Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Fiołkowe

Zdjęcia nie oddają piękna, delikatności i subtelności tych kolczyków. Cudne!

Opinia pozytywna | 26-07-2012 12:12 | Biżuteria / Kolczyki
Swan Lake

Bransoletka jest przepiekna!Prosta i elegancka.Dziekuje:-)

Opinia pozytywna | 22-06-2012 17:24 | Biżuteria / Bransolety
Carmina

Prześliczne, stylowe, idealne, Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 08-06-2012 12:04 | Biżuteria / Kolczyki
Lullaby

rewelacyjne!!!jak zwykle nic dodać nic ująć,gdybym mogła uściskałabym i ucałowałabym autorkę no to chociaż pozdrowię

Opinia pozytywna | 23-05-2012 20:35 | Biżuteria / Kolczyki
Aqua Vitae

Bransoletka znakomita,ciekawy wzor ,piekne wykonanie, kapitalny efekt! Super dodatek!!!

Opinia pozytywna | 18-05-2012 15:23 | Biżuteria / Bransolety
Orbitalnie

Slicznotki! Wszystkie... :) Dziękuję

Opinia pozytywna | 07-05-2012 18:48 | Biżuteria / Wisiory
Maya

dzięło sztuki, przepiękne, wysmakowane z dbałością o każdy detal, nieco mroczne i tajemnicze a przede wszystkim moje :) Bardzo dziękuję za przemiłą współpracę. Z całą pewnością jeszcze do Pani wrócę :)

Opinia pozytywna | 28-04-2012 16:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Viola

Kolczyki bardzo, bardzo mi się podobają.

Opinia pozytywna | 19-04-2012 18:43 | Biżuteria / Kolczyki
Plum Truffle

KOLORYSTYKA BAJECZNA,MAŁE ALE BARDZO JE LUBIE

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:19 | Biżuteria / Kolczyki
Pod niebem

LEKKIE JAK PIÓRKO I RÓWNIE PIEKNE

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:19 | Biżuteria / Kolczyki
Borvo

ŁADNY,DO WIELU RZECZY PASUJE

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:17 | Biżuteria / Wisiory
Lakota

PIĘKNIE WYPRACOWANY NASZYJNIK,POZDRAWIAM AUTORKĘ

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Vespera

JAK ZAWSZE NIC DODAĆ NIC UJĄĆ,NASZYJNIK SPRAWDZA SIE W WIELU PRZYPADKACH

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Hot Chocolate

PRZEPIĘKNY!!! bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:12 | Biżuteria / Wisiory
Fen

bardzo oryginalne kolczyki, świetnie się noszą. Z pewnością nie jest to ostatni zakup u tej Artystki.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:10 | Biżuteria / Kolczyki
Leśne szepty

bardzo oryginalne kolczyki, świetnie się noszą. Z pewnością nie jest to ostatni zakup u tej Artystki.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:10 | Biżuteria / Kolczyki
Z buczynowego lasu

bardzo oryginalne kolczyki, świetnie się noszą. Z pewnością nie jest to ostatni zakup u tej Artystki.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:10 | Biżuteria / Kolczyki
Prim

Przepiękny! polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:06 | Biżuteria / Wisiory
Aine

Przepiękny! polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:06 | Biżuteria / Wisiory
Sweet Violet

Przepiękny! polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:06 | Biżuteria / Wisiory
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
8 dostępnych
554 sprzedane
360 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace