Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Red Clover

Piękna, unikalna i pomysłowa praca. Bardzo sympatyczny kontakt z Artystką. Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 29-06-2011 22:05 | Biżuteria / Bransolety
Green All Over

Bransoletko-naszyjnik b.ładny. Lekki. Na lato w sam raz. Kontakt z Artystką sympatyczny. Przesyłka szybka. Dziękuję za miły załącznik. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 29-06-2011 17:57 | Biżuteria / Bransolety
Navan

Biżuteria z górnej półki - ciekawy pomysł i jak zawsze, perfekcyjne wykonanie. Super dodatek do letnich strojów. Dodatkowo wielkie podziękowania dla MGYPSY za wspaniale, kolorowe prezenty :) Polecam!

Opinia pozytywna | 27-06-2011 17:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Belisama II

Medalion dopracowany w każdym detalu, oryginalny i po prostu uroczy:-) A Pani Iza to przemiła osoba, której bardzo zależy na zadowoleniu klienta. Serdecznie dziękuję i gorąco Panią pozdrawiam:-)

Opinia pozytywna | 22-06-2011 23:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Avebury

Spieszę donieść, że medalion, który w ekspresowym tempie do mnie dotarł jest fantastyczny! Ślicznie dziękuję. Pozdrawiam :-)

Opinia pozytywna | 22-06-2011 16:04 | Biżuteria / Naszyjniki
Wrzosy

Przepiękne! Jak zawsze misternie wykonane. Plus piękne kamienie. Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 02-06-2011 20:24 | Biżuteria / Kolczyki
Arausio

Śliczny, delikatny wisiorek, dziękuję !!!

Opinia pozytywna | 18-05-2011 20:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Brickfielder

Bardzo starannie wykonane, są przepiękne. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 13-05-2011 13:56 | Biżuteria / Kolczyki
Damara

Jednym słowem: śliczności... Mała rzecz,a cieszy... :). Bardzo szybka przesyłka. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 13-05-2011 13:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Black Lace

Oczekiwania wobec zamówienia w pełni spełnione. Komplet subtelny. Kolczyki i wisiorek b.ładny. Wygodny. Prace Mgypsy nie zawodzą. Są warte pokusy. Polecam za jakość, wzornictwo i profesjonalne podejście do swojej pasji. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 02-05-2011 23:31 | Biżuteria / Komplety
Jaskry

Wdzięczne. Wygodne. Bardzo ładne. Warsztat - bardzo dobry. Miła współpraca z p. Izą. Starannie zapakowane.Przesyłka szybka. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 02-05-2011 23:18 | Biżuteria / Kolczyki
Guerrero

ładne i skromne

Opinia pozytywna | 24-04-2011 22:06 | Biżuteria / Kolczyki
Biały bez

jeszcze nie przyszły a już wiem, że jestem zachwycona...

Opinia pozytywna | 12-04-2011 14:03 | Biżuteria / Kolczyki
Czarny bez, Biały bez...

kolczyki są zachwycające do tego stopnia, że zamówiłam kolejną parę dla przyjaciółki

Opinia pozytywna | 12-04-2011 14:03 | Biżuteria / Kolczyki
Alexandia

Piekne,zwracajace uwage niezwykla maestria wykonania kolczyki.Kamienie absolutnie doskonale. Swietna praca! Brawo!!!!

Opinia pozytywna | 11-04-2011 20:16 | Biżuteria / Kolczyki
Sunny Spell

Przepiękne stylowe kolczyki - akurat na moje ucho. Dobór kamieni jest świetny, wykonanie bez zarzutów !!! Polecam !

Opinia pozytywna | 25-03-2011 13:48 | Biżuteria / Kolczyki
Rosa

Przepiękny i oryginalny wisiorek. Dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 19-03-2011 18:55 | Biżuteria / Wisiory
Liliana

Wspaniałe kolczyki... Prawdziwe arcydzieło! Jestem niezwykle szczęśliwa, że udało mi się je kupić :) Pani Izo, ma Pani wielki talent!

Opinia pozytywna | 28-02-2011 12:17 | Biżuteria / Kolczyki
Besu

Prawdziwy bukiet chabrów!!! Wisior jest nadzwyczajny, wspaniale wykonany, z duszą :-) Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-02-2011 18:44 | Biżuteria / Wisiory
Arles

Kolczyki dostalam w sloneczny dzien.Dawno nie widzialam niczego rownie wspanilego i cudownego niz topazy London Blue skapane w promienich slonca.Magiczny widok!Piekny klejnot,w krolewskiej oprawie.Swietny pomysl i warsztat.Pani Iza wielka artystka jest!

Opinia pozytywna | 21-02-2011 16:38 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
8 dostępnych
540 sprzedanych
355 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace