Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Sea Breeze

Śliczne, delikatne kolczyki.

Opinia pozytywna | 02-06-2010 21:41 | Biżuteria / Kolczyki
Rosarium

Zwiewne, leciutkie, mieniace sie pieknymi mineralami. Slonce robi cuda z tymi slicznymi kamieniami!!Ciekawy secesyny motyw. Maja w sobie klasyke i urok minionych wiekow. Blyskawiczna wysylka. Polecam!

Opinia pozytywna | 01-05-2010 12:59 | Biżuteria / Kolczyki
Blue Roses

Kolczyki śliczne, ładne opakowanie i szybka dostawa.

Opinia pozytywna | 25-04-2010 11:05 | Biżuteria / Kolczyki
Baroque

Przepiękny i oryginalny wisior, od razu mi się spodobał ze względu na swoją delikatność i uniwersalność. Pasuje prawie do wszystkiego, a kamień intryguje bordową poświatą. Jestem bardzo zadowolona z zakupu ! Gorąco polecam artystkę !

Opinia pozytywna | 24-04-2010 20:05 | Biżuteria / Wisiory
Krokusy

Ładny drobiazg,choc na zdjęciu,prezentuje sie zdecydowanie okazalej.W rzeczywistośći jest jakby trochę smutny...

Opinia pozytywna | 23-04-2010 15:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Atlantis

MGYPSY to zdecydowanie jedna z moich ulubionych artystek : godna zaufania i profesjonalna, objawia się to nie tylko w wykonanych pracach ale i w kontakcie z klientem gdzie dbałość o zadowolenie odbiorcy stawiane jest ponad własne korzyści.

Opinia pozytywna | 22-04-2010 11:37 | Biżuteria / Wisiory
Wiosna przyjdzie lada dzień

Wisiorek w rzeczywistości jest zdecydowanie jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. Zdjęcie nie uchwyciło 'tego czegoś". 100% zadowolenia. Polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 20-04-2010 16:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Morskie opowieści

Zakup u Mgypsy to gwarancja solidności i wysokiego poziomu usług. Jestem zadowolona. Komplet bardzo gustowny. Kamienie w naturze piękne. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-04-2010 16:42 | Biżuteria / Komplety
Amelia

koronkowa robota,kamień w moim ulubionym kolorze,ponadczasowe i eleganckie,gorąco polecam

Opinia pozytywna | 16-04-2010 20:16 | Biżuteria / Kolczyki
Czasem słońce, czasem deszcz

delikatne...ale zarazem klasyczne,wykonanie mistrzostwo świata...moje ulubione kolory,polecam bardzo polecam

Opinia pozytywna | 16-04-2010 20:10 | Biżuteria / Kolczyki
Atuan

Piękna bransoletka. Cudownie układa się na ręce. Wspaniałe wzory, precyzyjne wykonanie. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 04-04-2010 10:18 | Biżuteria / Bransolety
Adria

jak krople na pajęczynie, albo jagody w koszyku... dziękuję

Opinia pozytywna | 16-03-2010 08:34 | Biżuteria / Kolczyki
Silver Bubbles

Opinia Pozytywna to zdecydowanie zamało, być może wystarczyłoby "Pozytwyna do kwadratu"... choć wcale nie jestem tego pewna :)

Opinia pozytywna | 15-03-2010 20:04 | Biżuteria / Kolczyki
Klasyczne

Przepraszam, że dopiero teraz:kolczyki są niezmiennie piękne, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 08-03-2010 14:53 | Biżuteria / Kolczyki
Zapowiedź wiosny

Uśmiech i radość u Obdarowanej. Współpraca z Mgypsy - wzorowa. Wisiorek staranny i estetycznie opakowany. Przesyłka priorytetowa. Dziękuję i polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 22-02-2010 14:56 | Biżuteria / Wisiory
Stalowe magnolie

Kolczyki bardzo urokliwe :) Świetnie skomponowane kolorystycznie, wykonane z dbałością o szczegóły. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję serdecznie Pani Izo:)

Opinia pozytywna | 19-02-2010 15:36 | Biżuteria / Kolczyki
Wiosenne

Spóźnione, ale szczere podziękowania! Za wspaniały kontakt, za szybką realizację, i za kolczyki na które wszyscy zwracają uwagę :)

Opinia pozytywna | 12-02-2010 15:56 | Biżuteria / Kolczyki
Zielone

wszystkie Pani prace są bardzo ciekawe, moje kolczyki w naturze sa ladniejsze niz na zdjęciach

Opinia pozytywna | 10-02-2010 18:28 | Biżuteria / Kolczyki
Złocienie

Delikatny, taki inny, niezobowiązujący - po prostu taki, jaki chciałam. Zrealizowany na szybkie życzenie. Kamienie cudne. Cały komplet dopracowany na 100%. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 08-02-2010 16:35 | Biżuteria / Komplety
Koronki w czerwieni

Wykonane zgodnie z zamówieniem. Artystka cierpliwa. Biżuteria - bardzo dobry warsztat. Gustownie opakowane. Wysyłka szybka. Warto tutaj zaglądać!

Opinia pozytywna | 08-02-2010 16:32 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
9 dostępnych
540 sprzedanych
355 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace