Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Black Iron

Dziękuję pięknie za te istne cudeńka. Muszę przyznać, że oglądanie galerii Pani prac jest prawdziwą ucztą dla oka i pokarmem dla duszy złaknionej piękna. Życzę wielu kolejnych, tak wspaniałych inspiracji artystycznych.

Opinia pozytywna | 15-12-2010 09:04 | Biżuteria / Kolczyki
Frosted

Wisior niezwykle oryginalny i starannie wykonany. Bardzo dobry kontakt z Artystką. Polecam.

Opinia pozytywna | 12-12-2010 15:07 | Biżuteria / Wisiory
Mini Blue

Śliczne, misternie wykonane. Pięknie w uchu prezentują się. Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 10-12-2010 22:02 | Biżuteria / Kolczyki
Pierwszy mróz

Dzieło sztuki. Absolutna rewelacja. Jestem zachwycona! Pani Izo, serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-12-2010 13:46 | Biżuteria / Kolczyki
Z buczynowego lasu Mini

Para absolutnie fantastycznych kolczyków. Lekkich, delikatnych i... takich "z pazurem" ;-) Coś zupełnie innego na tle ostatnich klasycznych projektów Pani Izy. Bardzo je lubię...

Opinia pozytywna | 15-11-2010 22:39 | Biżuteria / Kolczyki
Cygańska muzyka - kolczyki

Pani Iza nigdy nie przestanie mnie zadziwiać! Jej pomysłowość nie zna granic! Prześliczne kolczyki! i tak cudownie, cichutko dźwięczą :)

Opinia pozytywna | 13-11-2010 01:09 | Biżuteria / Kolczyki
Silver Bubbles

Utkane "cuda", którymi Pani obdarowuje są radością dla duszy:-, oczu i serca:-) Dziękuję z całej radosnej mej duszy:-) ania

Opinia pozytywna | 12-11-2010 08:28 | Biżuteria / Kolczyki
Nad pięknym modrym Dunajem

Filigranowe koła są jednymi z bardziej pomysłowych kolczyków jakie ostatnio widziałam... Świetnie się noszą a kolor topazu London Blue wprost obłędnie współgra z tak mocno oksydowanym srebrem.

Opinia pozytywna | 11-11-2010 22:58 | Biżuteria / Kolczyki
Tender is the Night

Kolczyki są obłędne! i takie delikatne, niesamowita firaneczka drobniutkich kamieni cudownie odbija światło! Zdjęcie nie jest w stanie uchwycić wszystkich szczegółów :) na żywo robią niesamowite wrażenie! Bardzo dziękuję Pani Izo!

Opinia pozytywna | 11-11-2010 22:51 | Biżuteria / Kolczyki
Nocą

Niesamowite kolczyki!!! Uwielbiam prace Pani Izy, są szalenie efektowne, dopracowane w najdrobniejszym szczególe i zawsze tak pięknie zapakowane. Dziękuję ślicznie!

Opinia pozytywna | 11-11-2010 22:49 | Biżuteria / Kolczyki
Sweet Surrender

Kolczyki bardzo eleganckie, niezwykle starannie zapakowame. Polecam.

Opinia pozytywna | 28-10-2010 19:36 | Biżuteria / Kolczyki
Zapach deszczu

Śliczne, misternie wykonane. W uszach pięknie kołyszą się. Rewelacja!

Opinia pozytywna | 02-10-2010 13:06 | Biżuteria / Kolczyki
Rosarium

I teraz mam juz caly roznany komplet,czyli pelnia szczescia;-) Naszyjnik jest sliczny. Pani Iza doskonale dobrala mieniace sie mineraly. A motywy secesyjne jej autorstwa to klasyka. Dziekuje za uroczy drobiazg!!!

Opinia pozytywna | 27-09-2010 19:11 | Biżuteria / Wisiory
Eldorado

Kolczyki jak zawsze cudne!!!, piękniejsze niż na zdjęciach:) dziękuję

Opinia pozytywna | 24-09-2010 08:26 | Biżuteria / Kolczyki
Passion Fruit

Kolczyki śliczne. Polecam :)

Opinia pozytywna | 08-09-2010 18:51 | Biżuteria / Kolczyki
Moon Child

cudne, piękne!!! Dopracowane w każdym calu, po prostu idealne!:))

Opinia pozytywna | 06-09-2010 12:34 | Biżuteria / Kolczyki
Navy Blue

Kolczyki przepiekne i bardzo starannie wykonane. Kontakt z Panią Izą to czysta przyjemność :) polecam

Opinia pozytywna | 03-08-2010 13:52 | Biżuteria / Kolczyki
Dancing in the Moonlight

Biżuteria niepowtarzalna i bardzo efektowna, z charakterem i tytułowym blaskiem księżyca.Piękna. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 28-07-2010 20:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Libeccio

już drugi raz i ponownie całkowita radość z otrzymanej paczuszki. Kolczyki są piękne... i już się noszą :) dziękuję

Opinia pozytywna | 14-07-2010 23:01 | Biżuteria / Kolczyki
Dreamy

Kolczyki są zjawiskowe i oryginalne. Talent pani Izy nie zna granic. Napatrzeć się nie mogę na te cuda. Serdecznie dziękuję za kolczyki i przyjemny kontakt. Życzę dalszych sukcesów :)

Opinia pozytywna | 14-07-2010 14:02 | Biżuteria / Kolczyki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
9 dostępnych
555 sprzedanych
361 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace