Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Petite Naszyjnik z delikatną zawieszką z mokaitem

Bardzo ładny wisior. Realizacja zamówienia ekspresowa. Dziękuję. Obdarowana zadowolona ;-)

Opinia pozytywna | 30-04-2019 12:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Maska - Delikatny naszyjnik z niewielkim wisiorkiem z żółtym szafirem

Naszyjnik przepiękny, wykonany niezwykle precyzyjnie, zapakowany uroczo. Serdecznie dziękuję i polecam Panią Izabelę.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 10:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki z Agatem Aqua

Wrescie je mam!!!Przez strajk Poczty Kanady musialam czekac na te piekne kolczyki 40 dni,warto byla..

Opinia pozytywna | 30-11-2018 00:54 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścień z hematytem w koronkach

Jestem zachwycona! pierścionek jest przepiękny, wykonany z wyjątkową precyzją i dbałością o najmniejszy szczegół. Polecam zdecydowanie biżuterię Artystki

Opinia pozytywna | 15-11-2018 10:22 | Biżuteria / Pierścionki
Delikatne kolczyki z Lapisem Lazuli

piękne, bardzo kobiece :)

Opinia pozytywna | 11-11-2018 20:01 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczne kolczyki z czarnymi spinelami

piękne, bardzo kobiece :)

Opinia pozytywna | 11-11-2018 20:01 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki Wachlarze z Cytrynem i Koronką

Piękny wzór na wachlarzu i cytryny - to już moje kolejne zakupy. Jestem pod wielkim wrażeniem talentu i wyobraźni Pani Izy. Serdecznie pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 27-10-2018 18:38 | Biżuteria / Kolczyki
Księżycowe kolczyki z ametystem

Bajkowe kolczyki z moim ulubionym ametystem. Mimo niewielkich rozmiarów zwracają uwagę i zachwycają :-)

Opinia pozytywna | 27-10-2018 18:34 | Biżuteria / Kolczyki
Delikatny naszyjnik z Chamsą, diopsydem chromowym i ametystem

Piękny, delikatny naszyjnik. Dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 27-10-2018 18:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Koronkowe kolczyki z czarnymi spinelami

Dziękuję! Oryginalna i niepowtarzalna, piękna biżuteria, ładnie wykonana i zapakowana. Kolczyki są doskonałe w swoim kształcie! Szybka dostawa. Polecam! :)

Opinia pozytywna | 25-10-2018 08:29 | Biżuteria / Kolczyki
Księżycowe kolczyki z granatem

Piekne kamienie, misterny ornament, lekkość, doskonale wykonanie...Uwielbiam te niewielkie formy kolczyków, które ostatnio wychodzą spod (bardzo zdolnej) ręki pani Izy. Jej kreatywność i wyobraźnia są naprawdę niesamowite. Doskonale się jej nosi, nie obciążają ucha .. i są po prostu prześliczne. Polecam i pozdrawiam Artystkę!

Opinia pozytywna | 24-10-2018 13:27 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczne kolczyki z czarnym onyksem

Świetny pomysł i realizacja

Opinia pozytywna | 16-10-2018 18:01 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczny naszyjnik z czarnym onyksem

Super!!!

Opinia pozytywna | 16-10-2018 18:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Koronkowe kolczyki z szafirami

Te piękne kolczyki zostały zamówione na prezent.

Opinia pozytywna | 26-09-2018 00:33 | Biżuteria / Kolczyki
Koronkowe kolczyki z Tanzanitami

delikatne, minimalistyczne kolczyki i subtelny niebieski tanzait. Pięknie się prezentują, jednym słowem - idealne :-)

Opinia pozytywna | 26-09-2018 00:32 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik z ażurowym sercem z ametystem

Uroczy naszyjnik, perfekcyjne serduszko połączone z moim ulubionym ametystem, jednym słowem poezja...

Opinia pozytywna | 26-09-2018 00:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Medusa - Secesyjna bransoleta z zielonym kwarcem

Jestem pod wrażeniem tej unikatowej bransoletki. Baśniowy dodatek. Przepiękna kompozycja. Pozdrawiam Artystkę!

Opinia pozytywna | 25-09-2018 21:28 | Biżuteria / Bransolety
Naszyjnik z ażurowym listkiem i zielonym onyksem

Kocham jesień. Dlatego poczułam, ze ten naszyjnik jest stworzony dla mnie!!! Ma niesamowita formę...Widać jego związek z przyroda... Jest magiczny....fascynujący. Zachwyca mnie swoja geometrycznością, prostymi liniami. Moj szczęśliwy talizman. Sprawił mi ogromna radość. Dziękuje.

Opinia pozytywna | 25-09-2018 21:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Koronkowe kolczyki z szafirami

Zdjęcie absolutnie nie oddaje uroku tych subtelnych i delikatnych kolczyków.. Ja pokochałam je od pierwszego wejrzenia!! Sa lekkie jak piórko..doskonale wyważone. Piękny secesyjny wzór to znak firmowy Pani Izy...wraca w nowych odsłonach..za każdym razem równie spektakularny i zjawiskowy. Widać, ze Artystka świetnie się czuje w tej stylistyce.

Opinia pozytywna | 25-09-2018 21:07 | Biżuteria / Kolczyki
Mała Czarna - Eleganckie kolczyki z koronką i czarnym onyksem

Wiedziałam ze muszę je mieć! Orientalne, oryginalne ...grzechu warte;-) Przepiękne kolczyki...Pani Iza ze srebra wyczarowuje (tego się nie da inaczej określić ;-))arcydzieła...Te koronki przypomniały mi podróż do Maroka.. Bizuteria najwyższych lotów. Polecam..gorąco.. Chyle czoła warsztatowi jubilerskiemu Pani Izy. Jej prace maja dusze, jest to biżuteria tworzona z pasja..

Opinia pozytywna | 25-09-2018 15:10 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
8 dostępnych
5 na zamówienie
490 sprzedanych
334 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace