Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Delikatne kolczyki z Chamsą i turkusami

Cudowne kolczyki. Mistrzostwo świata. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 18-12-2021 14:27 | Biżuteria / Kolczyki
Minimalistyczne kolczyki ze srebra

Kolczyki pięknie się prezentują. Dziękuję :-)

Opinia pozytywna | 04-12-2021 22:29 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny Naszyjnik z Czarnym Onyksem

Piękny, delikatny i bardzo misternie wykonany naszyjnik.

Opinia pozytywna | 03-12-2021 17:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Hunab Ku - Srebrny Medalion

Wisior jest rewelacyjny. Dziękuję i pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 10-09-2021 11:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Naszyjnik z księżycem

Naszyjnik jest rewelacyjny. Kolejny udany zakup :) Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 30-04-2021 08:23 | Biżuteria / Naszyjniki
Petite - Pierścień z Czaroitem

Ponieważ jestem od ponad dekady (!!)wielbicielka prac i stylu Pani Izy, to moja opinia jest oczywiście pozytywna;)...Ten pierścień mnie zachwycił! Jest masywny, ale koronka nadaje mu lekkości..kamień ma piękną barwę..jest jak lody jagodowe;)...Artystka ma i talent, i warsztat i niesamowitą wyobraźnię..dlatego Jej dzieła są niezwykłe...dopracowane i z polotem. Polecam wszystkim.

Opinia pozytywna | 26-03-2021 12:58 | Biżuteria / Pierścionki
Naszyjnik z cytrynem

Piękny ażurowy drobiazg, ślicznie prezentuje się na dekolcie.

Opinia pozytywna | 05-03-2021 12:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Zamówienie specjalne - kolczyki

Piękne arcydzieła od wspaniałej osoby.

Opinia pozytywna | 04-03-2021 15:04 | Biżuteria / Kolczyki
Steno - Secesyjny pierścionek z kianitem

Bardzo ładny, oryginalny, lekki i przykuwający wzrok pierścionek.

Opinia pozytywna | 03-03-2021 09:51 | Biżuteria / Pierścionki
Naszyjnik z turmalinem

Wisiorek jest rewelacyjny. Dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 28-02-2021 15:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z białą perłą

Moja dziewczyna jest bardzo zadowolona, chociaż wybierałem sam i sporo ryzykowałem. Bardzo delikatna ozdoba i właśnie taka miała być.

Opinia pozytywna | 12-02-2021 11:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Petite - Kolczyki z czaroitami

Para cudnych kolczyków. Bardzo mi się podobają przez swoja delikatność i uniwersalność. Czaroity maja niesamowitą barwę..(są bardzo intrygujące..niejednolite)...i zostały przepięknie oprawione. Po mistrzowsku wręcz. Biżuteria autorstwa Pani Izy jest z górnej półki..oryginalna i niepowtarzalna.

Opinia pozytywna | 27-11-2020 14:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Koronkowe kolczyki z czarnym onyksem

Jestem oczarowana tymi pięknymi i delikatnymi kolczykami. Są subtelne o bardzo ciekawym nieco orientalnym wzorze. Takie wysmakowane maluszki z pięknie dobranymi kamieniami. Lekkie jak piórko-noszą się świetnie. Pani Iza jest niezwykle utalentowana artystka...mam już wiele Jej prac. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 16-10-2020 11:52 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne

Piękna biżuteria, obdarowane osoby zadowolone :-)

Opinia pozytywna | 01-09-2020 13:01 | Biżuteria / Komplety
Organiczne kolczyki z perłami

Para niezwykle oryginalnych kolczyków. Perełki uroczo się prezentują w tych srebrnych zawijaskach...jak białe kwiatki na gałązkach. Radość dla oka radość dla ucha;) Kunszt, wyobraźnia i umiejętności pani Izy czynią je niepowtarzalnymi. Dziękuje!

Opinia pozytywna | 28-08-2020 16:01 | Biżuteria / Kolczyki
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z brązową perłą

Naszyjnik jest śliczny, perfekcyjnie wykonany. Dziękuję i polecam !

Opinia pozytywna | 30-06-2020 09:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z Kwarcem Rutylowym

Śliczny delikatny wisiorek - piękny ażur oraz kwarc.

Opinia pozytywna | 06-03-2020 12:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Koronkowy naszyjnik z czaroitem

Piękny i oryginalny drobiazg, precyzyjnie wykonany przez sympatyczną Panią Izę.

Opinia pozytywna | 20-12-2019 10:46 | Biżuteria / Naszyjniki
Petite - Naszyjnik z wisiorkiem z białą perłą

Jestem zachwycona...

Opinia pozytywna | 17-12-2019 20:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Księżycowe kolczyki z kryształem górskim

Piękne kolczyki, po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Dziękuję i pozdrawiam :-)

Opinia pozytywna | 23-11-2019 01:47 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
12 dostępnych
548 sprzedanych
358 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace