Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Gwieździsta Noc nad Saint Remy

Dziękuję, dziękuję, DZIĘKUJĘ!!! Kolczyki są monumentalne! Dopracowane w każdym detalu! Po prostu ŚLICZNE :)) Dziękuję za staranne zapakowanie Skarbów! A wisiorek jest wprost APOKALIPTYCZNY!!! Na widok kompletu aż pisnęłam z zachwytu :D

Opinia pozytywna | 10-03-2009 11:43 | Biżuteria / Komplety
Organiczna

Przepiękna, oryginalna bransoletka, misternie wykonana! Całość szybko, sprawnie i bezproblemowo. Bardzo dziękuję i pozdrawiam!!!

Opinia pozytywna | 09-03-2009 18:38 | Biżuteria / Bransolety
W południe

SZYBKO, SPRAWNIE I PRZYJEMNIE!!! AŻ SIE WSZYSTKO CIESZY WE MNIE!! GDY TAK SPRAWNIE SIE KUPUJE, CZŁOWIEK SOBIE NIE ŻALUJE!!!! pozdrawiam i dziękuje

Opinia pozytywna | 06-03-2009 13:41 | Biżuteria / Kolczyki
Soczyste REZERWACJA

Jak zawsze urocze i niezwykle oryginalne:) Z niecierpliwością czekam na nowe Pani projekty, Pani Izo:)

Opinia pozytywna | 01-03-2009 21:36 | Biżuteria / Kolczyki
Ogniste REZERWACJA

Kolczyki już noszę, wyglądają bardzo ładnie. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 27-02-2009 16:36 | Biżuteria / Kolczyki
Deszczowe REZERWACJA

Niezwykłe kolczyki. piękny artystyczny splot i doskonale dobrane kamienie.padaja pytania skad je mam. Dziekuje!

Opinia pozytywna | 27-02-2009 15:10 | Biżuteria / Kolczyki
Małe Szczęście

Delikatne, misterne i oryginalne. Kiedy otworzyłam pudełeczko, mogłam tylko westchnąć: jakie śliczne! Mam nadzieję, że bliska mi osoba, która dostanie je za kilka dni na urodziny, będzie równie zachwycona jak ja. Dziękuję i proszę o więcej!

Opinia pozytywna | 14-01-2009 17:15 | Biżuteria / Kolczyki
Black REZERWACJA

Pani Izo, bardzo dziękuję nie tylko za niezwykłą biżuterię, ale przede wszystkim za ciepły gest:))

Opinia pozytywna | 14-12-2008 16:38 | Biżuteria / Kolczyki
Jesienna kompozycja REZERWACJA

... naszyjnik przepiękny... jakby skomponowany przez samą Matkę Naturę, tak realistyczny i ... WYJĄTKOWY !!! DZIĘKUJĘ !!!

Opinia pozytywna | 05-12-2008 19:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Tajemniczy ogród REZERWACJA

Przepiękne kolczyki , wyjątkowe i niepowtarzalne!!!! Bardzo serdecznie dziękuję i pozdrawiam:)

Opinia pozytywna | 04-12-2008 11:36 | Biżuteria / Kolczyki
Karminowe

Kolczyki są śliczne. Nabrałam ochoty na następne:)

Opinia pozytywna | 02-12-2008 20:13 | Biżuteria / Kolczyki
Bluszcz - bransoleta REZERWACJA

jestem pod wrazeniem zdolnosci, fantazji i checi dogodzenia zachciankom klientek ... - dziekuje Pani Izo

Opinia pozytywna | 29-11-2008 18:51 | Biżuteria / Bransolety
Bluszcz - Kolczyki REZERWACJA

jestem pod wrazeniem zdolnosci i fantazji Pani Izy

Opinia pozytywna | 29-11-2008 18:50 | Biżuteria / Kolczyki
Skrzat REZERWACJA

delikatny i filuterny drobiazg - z kazdej strony cos sie iskrzy - to chyba ten skrzat ...

Opinia pozytywna | 29-11-2008 18:50 | Biżuteria / Wisiory
Jesienne

... kolczyki cudowne ... jak zwykle zresztą ! Dziękuję ...

Opinia pozytywna | 25-11-2008 19:19 | Biżuteria / Kolczyki
Chabrowe REZERWACJA

Malutkie cudeńka. Może za mało widać niebieski kolor (czepiam się). Na każdą okazję - rewelka. Będą zazdrościc. Bardzo pomocny kontakt. Pozdrawiam. Polecam. ludwikamaria

Opinia pozytywna | 22-10-2008 19:31 | Biżuteria / Kolczyki
Chabrowy REZERWACJA

Atrakcyjny, delikatny, elegancki. Starannie wykonany - do zakochania. Atrakcyjny, ciekawy łańcuszek. Bardzo pomocny kontakt, Opakowanie estetyczne. Waaarto. polecam.ludwikamaria

Opinia pozytywna | 22-10-2008 19:29 | Biżuteria / Wisiory
Małe Czarne

Prześłiczne delikatne i elegancki kolczyki . Bardzo misterna robota , piękne wykonanie. Ogromnie dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-10-2008 17:59 | Biżuteria / Kolczyki
Bluszcz

caly komplet piekny i delikatny jak bluszcz, to zdecydowanie nie ostatni moj kontakt z tworczoscia Pani Izy

Opinia pozytywna | 09-10-2008 15:37 | Biżuteria / Wisiory
Idzie jesień

... opadłe liście powoli zwijają się muśnięte ostatnimi promieniami słońca... To już jesień ? Wszystko na to wskazuje... Dziękuję - CUDO !!!

Opinia pozytywna | 30-09-2008 20:05 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
12 dostępnych
12 w promocji
545 sprzedanych
355 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace