Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Euryale - Secesyjny komplet ze srebra wykonany ręcznie

Piękny, ponadczasowy komplet elegancki i jedyny w swojej urodzie. Wykonany z dbałością o każdy szczegół, polecam artystkę bo właśnie taką biżuterię warto przekazywać z pokolenia na pokolenie.

Opinia pozytywna | 06-03-2017 21:40 | Biżuteria / Komplety
Srebrny wisior z kwarcem górskim

Wszystko zgodnie z opisem. Piękny wyrób. Polecam

Opinia pozytywna | 08-02-2017 11:27 | Biżuteria / Wisiory
Purple Dahlia

Wszystko zgodnie z opisem. Piękny wyrób. Polecam

Opinia pozytywna | 08-02-2017 11:27 | Biżuteria / Kolczyki
Lady Grey - Srebrne kolczyki z białymi topazami

Piękne , kobiece , lekkie...moje :)

Opinia pozytywna | 12-01-2017 14:49 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z kwarcem rutylowym

Pierścionek jest bardzo ładny, delikatny, starannie wykonany. Dziękuję .

Opinia pozytywna | 05-01-2017 13:22 | Biżuteria / Pierścionki
Black Swan - Minimalistyczny pierścionek zaręczynowy

PIEKNY PIERSCIONEK! PANI IZABELA JEST NAJLEPSZA! <3

Opinia pozytywna | 01-01-2017 18:05 | Biżuteria / Pierścionki
Classic Red - Eleganckie kolczyki z Granatami

Cudowne, magiczne kolczyki, jak wszystkie prace tej artystki. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 28-12-2016 12:46 | Biżuteria / Kolczyki
Butterfly Caught - Długie kolczyki wykonane ręcznie

Noszenie ich daje wspaniałe poczucie posiadania rzeczy naprawdę pięknej. Są fascynujące.

Opinia pozytywna | 09-12-2016 16:01 | Biżuteria / Kolczyki
Aurae - Srebrne Kolczyki z Kwarcami Wykonane Ręcznie

Żadne zdjęcia nie oddają prawdziwej urody tych kolczyków. Poczułam, że są zrobione specjalnie dla mnie. Mają dobrą energię i świetnie się noszą. Kontakt z artystką jest prawdziwą przyjemnością.

Opinia pozytywna | 28-08-2016 00:46 | Biżuteria / Kolczyki
Atlantis II - Secesyjny Wisior Wykonany Ręcznie

Piękny! Bardzo dziękuję za ten urodziwy amulet. Jakość, finezja i niezwykle precyzyjne wykonanie.

Opinia pozytywna | 14-10-2015 00:22 | Biżuteria / Wisiory
Giulia - Srebrny pierścień z granatem

Zjawiskowy pierścień! Unikalny, finezyjny, misternie i bardzo precyzyjnie wykonany. Dziękuję i proszę o więcej tak udanych projektów.

Opinia pozytywna | 11-06-2015 23:16 | Biżuteria / Pierścionki
Balor - Srebrna Bransoleta Celtycka

Precyzja i profesjonalizm w każdym calu - polecam.

Opinia pozytywna | 09-12-2014 22:17 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Valois - Srebrny Naszyjnik z Perłami

Naszyjnik jest Klejnotem, granaty pięknie połyskują w czarnych ornamentach. Podziwiam tak staranne wykonanie od podstaw! To cud, że nie został wcześniej dostrzeżony i sprzedany. Gorąco dziękuję tym bardziej, że naszyjnik jest prezentem od mojego Męża! :)

Opinia pozytywna | 01-12-2014 17:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Aqua Regia - Srebrna bransoleta z Topazami

to jest to co chciałam mieć,piękna

Opinia pozytywna | 26-10-2014 01:12 | Biżuteria / Bransolety
Cranei White - Srebrne kolczyki z białymi topazami

Bardzo starannie wykonane. Dziekuje

Opinia pozytywna | 07-04-2014 16:13 | Biżuteria / Kolczyki
Tabanan - Srebrny naszyjnik z koralem Bali

Mała rzecz,a cieszy...

Opinia pozytywna | 10-09-2013 15:05 | Biżuteria / Naszyjniki
Denpasar - Srebrny naszyjmik

Naszyjnik przepiekny jak wszystkie inne prace autorki.Dziekuje slicznie:-)

Opinia pozytywna | 26-08-2013 20:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Singaraja

Przepiekny naszyjnik, na co dzien i od swieta. Dziekuje i pozdrawiam Pani Izo :-)

Opinia pozytywna | 24-06-2013 15:59 | Biżuteria / Naszyjniki
Hidcote Blue

Jestem zadowolona bardzo

Opinia pozytywna | 17-06-2013 21:06 | Biżuteria / Kolczyki
Nautilus - Srebrny Wisior z Amonitem

100% gwarancja jakości i zadowolenia. Wisior zrealizowany zgodnie z zamówieniem. Wszystko dopracowane zgodnie z sztuką jubilerską. Starannie, czysto, z klasą. Miła współpraca z Artystą. Dla niezdecydowanych - polecam Artystkę!

Opinia pozytywna | 28-05-2013 12:44 | Biżuteria / Wisiory
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
8 dostępnych
554 sprzedane
360 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace