Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Maya

dzięło sztuki, przepiękne, wysmakowane z dbałością o każdy detal, nieco mroczne i tajemnicze a przede wszystkim moje :) Bardzo dziękuję za przemiłą współpracę. Z całą pewnością jeszcze do Pani wrócę :)

Opinia pozytywna | 28-04-2012 16:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Viola

Kolczyki bardzo, bardzo mi się podobają.

Opinia pozytywna | 19-04-2012 18:43 | Biżuteria / Kolczyki
Plum Truffle

KOLORYSTYKA BAJECZNA,MAŁE ALE BARDZO JE LUBIE

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:19 | Biżuteria / Kolczyki
Pod niebem

LEKKIE JAK PIÓRKO I RÓWNIE PIEKNE

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:19 | Biżuteria / Kolczyki
Borvo

ŁADNY,DO WIELU RZECZY PASUJE

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:17 | Biżuteria / Wisiory
Lakota

PIĘKNIE WYPRACOWANY NASZYJNIK,POZDRAWIAM AUTORKĘ

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Vespera

JAK ZAWSZE NIC DODAĆ NIC UJĄĆ,NASZYJNIK SPRAWDZA SIE W WIELU PRZYPADKACH

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Hot Chocolate

PRZEPIĘKNY!!! bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:12 | Biżuteria / Wisiory
Fen

bardzo oryginalne kolczyki, świetnie się noszą. Z pewnością nie jest to ostatni zakup u tej Artystki.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:10 | Biżuteria / Kolczyki
Leśne szepty

bardzo oryginalne kolczyki, świetnie się noszą. Z pewnością nie jest to ostatni zakup u tej Artystki.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:10 | Biżuteria / Kolczyki
Z buczynowego lasu

bardzo oryginalne kolczyki, świetnie się noszą. Z pewnością nie jest to ostatni zakup u tej Artystki.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:10 | Biżuteria / Kolczyki
Prim

Przepiękny! polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:06 | Biżuteria / Wisiory
Aine

Przepiękny! polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:06 | Biżuteria / Wisiory
Sweet Violet

Przepiękny! polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:06 | Biżuteria / Wisiory
Little Planet

Przepiękny! polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:05 | Biżuteria / Naszyjniki
Belisama

Przepiękny! polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:05 | Biżuteria / Naszyjniki
W morskiej toni

Zniewalające zestawienie minerałów!!! Cudowny wisior! Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:04 | Biżuteria / Wisiory
Selidor

Prawdziwa bajka!!! :) jestem baaaardzo zadowolona :) Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:56 | Biżuteria / Wisiory
Ferrins

Piękna, starannie wykonana biżuteria, zdjęcia nie oddają całego jej uroku! jestem baaaardzo zadowolona :) Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:55 | Biżuteria / Wisiory
Re

Magiczny wisior, bardzo starannie wykonany, zdjęcia nie oddają całego uroku! jestem baaaardzo zadowolona :) Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:54 | Biżuteria / Wisiory
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
8 dostępnych
539 sprzedanych
354 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace