Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Księżycowe kolczyki z ametystem

Bajkowe kolczyki z moim ulubionym ametystem. Mimo niewielkich rozmiarów zwracają uwagę i zachwycają :-)

Opinia pozytywna | 27-10-2018 18:34 | Biżuteria / Kolczyki
Delikatny naszyjnik z Chamsą, diopsydem chromowym i ametystem

Piękny, delikatny naszyjnik. Dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 27-10-2018 18:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Koronkowe kolczyki z czarnymi spinelami

Dziękuję! Oryginalna i niepowtarzalna, piękna biżuteria, ładnie wykonana i zapakowana. Kolczyki są doskonałe w swoim kształcie! Szybka dostawa. Polecam! :)

Opinia pozytywna | 25-10-2018 08:29 | Biżuteria / Kolczyki
Księżycowe kolczyki z granatem

Piekne kamienie, misterny ornament, lekkość, doskonale wykonanie...Uwielbiam te niewielkie formy kolczyków, które ostatnio wychodzą spod (bardzo zdolnej) ręki pani Izy. Jej kreatywność i wyobraźnia są naprawdę niesamowite. Doskonale się jej nosi, nie obciążają ucha .. i są po prostu prześliczne. Polecam i pozdrawiam Artystkę!

Opinia pozytywna | 24-10-2018 13:27 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczne kolczyki z czarnym onyksem

Świetny pomysł i realizacja

Opinia pozytywna | 16-10-2018 18:01 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczny naszyjnik z czarnym onyksem

Super!!!

Opinia pozytywna | 16-10-2018 18:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Koronkowe kolczyki z szafirami

Te piękne kolczyki zostały zamówione na prezent.

Opinia pozytywna | 26-09-2018 00:33 | Biżuteria / Kolczyki
Koronkowe kolczyki z Tanzanitami

delikatne, minimalistyczne kolczyki i subtelny niebieski tanzait. Pięknie się prezentują, jednym słowem - idealne :-)

Opinia pozytywna | 26-09-2018 00:32 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik z ażurowym sercem z ametystem

Uroczy naszyjnik, perfekcyjne serduszko połączone z moim ulubionym ametystem, jednym słowem poezja...

Opinia pozytywna | 26-09-2018 00:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Medusa - Secesyjna bransoleta z zielonym kwarcem

Jestem pod wrażeniem tej unikatowej bransoletki. Baśniowy dodatek. Przepiękna kompozycja. Pozdrawiam Artystkę!

Opinia pozytywna | 25-09-2018 21:28 | Biżuteria / Bransolety
Naszyjnik z ażurowym listkiem i zielonym onyksem

Kocham jesień. Dlatego poczułam, ze ten naszyjnik jest stworzony dla mnie!!! Ma niesamowita formę...Widać jego związek z przyroda... Jest magiczny....fascynujący. Zachwyca mnie swoja geometrycznością, prostymi liniami. Moj szczęśliwy talizman. Sprawił mi ogromna radość. Dziękuje.

Opinia pozytywna | 25-09-2018 21:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Koronkowe kolczyki z szafirami

Zdjęcie absolutnie nie oddaje uroku tych subtelnych i delikatnych kolczyków.. Ja pokochałam je od pierwszego wejrzenia!! Sa lekkie jak piórko..doskonale wyważone. Piękny secesyjny wzór to znak firmowy Pani Izy...wraca w nowych odsłonach..za każdym razem równie spektakularny i zjawiskowy. Widać, ze Artystka świetnie się czuje w tej stylistyce.

Opinia pozytywna | 25-09-2018 21:07 | Biżuteria / Kolczyki
Mała Czarna - Eleganckie kolczyki z koronką i czarnym onyksem

Wiedziałam ze muszę je mieć! Orientalne, oryginalne ...grzechu warte;-) Przepiękne kolczyki...Pani Iza ze srebra wyczarowuje (tego się nie da inaczej określić ;-))arcydzieła...Te koronki przypomniały mi podróż do Maroka.. Bizuteria najwyższych lotów. Polecam..gorąco.. Chyle czoła warsztatowi jubilerskiemu Pani Izy. Jej prace maja dusze, jest to biżuteria tworzona z pasja..

Opinia pozytywna | 25-09-2018 15:10 | Biżuteria / Kolczyki
Koronkowe kolczyki z szafirami

Piękne! Dziękuję za doskonały produkt.

Opinia pozytywna | 12-09-2018 17:11 | Biżuteria / Kolczyki
Koronkowe kolczyki z szafirami

Długo walczyłam... ;) Długo walczyłam sama ze sobą, żeby nie ulec kolejnej pokusie i żądzy posiadania. Walkę przegrałam i uległam. Co dziś, po otwarciu przesyłki mogę z dumą światu ogłosić ;) WARTO BYŁO! Jeśli ktoś pamięta jak w filmie "Fisher King" Lydia walczy ze sobą czy dać sobie zrobić wymarzony manicure... ;) ... to właśnie ja!!! Kolczyki są piękne!! Drobne, eleganckie pełne klasy!! Z pewnością dam się jeszcze nie raz ponieść i ulec chwili szaleństwa! Polecam wszystkim!!

Opinia pozytywna | 04-09-2018 19:04 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczne strzałki z amazonitem

piękne , jak zwykle :)

Opinia pozytywna | 30-08-2018 21:28 | Biżuteria / Kolczyki
Masum - Ręcznie wykonany naszyjnik z turkusem

Najpiękniejszy! Ma dla mnie pozytywne emocjonalne znaczenie. Jakość i dusza to dwie cechy wytworów Artystki.

Opinia pozytywna | 04-07-2018 02:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Koronkowe kolczyki wahadła z granatami

Kolczyki są piękne i bardzo oryginalne. Dziękuję za modyfikację, która sprawiła, że kolczyki są teraz bardzo wygodne.

Opinia pozytywna | 01-06-2018 17:27 | Biżuteria / Kolczyki
Ćma - Srebrna bransoletka z kamieniem księżycowym

Jedna z moich ulubionych... piękna!

Opinia pozytywna | 30-05-2018 12:33 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki Wachlarze z Białym Topazem i Koronką

Kolczyki bardzo pięlkne , misterna , bardzo piekna praca :)

Opinia pozytywna | 26-05-2018 21:44 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
11 dostępnych
532 sprzedane
347 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace