Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Koncert na dwa świerszcze

Piękna, starannie wykonana biżuteria, zdjęcia nie oddają całego jej uroku! jestem baaaardzo zadowolona :) Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:53 | Biżuteria / Kolczyki
Spring is in the air

Śliczne i bardzo pomysłowe :)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:48 | Biżuteria / Kolczyki
El Dorado

Genialne! kaskada wyjątkowych minerałów przepięknie mieni się w słońcu! Ślicznie dziękuję! są naprawdę wyjątkowe.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
Carmina

Przepiękne i szalenie eleganckie! Prawdziwe cudo!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:46 | Biżuteria / Kolczyki
Cube II

Jedna z moich ulubionych Artystek, niezwykle utalentowana z niebywałą wręcz wyobraźnią i warsztatem. Szczerze podziwiam talent. Bardzo dziękuję za to cudo.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:45 | Biżuteria / Komplety
Norther

Jedna z moich ulubionych Artystek, niezwykle utalentowana z niebywałą wręcz wyobraźnią i warsztatem. Bardzo dziękuję za te bajeczne kolczyki i oczywiście polecam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:44 | Biżuteria / Kolczyki
Wintun

Jedna z moich ulubionych Artystek, niezwykle utalentowana z niebywałą wręcz wyobraźnią i warsztatem. Bardzo dziękuję za to cudo i bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:43 | Biżuteria / Wisiory
Spring Time

Jedna z moich ulubionych Artystek, niezwykle utalentowana z niebywałą wręcz wyobraźnią i warsztatem. Bardzo dziękuję za to cudo i bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:42 | Biżuteria / Kolczyki
Fly Me to the Moon

Jedna z moich ulubionych Artystek, niezwykle utalentowana z niebywałą wręcz wyobraźnią i warsztatem. Bardzo dziękuję za to cudo i z całego serca polecam.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Irga

Jestem zachwycona. Z pewnością nie jest to ostatni zakup u tej Artystki, uwielbiam oryginalną i niepowtarzalną biżuterię. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:40 | Biżuteria / Kolczyki
Pure Morning II

Jestem zachwycona. Z pewnością nie jest to ostatni zakup u tej Artystki, uwielbiam oryginalną i niepowtarzalną biżuterię. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:40 | Biżuteria / Kolczyki
Calla

Jestem zachwycona. Z pewnością nie jest to ostatni zakup u tej Artystki, uwielbiam oryginalną i niepowtarzalną biżuterię. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:40 | Biżuteria / Wisiory
Irys

Jestem zachwycona. Z pewnością nie jest to ostatni zakup u tej Artystki, uwielbiam oryginalną i niepowtarzalną biżuterię. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:40 | Biżuteria / Wisiory
Mini Black

Cudowne! idealne dopełnienie małej czarnej ;) Jedne z moich ulubionych kolczyków tej Artystki.

Opinia pozytywna | 14-04-2012 18:14 | Biżuteria / Kolczyki
Bellis

Prześliczne maleństwo! :) małe a jakże efektowne!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 18:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Sulis

Prześliczne maleństwo! :) małe a jakże efektowne!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 18:09 | Biżuteria / Komplety
Empire of the Sun

Zjawiskowe, starannie wykonane kolczyki, zdjęcia naprawdę nie oddają całego ich uroku! jestem baaaardzo zadowolona :) Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 17:58 | Biżuteria / Kolczyki
Werona

bardzo ładny wisior, misternie wykonany

Opinia pozytywna | 13-04-2012 16:57 | Biżuteria / Wisiory
Vera

fantastyczna!

Opinia pozytywna | 13-04-2012 13:40 | Biżuteria / Bransolety
Jaśmin i róża

Wielki talent i precyzja wykonania. Podziwiam od dawna. Jestem dumna i szczęśliwa, że mogę nosić biżuterię Mgypsy.

Opinia pozytywna | 12-04-2012 14:12 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
10 dostępnych
539 sprzedanych
354 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace