Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Srebrne kolczyki z dumortierytami

Bardzo delikatne , kobiece, piękne

Opinia pozytywna | 18-07-2017 20:55 | Biżuteria / Kolczyki
Paisley - Srebrny naszyjnik z chryzoprazem

Śliczny maluszek..od razu powędrował na moja szyje. Efektowny i choć niewielkich rozmiarów to zwracający uwagę. Przepiękny projekt niezwykle starannie wykonany. Prace Pani Izy to dzieła z dusza, polotem. To ponadczasowa biżuteria..takie cacuszka. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 04-07-2017 22:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Aqua Vitae IV

bardzo sprawny kontakt z artystą, piękne,precyzyjne,staranne wykonanie, POLECAM :)

Opinia pozytywna | 11-05-2017 11:02 | Biżuteria / Bransolety
Gusana - Hennowy naszyjnik wykonany ręcznie

Piękny, piękny, piękny, piękny. Oniemiałam ... Dlaczego nikt nie uprzedza: uwaga otwierać ostrożnie, grozi porażeniem zmysłów? A zupełnie serio, bardzo dziękuję Pani Izo. To jest właśnie to, czego od pewnego czasu szukałam - delikatność, subtelność, a jednocześnie nie sposób go nie zauważyć. Strasznie się cieszę, że go mam.

Opinia pozytywna | 21-04-2017 17:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Minimalistyczne geometryczne kolczyki

PIekne , kobiece , bardzo twarzowe :)

Opinia pozytywna | 20-04-2017 13:55 | Biżuteria / Kolczyki
Black Swan - Minimalistyczny pierścionek zaręczynowy

Pani Iza jest doskonałą artystką i przemiłą osobą - wytrzymały moje długie marudzenie. Dość powiedzieć, że pierścionek został przyjęty z radością, a o to przecież chodzi. Dzięki

Opinia pozytywna | 18-04-2017 10:54 | Biżuteria / Pierścionki
Steno - Secesyjny pierścionek z akwamarynem

Pierścień o idealnych proporcjach, pięknym secesyjnym kształcie..fascynuje swoja formą..akwamaryn lśni zimnym blaskiem w tych zawijaskach...nie mogę się napatrzeć !!To klejnot! Bardzo chciałam go mieć..;) Finezyjny i jednocześnie niezwykle precyzyjny.. Od dawna podziwiam talent i twórczość Pani Izy od lat i kolekcjonuje Jej dzieła... Cieszę, ze Pani Iza powróciła do Trendymanii..i to w wielkim stylu.. Gorąco polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 06-04-2017 19:46 | Biżuteria / Pierścionki
Euryale - Secesyjny komplet ze srebra wykonany ręcznie

Piękny, ponadczasowy komplet elegancki i jedyny w swojej urodzie. Wykonany z dbałością o każdy szczegół, polecam artystkę bo właśnie taką biżuterię warto przekazywać z pokolenia na pokolenie.

Opinia pozytywna | 06-03-2017 21:40 | Biżuteria / Komplety
Srebrny wisior z kwarcem górskim

Wszystko zgodnie z opisem. Piękny wyrób. Polecam

Opinia pozytywna | 08-02-2017 11:27 | Biżuteria / Wisiory
Purple Dahlia

Wszystko zgodnie z opisem. Piękny wyrób. Polecam

Opinia pozytywna | 08-02-2017 11:27 | Biżuteria / Kolczyki
Lady Grey - Srebrne kolczyki z białymi topazami

Piękne , kobiece , lekkie...moje :)

Opinia pozytywna | 12-01-2017 14:49 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z kwarcem rutylowym

Pierścionek jest bardzo ładny, delikatny, starannie wykonany. Dziękuję .

Opinia pozytywna | 05-01-2017 13:22 | Biżuteria / Pierścionki
Black Swan - Minimalistyczny pierścionek zaręczynowy

PIEKNY PIERSCIONEK! PANI IZABELA JEST NAJLEPSZA! <3

Opinia pozytywna | 01-01-2017 18:05 | Biżuteria / Pierścionki
Classic Red - Eleganckie kolczyki z Granatami

Cudowne, magiczne kolczyki, jak wszystkie prace tej artystki. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 28-12-2016 12:46 | Biżuteria / Kolczyki
Butterfly Caught - Długie kolczyki wykonane ręcznie

Noszenie ich daje wspaniałe poczucie posiadania rzeczy naprawdę pięknej. Są fascynujące.

Opinia pozytywna | 09-12-2016 16:01 | Biżuteria / Kolczyki
Aurae - Srebrne Kolczyki z Kwarcami Wykonane Ręcznie

Żadne zdjęcia nie oddają prawdziwej urody tych kolczyków. Poczułam, że są zrobione specjalnie dla mnie. Mają dobrą energię i świetnie się noszą. Kontakt z artystką jest prawdziwą przyjemnością.

Opinia pozytywna | 28-08-2016 00:46 | Biżuteria / Kolczyki
Atlantis II - Secesyjny Wisior Wykonany Ręcznie

Piękny! Bardzo dziękuję za ten urodziwy amulet. Jakość, finezja i niezwykle precyzyjne wykonanie.

Opinia pozytywna | 14-10-2015 00:22 | Biżuteria / Wisiory
Giulia - Srebrny pierścień z granatem

Zjawiskowy pierścień! Unikalny, finezyjny, misternie i bardzo precyzyjnie wykonany. Dziękuję i proszę o więcej tak udanych projektów.

Opinia pozytywna | 11-06-2015 23:16 | Biżuteria / Pierścionki
Balor - Srebrna Bransoleta Celtycka

Precyzja i profesjonalizm w każdym calu - polecam.

Opinia pozytywna | 09-12-2014 22:17 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Valois - Srebrny Naszyjnik z Perłami

Naszyjnik jest Klejnotem, granaty pięknie połyskują w czarnych ornamentach. Podziwiam tak staranne wykonanie od podstaw! To cud, że nie został wcześniej dostrzeżony i sprzedany. Gorąco dziękuję tym bardziej, że naszyjnik jest prezentem od mojego Męża! :)

Opinia pozytywna | 01-12-2014 17:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
11 dostępnych
532 sprzedane
347 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace