Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Sunrise

Piękne, delikatne kolczyki. Dziękuję i polecam !!!!!!!!!

Opinia pozytywna | 02-02-2010 23:17 | Biżuteria / Kolczyki
Noir

Odebrało mi mowę na widok kolczyków, Przecudne- klejnoty. Reszta jest milczeniem.

Opinia pozytywna | 02-02-2010 23:04 | Biżuteria / Kolczyki
Black Coffee

Kolczyki sa lekkie, wygladaja cudownie, prawdziwe dzielo sztuki. Dziekuje i pozdrawiam!!!!!!!!!!!!

Opinia pozytywna | 02-02-2010 12:26 | Biżuteria / Kolczyki
Raindrops Keep Falling on My Head

dzisiaj listonoszka przyniosła paczuszkę z kolczykami:))) SĄ REWELACYJNE!!!! mienią się cuuudnie, pięnie wyglądają w uszach:)) polecam wszystkim biżuterię od Pani Izy, bo jest naprawdę wyjątkowa. Diękuję Pani Izo:)

Opinia pozytywna | 27-01-2010 14:01 | Biżuteria / Kolczyki
Nostromo

Przepiękne Kolczyki dopieszczone w najmniejszym detalu. Idealnie się układają. Niesamowicie efektowne połaczenie kolorów i materiałów. Dzieło sztuki.

Opinia pozytywna | 26-01-2010 18:07 | Biżuteria / Kolczyki
Black Bubbles

Bardzo dziękuję :-) Kolczyki prześlicznej urody :-)

Opinia pozytywna | 26-01-2010 10:22 | Biżuteria /
W malinowym chruśniaku

Dzieła sztuki, wykonan z dbałością o najmniejszy detal. Przeuroczy kontak z artyską. Do tego Pani Iza jest WYTRWAŁA w dążeniu do ideału przez duże "W".

Opinia pozytywna | 05-12-2009 10:55 | Biżuteria / Kolczyki
Powrót zimy

Subtelne i efektowne - obdarowanej osobie bardzo się spodobały.

Opinia pozytywna | 12-11-2009 14:30 | Biżuteria / Kolczyki
Kijanki

Piękne, precyzyjnie wykonane, oryginalne - czegóż więcej trzeba?

Opinia pozytywna | 12-11-2009 14:27 | Biżuteria / Kolczyki
Soczyste

Piękne! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 28-10-2009 20:45 | Biżuteria / Kolczyki
The Three Ravens

Kolejne dzieło sztuki, autorstwa Pani Izy.Misterne. lekkie jak piórko kolczyki.Coś wspaniałego !!!

Opinia pozytywna | 16-10-2009 21:45 | Biżuteria / Kolczyki
Jagodowe

Uwielbiam jagody i uwielbiam te jagodowe kolczyki, są cudne, dziękuję serdecznie i pozdrawiam! :)))

Opinia pozytywna | 09-10-2009 20:18 | Biżuteria / Kolczyki
Wołanie przez Dunajec

Miły kontakt z Artystką. Szybka realizacja od momentu zamówienia. Komplet b. ładny. Praca b. starannie wykonana. Estetyczne opakowanie. Przesyłka błyskawiczna. Jestem zadowolona. Polecam. Dziękuję Mgypsy!

Opinia pozytywna | 06-10-2009 15:57 | Biżuteria / Komplety
My Wild Love

Muzyczny wisior mgypsy to piękna biżuteria z charakterem. Nieco ascetyczna forma jest doskonałą oprawą dla okazałego rubinu. Ta praca to 100% mgypsy! Warto było czekać :)

Opinia pozytywna | 21-09-2009 10:03 | Biżuteria / Komplety
Ruby

Kolczyki są przepiękne, nie są za ciężkie, pięknie się prezentują. Dziękuje Pani Izo za takie cudo. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 29-06-2009 19:11 | Biżuteria / Kolczyki
Sleeping Beauty

Kolczyki są cudowne, po prostu brak słów aby je opisać:)), w rzeczywistości są tysiące razy piękniejsze niż na zdjęciach, bajkowe, królewskie..., dziękuję Pani Izo:))

Opinia pozytywna | 25-06-2009 09:35 | Biżuteria / Kolczyki
Danae

Tego nie da opisać się słowami- dzieła sztuki. Kolczyki wykonane z dbałością o najmniejszy szczegół.

Opinia pozytywna | 24-06-2009 21:01 | Biżuteria / Kolczyki
Mild Wave

Prześliczna!!!! Delikatna i misterna robota!Takie małe dziełko sztuki na rękę!Cudo!

Opinia pozytywna | 15-06-2009 14:10 | Biżuteria / Bransolety
Great Wave

Piękna biżuteria!!! Szlachetna w wyrazie i niezwykle zmysłowa.Klasa sama w sobie! Chapeau bas Pani Izo!!!!!

Opinia pozytywna | 15-06-2009 14:06 | Biżuteria / Wisiory
Krokusy

bardzo ładne kolczyki jednak troszkę za mocno zoksydowane przez co giną wśród ciemnych włosów. Są bardzo oryginalne i precyzyjnie wykonane. Wydaje mi się jednak, że oksydowanie odebrało im blask.

Opinia pozytywna | 14-06-2009 19:44 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
8 dostępnych
540 sprzedanych
355 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace