Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Industrial

Bransoletka jedyna w swoim rodzaju! Samo patrzenie na nią sprawia mi przyjemność, gdyż ma wymiar artystyczny... Wygląda, jakby została uszyta - robi obłędne wrażenie! Sztuka sama w sobie :) Dziękuję.

Opinia pozytywna | 03-06-2009 21:51 | Biżuteria / Bransolety
To był maj...

Dziękuję za piękne kolczyki :) Gorąco pozdrawiam !

Opinia pozytywna | 25-05-2009 14:50 | Biżuteria / Kolczyki
Salome

CUDOWNE!!! strasznie się cieszę, że trafiły właśnie do mnie! będą miały u mnie dobrze ;))) Bardzo dziękuję i pozdrawiam cieplutko.

Opinia pozytywna | 21-05-2009 15:24 | Biżuteria / Kolczyki
Owoce leśne

Przepyszne te owoce leśne! ubóstwiam wszystko co wychodzi spod Pani ręki! Pani Izo, dziękuję!!! Cieszę się na samą myśl o noszeniu Pani biżuterii!

Opinia pozytywna | 19-05-2009 11:07 | Biżuteria / Kolczyki
Rubinowe szczęście

Urocze maleńkie szczęścia!!! uwielbiam te kolczyki! są tak delikatne i misternie zaplecione! ślicznie wyglądają na uszach! dziękuję pięknie!!!

Opinia pozytywna | 19-05-2009 10:56 | Biżuteria / Kolczyki
Na jagody

kolczyki są przepiękne i niezwykle "apetyczne" :) jak zwykle jestem oczarowana! Dziękuję !!!

Opinia pozytywna | 13-05-2009 21:32 | Biżuteria / Kolczyki
Lady in Red

Najpiękniejsze małe sztyfciki, jakie widziałam. Przeurocze! Jestem dozgonną fanką Pani biżuterii, pani Izo:)

Opinia pozytywna | 08-05-2009 17:55 | Biżuteria / Kolczyki
W konwaliach

Zachwycające! Doskonałe pod każdym względem. I te cudowne maleństwa w gronkach:) Rewelacja!

Opinia pozytywna | 08-05-2009 17:52 | Biżuteria / Kolczyki
Pastelowe

są prześliczne... noszę je od dwóch dni, czyli od chwili gdy je dostałam... i po raz pierwszy kupiłam bluzkę do kolczyków a nie odwrotnie :)

Opinia pozytywna | 06-05-2009 22:36 | Biżuteria / Kolczyki
Piwne

komplet jest przecudny....,bardzo dziękuję:)))

Opinia pozytywna | 04-05-2009 09:15 | Biżuteria / Komplety
Bujając w obłokach...

Przepiękne bajeczne delikatne eleganckie - dziękuję Pani Izo :)

Opinia pozytywna | 23-04-2009 21:34 | Biżuteria / Kolczyki
Mrs Octopus

Wspaniała robota! Co za rozmach i fantazja, o warsztacie nie wspomnę:) Cudne, morskie stworzenie z głębin uchwycone w charakterystycznym dla niego ruchu. Perfekcja i artyzm - dziękuję!

Opinia pozytywna | 23-04-2009 16:09 | Biżuteria / Naszyjniki
W zielonych splotach

Cudne, cudne, cudne, nie mogę się od nich uwolnić :o)Pani Izo bardzo dziękuję i mam nadzieję, że wykona Pani dla mnie jakieś kolejne cudeńko. Pozdrawiam serdecznie!

Opinia pozytywna | 15-04-2009 19:46 | Biżuteria / Kolczyki
Little by Little

Kolczyki są tak urocze, że nie można od nich oderwać oczu.

Opinia pozytywna | 15-04-2009 14:30 | Biżuteria / Kolczyki
Lavender

Pani Izo.............. Ja właściwie nawet nie muszę nosić tych kolczyków! Wystarczy, że będę trzymać je w dłoniach i pożerać wzrokiem te bajeczne ametysty :D Po prostu szczęki opadają! DZIĘKUJĘ :)

Opinia pozytywna | 30-03-2009 15:08 | Biżuteria / Kolczyki
Szampańskie

Przepiękne... Prezentują się genialnie! Mam na myśli zarówno "loczkową" bazę jak i kamienie... Coś pięknego! Faktycznie szampańskie, bo uderzają do głowy ;) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 30-03-2009 15:08 | Biżuteria / Kolczyki
Saint-Remy

Pani Izo... Mając takie kolczyki w uszach można tylko jedno... Uśmiechać się cały dzień! Co właśnie robię :D Tak bardzo się cieszę, że i ja mam w swojej kolekcji najpiękniejsze kolczyki-koła świata! Przynajmniej w mojej opinii :)

Opinia pozytywna | 30-03-2009 15:05 | Biżuteria / Kolczyki
Deszczowy

wisiorek piękny. Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 19-03-2009 16:00 | Biżuteria / Wisiory
Leśne koła

niebanalne i urocze! Pani Iza potrafi sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wybrednych klientek :) baardzo dziekuję

Opinia pozytywna | 18-03-2009 11:07 | Biżuteria / Kolczyki
Przedwiośnie

Niecodzienne kolczyki do codziennego noszenia.;-)) Moje uszy sie zakochaly...no i ja tez.;-)) goraco polecam.

Opinia pozytywna | 11-03-2009 19:07 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
8 dostępnych
540 sprzedanych
355 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace