Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Silver Bubbles

Kolczyki są oryginalne,bardzo ładne, delikatne, mają to coś co przyciąga wzrok. Wielkie dzięki dla P. Izy za ekspresową przesyłkę. Jestem pewna że każdy kto dokona zakupów u p.Izy będzie całkowicie usatysfakcjonowany:)Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 05-07-2010 16:24 | Biżuteria / Kolczyki
Misty Morning

PRZEUROCZE!!!!!!!!!! bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 17-06-2010 17:12 | Biżuteria / Kolczyki
Wiosna ach to Ty

Bardzo kobiecy koplet bizuterii, wykonany jak zwykle z precyzja i dbaloscia o kazdy szczegol. Dziekuje :-)

Opinia pozytywna | 10-06-2010 20:17 | Biżuteria / Kolczyki
Tempest

Bardzo delikatna bizuteria, wykonczona co do najmnieszego szczegolu. Cieszy oko az milo :-)

Opinia pozytywna | 10-06-2010 20:12 | Biżuteria / Komplety
Marianne

przepiękne kolczyki, perfekcyjnie wykonane:) noszenie sprawia mi naprawdę ogromną przyjemność. BARDZO DZIĘKUJĘ

Opinia pozytywna | 09-06-2010 19:24 | Biżuteria / Kolczyki
Persian Night

Naszyjnik wygląda zjawiskowo nie wiadomo czy nosić czy patrzeć na niego...jak zwykle współpraca jak najbardziej pozytywna,polecam gorąco

Opinia pozytywna | 07-06-2010 19:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Sea Breeze

Śliczne, delikatne kolczyki.

Opinia pozytywna | 02-06-2010 21:41 | Biżuteria / Kolczyki
Rosarium

Zwiewne, leciutkie, mieniace sie pieknymi mineralami. Slonce robi cuda z tymi slicznymi kamieniami!!Ciekawy secesyny motyw. Maja w sobie klasyke i urok minionych wiekow. Blyskawiczna wysylka. Polecam!

Opinia pozytywna | 01-05-2010 12:59 | Biżuteria / Kolczyki
Blue Roses

Kolczyki śliczne, ładne opakowanie i szybka dostawa.

Opinia pozytywna | 25-04-2010 11:05 | Biżuteria / Kolczyki
Baroque

Przepiękny i oryginalny wisior, od razu mi się spodobał ze względu na swoją delikatność i uniwersalność. Pasuje prawie do wszystkiego, a kamień intryguje bordową poświatą. Jestem bardzo zadowolona z zakupu ! Gorąco polecam artystkę !

Opinia pozytywna | 24-04-2010 20:05 | Biżuteria / Wisiory
Krokusy

Ładny drobiazg,choc na zdjęciu,prezentuje sie zdecydowanie okazalej.W rzeczywistośći jest jakby trochę smutny...

Opinia pozytywna | 23-04-2010 15:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Atlantis

MGYPSY to zdecydowanie jedna z moich ulubionych artystek : godna zaufania i profesjonalna, objawia się to nie tylko w wykonanych pracach ale i w kontakcie z klientem gdzie dbałość o zadowolenie odbiorcy stawiane jest ponad własne korzyści.

Opinia pozytywna | 22-04-2010 11:37 | Biżuteria / Wisiory
Wiosna przyjdzie lada dzień

Wisiorek w rzeczywistości jest zdecydowanie jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. Zdjęcie nie uchwyciło 'tego czegoś". 100% zadowolenia. Polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 20-04-2010 16:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Morskie opowieści

Zakup u Mgypsy to gwarancja solidności i wysokiego poziomu usług. Jestem zadowolona. Komplet bardzo gustowny. Kamienie w naturze piękne. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-04-2010 16:42 | Biżuteria / Komplety
Amelia

koronkowa robota,kamień w moim ulubionym kolorze,ponadczasowe i eleganckie,gorąco polecam

Opinia pozytywna | 16-04-2010 20:16 | Biżuteria / Kolczyki
Czasem słońce, czasem deszcz

delikatne...ale zarazem klasyczne,wykonanie mistrzostwo świata...moje ulubione kolory,polecam bardzo polecam

Opinia pozytywna | 16-04-2010 20:10 | Biżuteria / Kolczyki
Atuan

Piękna bransoletka. Cudownie układa się na ręce. Wspaniałe wzory, precyzyjne wykonanie. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 04-04-2010 10:18 | Biżuteria / Bransolety
Adria

jak krople na pajęczynie, albo jagody w koszyku... dziękuję

Opinia pozytywna | 16-03-2010 08:34 | Biżuteria / Kolczyki
Silver Bubbles

Opinia Pozytywna to zdecydowanie zamało, być może wystarczyłoby "Pozytwyna do kwadratu"... choć wcale nie jestem tego pewna :)

Opinia pozytywna | 15-03-2010 20:04 | Biżuteria / Kolczyki
Klasyczne

Przepraszam, że dopiero teraz:kolczyki są niezmiennie piękne, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 08-03-2010 14:53 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
9 dostępnych
555 sprzedanych
361 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace