Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Granat w koronie

Pierścionek jest naprawdę piękny. Oryginalny i niebanalny. Rozmiar pasuje jak ulał. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 06-11-2017 12:18 | Biżuteria / Pierścionki
Marokański pierścionek z turkusem i koronkową obrączką

Piękny, niezwykle kobiecy, bardzo oryginalny

Opinia pozytywna | 02-11-2017 20:08 | Biżuteria / Pierścionki
Raisa - Gotycki pierścień z czarnym onyksem

Pierścionek ze srebra, kilku minerałów i kawałka serca Artystki. Najbardziej olśniewający, zwracający uwagę, a zarazem wysmakowany i elegancki pierścionek w mojej kolekcji. Bardzo dziękuję za przemiły kontakt i cierpliwość. Pozdrawiam Panią i synka :)

Opinia pozytywna | 26-10-2017 23:06 | Biżuteria / Pierścionki
Małe srebrne sztyfty z zielonym ametystem

Kolczyki są piękne, bardzo starannie wykonane. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 26-08-2017 09:22 | Biżuteria / Kolczyki
Ea - Minimalistyczny naszyjnik z geometrycznym wisiorem

Przemyślana, niezwykle estetyczna i oryginalna praca, wykonana z wielką dbałością o szczegóły.

Opinia pozytywna | 04-08-2017 18:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Lavender Honey - Małe sztyfty srebrne z kaskadami

Bardzo delikatne , kobiece, piękne

Opinia pozytywna | 18-07-2017 20:55 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z dumortierytami

Bardzo delikatne , kobiece, piękne

Opinia pozytywna | 18-07-2017 20:55 | Biżuteria / Kolczyki
Paisley - Srebrny naszyjnik z chryzoprazem

Śliczny maluszek..od razu powędrował na moja szyje. Efektowny i choć niewielkich rozmiarów to zwracający uwagę. Przepiękny projekt niezwykle starannie wykonany. Prace Pani Izy to dzieła z dusza, polotem. To ponadczasowa biżuteria..takie cacuszka. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 04-07-2017 22:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Aqua Vitae IV

bardzo sprawny kontakt z artystą, piękne,precyzyjne,staranne wykonanie, POLECAM :)

Opinia pozytywna | 11-05-2017 11:02 | Biżuteria / Bransolety
Gusana - Hennowy naszyjnik wykonany ręcznie

Piękny, piękny, piękny, piękny. Oniemiałam ... Dlaczego nikt nie uprzedza: uwaga otwierać ostrożnie, grozi porażeniem zmysłów? A zupełnie serio, bardzo dziękuję Pani Izo. To jest właśnie to, czego od pewnego czasu szukałam - delikatność, subtelność, a jednocześnie nie sposób go nie zauważyć. Strasznie się cieszę, że go mam.

Opinia pozytywna | 21-04-2017 17:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Minimalistyczne geometryczne kolczyki

PIekne , kobiece , bardzo twarzowe :)

Opinia pozytywna | 20-04-2017 13:55 | Biżuteria / Kolczyki
Black Swan - Minimalistyczny pierścionek zaręczynowy

Pani Iza jest doskonałą artystką i przemiłą osobą - wytrzymały moje długie marudzenie. Dość powiedzieć, że pierścionek został przyjęty z radością, a o to przecież chodzi. Dzięki

Opinia pozytywna | 18-04-2017 10:54 | Biżuteria / Pierścionki
Steno - Secesyjny pierścionek z akwamarynem

Pierścień o idealnych proporcjach, pięknym secesyjnym kształcie..fascynuje swoja formą..akwamaryn lśni zimnym blaskiem w tych zawijaskach...nie mogę się napatrzeć !!To klejnot! Bardzo chciałam go mieć..;) Finezyjny i jednocześnie niezwykle precyzyjny.. Od dawna podziwiam talent i twórczość Pani Izy od lat i kolekcjonuje Jej dzieła... Cieszę, ze Pani Iza powróciła do Trendymanii..i to w wielkim stylu.. Gorąco polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 06-04-2017 19:46 | Biżuteria / Pierścionki
Euryale - Secesyjny komplet ze srebra wykonany ręcznie

Piękny, ponadczasowy komplet elegancki i jedyny w swojej urodzie. Wykonany z dbałością o każdy szczegół, polecam artystkę bo właśnie taką biżuterię warto przekazywać z pokolenia na pokolenie.

Opinia pozytywna | 06-03-2017 21:40 | Biżuteria / Komplety
Srebrny wisior z kwarcem górskim

Wszystko zgodnie z opisem. Piękny wyrób. Polecam

Opinia pozytywna | 08-02-2017 11:27 | Biżuteria / Wisiory
Purple Dahlia

Wszystko zgodnie z opisem. Piękny wyrób. Polecam

Opinia pozytywna | 08-02-2017 11:27 | Biżuteria / Kolczyki
Lady Grey - Srebrne kolczyki z białymi topazami

Piękne , kobiece , lekkie...moje :)

Opinia pozytywna | 12-01-2017 14:49 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z kwarcem rutylowym

Pierścionek jest bardzo ładny, delikatny, starannie wykonany. Dziękuję .

Opinia pozytywna | 05-01-2017 13:22 | Biżuteria / Pierścionki
Black Swan - Minimalistyczny pierścionek zaręczynowy

PIEKNY PIERSCIONEK! PANI IZABELA JEST NAJLEPSZA! <3

Opinia pozytywna | 01-01-2017 18:05 | Biżuteria / Pierścionki
Classic Red - Eleganckie kolczyki z Granatami

Cudowne, magiczne kolczyki, jak wszystkie prace tej artystki. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 28-12-2016 12:46 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
10 dostępnych
539 sprzedanych
353 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace