | Biżuteria / Wisiory
Lilie

Kolczyki są super, fajnie brzęczą podczas noszenia. Wszystkim się podobają. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 30-04-2008 20:51 | Biżuteria / Kolczyki
Ośmiorniczka

Piękny naszyjnik ! Świetnie zrobiony ! Małe cudeńko!

Opinia pozytywna | 26-02-2008 16:52 | Biżuteria / Wisiory
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
10 dostępnych
539 sprzedanych
353 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace