Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Steno - Secesyjny pierścionek z kianitem

Bardzo ładny, oryginalny, lekki i przykuwający wzrok pierścionek.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 09:51 | Biżuteria / Pierścionki
Naszyjnik z turmalinem

Wisiorek jest rewelacyjny. Dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 28-02-2021 15:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z białą perłą

Moja dziewczyna jest bardzo zadowolona, chociaż wybierałem sam i sporo ryzykowałem. Bardzo delikatna ozdoba i właśnie taka miała być.

Opinia pozytywna | 12-02-2021 11:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Petite - Kolczyki z czaroitami

Para cudnych kolczyków. Bardzo mi się podobają przez swoja delikatność i uniwersalność. Czaroity maja niesamowitą barwę..(są bardzo intrygujące..niejednolite)...i zostały przepięknie oprawione. Po mistrzowsku wręcz. Biżuteria autorstwa Pani Izy jest z górnej półki..oryginalna i niepowtarzalna.

Opinia pozytywna | 27-11-2020 14:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Koronkowe kolczyki z czarnym onyksem

Jestem oczarowana tymi pięknymi i delikatnymi kolczykami. Są subtelne o bardzo ciekawym nieco orientalnym wzorze. Takie wysmakowane maluszki z pięknie dobranymi kamieniami. Lekkie jak piórko-noszą się świetnie. Pani Iza jest niezwykle utalentowana artystka...mam już wiele Jej prac. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 16-10-2020 11:52 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne

Piękna biżuteria, obdarowane osoby zadowolone :-)

Opinia pozytywna | 01-09-2020 13:01 | Biżuteria / Komplety
Organiczne kolczyki z perłami

Para niezwykle oryginalnych kolczyków. Perełki uroczo się prezentują w tych srebrnych zawijaskach...jak białe kwiatki na gałązkach. Radość dla oka radość dla ucha;) Kunszt, wyobraźnia i umiejętności pani Izy czynią je niepowtarzalnymi. Dziękuje!

Opinia pozytywna | 28-08-2020 16:01 | Biżuteria / Kolczyki
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z brązową perłą

Naszyjnik jest śliczny, perfekcyjnie wykonany. Dziękuję i polecam !

Opinia pozytywna | 30-06-2020 09:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z Kwarcem Rutylowym

Śliczny delikatny wisiorek - piękny ażur oraz kwarc.

Opinia pozytywna | 06-03-2020 12:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Koronkowy naszyjnik z czaroitem

Piękny i oryginalny drobiazg, precyzyjnie wykonany przez sympatyczną Panią Izę.

Opinia pozytywna | 20-12-2019 10:46 | Biżuteria / Naszyjniki
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z białą perłą

Jestem zachwycona...

Opinia pozytywna | 17-12-2019 20:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Księżycowe kolczyki z kryształem górskim

Piękne kolczyki, po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i pozdrawiam :-)

Opinia pozytywna | 23-11-2019 01:47 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z Agatem Aqua

Piękne kolczyki, noszenie ich to prawdziwa przyjemność. Dziękuję :-)

Opinia pozytywna | 23-11-2019 01:45 | Biżuteria / Kolczyki
Koronkowy pierścień z turkusem

piękny :)

Opinia pozytywna | 19-10-2019 17:02 | Biżuteria / Pierścionki
Viola Tricolor Dopłata

???? Wróciłam do Artystki po kilkuletniej przerwie???? Warto było kolczyki wykonane przez Panią Izę przeszły moje oczekiwania, zdjęcia nie oddają rzeczywistości ???? polecam autorską biżuterię Pani Izy????????

Opinia pozytywna | 24-09-2019 18:16 | Biżuteria / Kolczyki
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z Hematytem

Śliczna ozdoba, dokładnie taka, jakiej szukałam... bardzo serdecznie dziękuje Artystce...:)

Opinia pozytywna | 28-08-2019 13:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Petite Naszyjnik z delikatną zawieszką z mokaitem

Bardzo ładny wisior. Realizacja zamówienia ekspresowa. Dziękuję. Obdarowana zadowolona ;-)

Opinia pozytywna | 30-04-2019 12:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Maska - Delikatny naszyjnik z niewielkim wisiorkiem z żółtym szafirem

Naszyjnik przepiękny, wykonany niezwykle precyzyjnie, zapakowany uroczo. Serdecznie dziękuję i polecam Panią Izabelę.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 10:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki z Agatem Aqua

Wrescie je mam!!!Przez strajk Poczty Kanady musialam czekac na te piekne kolczyki 40 dni,warto byla..

Opinia pozytywna | 30-11-2018 00:54 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścień z hematytem w koronkach

Jestem zachwycona! pierścionek jest przepiękny, wykonany z wyjątkową precyzją i dbałością o najmniejszy szczegół. Polecam zdecydowanie biżuterię Artystki

Opinia pozytywna | 15-11-2018 10:22 | Biżuteria / Pierścionki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
13 dostępnych
536 sprzedanych
350 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace