Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Besu

Prawdziwy bukiet chabrów!!! Wisior jest nadzwyczajny, wspaniale wykonany, z duszą :-) Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-02-2011 18:44 | Biżuteria / Wisiory
Arles

Kolczyki dostalam w sloneczny dzien.Dawno nie widzialam niczego rownie wspanilego i cudownego niz topazy London Blue skapane w promienich slonca.Magiczny widok!Piekny klejnot,w krolewskiej oprawie.Swietny pomysl i warsztat.Pani Iza wielka artystka jest!

Opinia pozytywna | 21-02-2011 16:38 | Biżuteria / Kolczyki
Forest Green

Kolczyki o wyjątkowej, niezwykłej urodzie.Delikatne, szlachetne a równocześnie pełne blasku klejnotów. Dziękuję za równie piękną niespodziankę:)

Opinia pozytywna | 09-02-2011 19:19 | Biżuteria / Kolczyki
Czarny bez

Niesamowicie pięknie kolczyki wykonane z wielką dbałością o szczegóły. Ślicznie dziękuję i zapraszam innych do zakupów u p. Izy. Naprawdę warto:)

Opinia pozytywna | 02-02-2011 13:03 | Biżuteria / Kolczyki
Sunny afternoon

Niezwykle piękne. Delikatne i efektowne. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-01-2011 19:04 | Biżuteria / Kolczyki
Pure Morning

Kolczyki są przepiękne, niezwyle efektowne. Dziękuję bardzo i polecam !!!

Opinia pozytywna | 25-01-2011 21:10 | Biżuteria / Kolczyki
Morska opowieść

Prezentuja sie doskonale ,niewielkie , ale zwracaja uwage i dodaja uroku wlasciecielce !

Opinia pozytywna | 08-01-2011 13:28 | Biżuteria / Kolczyki
Carpinus

kolczyki niesamowicie stylowe, dziękuję.

Opinia pozytywna | 03-01-2011 15:32 | Biżuteria / Kolczyki
Plantago lanceolata

Przepiękne kolczyki o oryginalnym kroju ;-)

Opinia pozytywna | 30-12-2010 14:30 | Biżuteria / Kolczyki
Mini Golden

Bardzo dziękuję za wszystko,pozdrawiam serdecznie i życzę wielu sukcesów zawodowych.

Opinia pozytywna | 25-12-2010 20:47 | Biżuteria / Kolczyki
Populus tremula

Przeurocza para kolczykow. Lekkie, wygodne i takie orginalne. Jestem wielbicielka secesyjnych zawijaskow Pani Izy. Te listki beda mi towarzyszyly bardzo czesto;-)

Opinia pozytywna | 24-12-2010 13:46 | Biżuteria / Kolczyki
Morska opowieść II

to moje ulubione kolczyki... jak dotąd

Opinia pozytywna | 23-12-2010 10:18 | Biżuteria / Kolczyki
Mini Pink

uwielbiam je... są śliczne

Opinia pozytywna | 23-12-2010 10:17 | Biżuteria / Kolczyki
Wenecja

Przepiekny wisior, zrobiony z ogromna dbaloscia o najmniejszy detal. Jestem zachwycona! Bardzo mily kontakt z Artystka. Serdecznie dziekuje!!!

Opinia pozytywna | 17-12-2010 20:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Na słodko

Oryginalne i bardzo lekkie. Stały się jednymi z moich ulubionych par kolczyków. Twórczyni :) przy odbieraniu mojego zamówienia okazała dużą pomoc w podpowiadaniu co do ostatecznego wyboru koloru i kamieni. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 16-12-2010 21:22 | Biżuteria / Kolczyki
Mini Red

Piękne i tajemnicze kolczyki

Opinia pozytywna | 16-12-2010 08:43 | Biżuteria / Kolczyki
Black Iron

Dziękuję pięknie za te istne cudeńka. Muszę przyznać, że oglądanie galerii Pani prac jest prawdziwą ucztą dla oka i pokarmem dla duszy złaknionej piękna. Życzę wielu kolejnych, tak wspaniałych inspiracji artystycznych.

Opinia pozytywna | 15-12-2010 09:04 | Biżuteria / Kolczyki
Frosted

Wisior niezwykle oryginalny i starannie wykonany. Bardzo dobry kontakt z Artystką. Polecam.

Opinia pozytywna | 12-12-2010 15:07 | Biżuteria / Wisiory
Mini Blue

Śliczne, misternie wykonane. Pięknie w uchu prezentują się. Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 10-12-2010 22:02 | Biżuteria / Kolczyki
Pierwszy mróz

Dzieło sztuki. Absolutna rewelacja. Jestem zachwycona! Pani Izo, serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-12-2010 13:46 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
12 dostępnych
546 sprzedanych
357 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace