Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Hot Chocolate

PRZEPIĘKNY!!! bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:12 | Biżuteria / Wisiory
Fen

bardzo oryginalne kolczyki, świetnie się noszą. Z pewnością nie jest to ostatni zakup u tej Artystki.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:10 | Biżuteria / Kolczyki
Leśne szepty

bardzo oryginalne kolczyki, świetnie się noszą. Z pewnością nie jest to ostatni zakup u tej Artystki.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:10 | Biżuteria / Kolczyki
Z buczynowego lasu

bardzo oryginalne kolczyki, świetnie się noszą. Z pewnością nie jest to ostatni zakup u tej Artystki.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:10 | Biżuteria / Kolczyki
Prim

Przepiękny! polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:06 | Biżuteria / Wisiory
Aine

Przepiękny! polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:06 | Biżuteria / Wisiory
Sweet Violet

Przepiękny! polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:06 | Biżuteria / Wisiory
Little Planet

Przepiękny! polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:05 | Biżuteria / Naszyjniki
Belisama

Przepiękny! polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:05 | Biżuteria / Naszyjniki
W morskiej toni

Zniewalające zestawienie minerałów!!! Cudowny wisior! Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:04 | Biżuteria / Wisiory
Selidor

Prawdziwa bajka!!! :) jestem baaaardzo zadowolona :) Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:56 | Biżuteria / Wisiory
Ferrins

Piękna, starannie wykonana biżuteria, zdjęcia nie oddają całego jej uroku! jestem baaaardzo zadowolona :) Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:55 | Biżuteria / Wisiory
Re

Magiczny wisior, bardzo starannie wykonany, zdjęcia nie oddają całego uroku! jestem baaaardzo zadowolona :) Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:54 | Biżuteria / Wisiory
Koncert na dwa świerszcze

Piękna, starannie wykonana biżuteria, zdjęcia nie oddają całego jej uroku! jestem baaaardzo zadowolona :) Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:53 | Biżuteria / Kolczyki
Spring is in the air

Śliczne i bardzo pomysłowe :)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:48 | Biżuteria / Kolczyki
El Dorado

Genialne! kaskada wyjątkowych minerałów przepięknie mieni się w słońcu! Ślicznie dziękuję! są naprawdę wyjątkowe.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
Carmina

Przepiękne i szalenie eleganckie! Prawdziwe cudo!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:46 | Biżuteria / Kolczyki
Cube II

Jedna z moich ulubionych Artystek, niezwykle utalentowana z niebywałą wręcz wyobraźnią i warsztatem. Szczerze podziwiam talent. Bardzo dziękuję za to cudo.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:45 | Biżuteria / Komplety
Norther

Jedna z moich ulubionych Artystek, niezwykle utalentowana z niebywałą wręcz wyobraźnią i warsztatem. Bardzo dziękuję za te bajeczne kolczyki i oczywiście polecam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:44 | Biżuteria / Kolczyki
Wintun

Jedna z moich ulubionych Artystek, niezwykle utalentowana z niebywałą wręcz wyobraźnią i warsztatem. Bardzo dziękuję za to cudo i bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:43 | Biżuteria / Wisiory
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
11 dostępnych
532 sprzedane
347 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace