Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Delikatny naszyjnik z koronką i bursztynem

Naszyjnik jest bajeczny z nutką orientu, nie przesadzę, jeśli nazwę go małym dziełem sztuki. Wykonanie bez zarzutu. Pozdrawiam serdecznie Artystę !

Opinia pozytywna | 22-05-2018 13:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Aurae - Ażurowe Kolczyki z Tsavorytami

Po prostu : WOW!!!!!!!Przeurocze wiosenne kolczyki!!! Secesyjne zawijaski to klasyka w wykonaniu Pani Izy...Jest Secesyjna Królowa w Trendymanii:) Tsavoryty lśnią niesamowicie..widać, ze robienie biżuterii sprawia Artystce radość... tak jak mnie jej noszenie;) w tych kolczykach jest wszystko: piękny wzór, ruch, błysk...dziękuje!

Opinia pozytywna | 05-04-2018 22:10 | Biżuteria / Kolczyki
Koronkowe kolczyki z kwarcem różowym

Biżuteria jak zwykle piękna. Wykonana precyzyjnie w najmniejszym szczególe. Dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 18-03-2018 12:12 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek z aleksandrytem

Szanowna Pani, Szanowni Państwo, Ależ ze mnie... trąba. Pierścionek z aleksandrytem dotarł i to dawno temu. A z nim razem - jeszcze gratisowy z cyrkonią! Tymczasem ja wystawiłam opinię, ale pewnie w jakimś dziwnym miejscu, bo nie została uwidoczniona. (Dopiero teraz trafiłam na ten temat, przy okazji zupełnie innego zamówienia). Bardzo przepraszam Autorkę i bardzo dziękuję. Oba są śliczne, a z minimalizmem tak już jest, że niczego więcej do urody nie potrzebuje. Pozdrawiam Panią serdecznie Bożena Gorska

Opinia pozytywna | 02-03-2018 11:56 | Biżuteria / Pierścionki
Perła i granat - Naszyjnik z wisiorkiem Art Deco

Jaki piękny naszyjnik!!! Taki delikatny...i idealny. Połączenie perły, granatu i srebrnych koronek to wręcz poezja dla oka. Kombinacja piękna i świetnej jubilerskiej roboty. Kreatywność, wyobraźnia i TALENT pani Izy nie maja granic. Dziękuje bardzo i polecam.

Opinia pozytywna | 01-03-2018 11:12 | Biżuteria / Naszyjniki
Black Swan - Minimalistyczny pierścionek z czarnym spinelem

Piękny, delikatny, taki jaki miał być! Dziękuje! :)

Opinia pozytywna | 18-02-2018 11:04 | Biżuteria / Pierścionki
Black Swan - Minimalistyczny pierścionek zaręczynowy

Pierścionek jest śliczny, pudełko również. Bardzo ładnie pasuje i co najważniejsze - powiedziała "tak":) <3 bardzo dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 09-01-2018 23:29 | Biżuteria / Pierścionki
Naszyjnik Sugar Skull

Wisor jest rewelacyjny. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 05-01-2018 10:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Chiron - Nowoczesny naszyjnik z geometrycznym wisiorem

Przepiękny naszyjnik. Na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciu. Bardzo dziękuję i gorąco polecam zakupy tutaj!

Opinia pozytywna | 29-12-2017 18:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Chevron - Geometryczne kolczyki z czarnym onyksem spinelem

Ciekawe w formie i efektowne kolczyki nawiązujące do biżuterii Inków...geometryczne, wyraziste. Czern i srebro to ponadczasowa klasyka. Pani Iza jest wszechstronna artystka. Jej prace to biżuteria tworzona z pasja, to prawdziwe perełki. Swobodnie czuje się w rożnych epokach...stylach..Ma genialny warsztat. Kocham JEJ secesyjne zawijaski, a jak nie kochać tej geometrii? ;)Polecam gorąco.

Opinia pozytywna | 10-12-2017 23:25 | Biżuteria / Kolczyki
Gawa - Delikatny naszyjnik z niewielki wisiorkiem z czarnym onyksem

Cudowny:) Dziękuję przemiłej Artystce:)

Opinia pozytywna | 30-11-2017 18:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Anardhan - Srebrne Kolczyki z Topazem

Kolczyki piękne. Kontakt z artystką doskonały.

Opinia pozytywna | 25-11-2017 22:37 | Biżuteria / Kolczyki
Chamsa - Delikatny naszyjnik z turmalinem

Uwielbiam biżuterię od Salczyńskiej. Jest perfekcyjna, ale też zrobiona z wielkim sercem. Zawsze obserwowana, komentowana ilekroć założę. A ten naszyjnik odkąd go dostałam - nie zdejmuję. Dziękuję Izo :)

Opinia pozytywna | 25-11-2017 11:40 | Biżuteria / Naszyjniki
Epiphony - Srebrny naszyjnik z opalem

Naprawdę warto było czekać, wiedziałam że naszyjnik spod ręki Pani Izy będzie wyjątkowy. I tak też jest, pod każdym względem! Polecam i gratuluję talentu artystce:) Będę na pewno wracać!

Opinia pozytywna | 08-11-2017 15:12 | Biżuteria / Naszyjniki
Granat w koronie

Pierścionek jest naprawdę piękny. Oryginalny i niebanalny. Rozmiar pasuje jak ulał. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 06-11-2017 12:18 | Biżuteria / Pierścionki
Marokański pierścionek z turkusem i koronkową obrączką

Piękny, niezwykle kobiecy, bardzo oryginalny

Opinia pozytywna | 02-11-2017 20:08 | Biżuteria / Pierścionki
Raisa - Gotycki pierścień z czarnym onyksem

Pierścionek ze srebra, kilku minerałów i kawałka serca Artystki. Najbardziej olśniewający, zwracający uwagę, a zarazem wysmakowany i elegancki pierścionek w mojej kolekcji. Bardzo dziękuję za przemiły kontakt i cierpliwość. Pozdrawiam Panią i synka :)

Opinia pozytywna | 26-10-2017 23:06 | Biżuteria / Pierścionki
Małe srebrne sztyfty z zielonym ametystem

Kolczyki są piękne, bardzo starannie wykonane. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 26-08-2017 09:22 | Biżuteria / Kolczyki
Ea - Minimalistyczny naszyjnik z geometrycznym wisiorem

Przemyślana, niezwykle estetyczna i oryginalna praca, wykonana z wielką dbałością o szczegóły.

Opinia pozytywna | 04-08-2017 18:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Lavender Honey - Małe sztyfty srebrne z kaskadami

Bardzo delikatne , kobiece, piękne

Opinia pozytywna | 18-07-2017 20:55 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
11 dostępnych
532 sprzedane
347 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace