Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Koronkowy pierścień z turkusem

piękny :)

Opinia pozytywna | 19-10-2019 17:02 | Biżuteria / Pierścionki
Viola Tricolor Dopłata

???? Wróciłam do Artystki po kilkuletniej przerwie???? Warto było kolczyki wykonane przez Panią Izę przeszły moje oczekiwania, zdjęcia nie oddają rzeczywistości ???? polecam autorską biżuterię Pani Izy????????

Opinia pozytywna | 24-09-2019 18:16 | Biżuteria / Kolczyki
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z Hematytem

Śliczna ozdoba, dokładnie taka, jakiej szukałam... bardzo serdecznie dziękuje Artystce...:)

Opinia pozytywna | 28-08-2019 13:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Petite Naszyjnik z delikatną zawieszką z mokaitem

Bardzo ładny wisior. Realizacja zamówienia ekspresowa. Dziękuję. Obdarowana zadowolona ;-)

Opinia pozytywna | 30-04-2019 12:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Maska - Delikatny naszyjnik z niewielkim wisiorkiem z żółtym szafirem

Naszyjnik przepiękny, wykonany niezwykle precyzyjnie, zapakowany uroczo. Serdecznie dziękuję i polecam Panią Izabelę.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 10:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki z Agatem Aqua

Wrescie je mam!!!Przez strajk Poczty Kanady musialam czekac na te piekne kolczyki 40 dni,warto byla..

Opinia pozytywna | 30-11-2018 00:54 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścień z hematytem w koronkach

Jestem zachwycona! pierścionek jest przepiękny, wykonany z wyjątkową precyzją i dbałością o najmniejszy szczegół. Polecam zdecydowanie biżuterię Artystki

Opinia pozytywna | 15-11-2018 10:22 | Biżuteria / Pierścionki
Delikatne kolczyki z Lapisem Lazuli

piękne, bardzo kobiece :)

Opinia pozytywna | 11-11-2018 20:01 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczne kolczyki z czarnymi spinelami

piękne, bardzo kobiece :)

Opinia pozytywna | 11-11-2018 20:01 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki Wachlarze z Cytrynem i Koronką

Piękny wzór na wachlarzu i cytryny - to już moje kolejne zakupy. Jestem pod wielkim wrażeniem talentu i wyobraźni Pani Izy. Serdecznie pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 27-10-2018 18:38 | Biżuteria / Kolczyki
Księżycowe kolczyki z ametystem

Bajkowe kolczyki z moim ulubionym ametystem. Mimo niewielkich rozmiarów zwracają uwagę i zachwycają :-)

Opinia pozytywna | 27-10-2018 18:34 | Biżuteria / Kolczyki
Delikatny naszyjnik z Chamsą, diopsydem chromowym i ametystem

Piękny, delikatny naszyjnik. Dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 27-10-2018 18:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Koronkowe kolczyki z czarnymi spinelami

Dziękuję! Oryginalna i niepowtarzalna, piękna biżuteria, ładnie wykonana i zapakowana. Kolczyki są doskonałe w swoim kształcie! Szybka dostawa. Polecam! :)

Opinia pozytywna | 25-10-2018 08:29 | Biżuteria / Kolczyki
Księżycowe kolczyki z granatem

Piekne kamienie, misterny ornament, lekkość, doskonale wykonanie...Uwielbiam te niewielkie formy kolczyków, które ostatnio wychodzą spod (bardzo zdolnej) ręki pani Izy. Jej kreatywność i wyobraźnia są naprawdę niesamowite. Doskonale się jej nosi, nie obciążają ucha .. i są po prostu prześliczne. Polecam i pozdrawiam Artystkę!

Opinia pozytywna | 24-10-2018 13:27 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczne kolczyki z czarnym onyksem

Świetny pomysł i realizacja

Opinia pozytywna | 16-10-2018 18:01 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczny naszyjnik z czarnym onyksem

Super!!!

Opinia pozytywna | 16-10-2018 18:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Koronkowe kolczyki z szafirami

Te piękne kolczyki zostały zamówione na prezent.

Opinia pozytywna | 26-09-2018 00:33 | Biżuteria / Kolczyki
Koronkowe kolczyki z Tanzanitami

delikatne, minimalistyczne kolczyki i subtelny niebieski tanzait. Pięknie się prezentują, jednym słowem - idealne :-)

Opinia pozytywna | 26-09-2018 00:32 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik z ażurowym sercem z ametystem

Uroczy naszyjnik, perfekcyjne serduszko połączone z moim ulubionym ametystem, jednym słowem poezja...

Opinia pozytywna | 26-09-2018 00:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Medusa - Secesyjna bransoleta z zielonym kwarcem

Jestem pod wrażeniem tej unikatowej bransoletki. Baśniowy dodatek. Przepiękna kompozycja. Pozdrawiam Artystkę!

Opinia pozytywna | 25-09-2018 21:28 | Biżuteria / Bransolety
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
6 dostępnych
511 sprzedanych
337 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace