Salczyńska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Silver Bubbles

Utkane "cuda", którymi Pani obdarowuje są radością dla duszy:-, oczu i serca:-) Dziękuję z całej radosnej mej duszy:-) ania

Opinia pozytywna | 12-11-2010 08:28 | Biżuteria / Kolczyki
Nad pięknym modrym Dunajem

Filigranowe koła są jednymi z bardziej pomysłowych kolczyków jakie ostatnio widziałam... Świetnie się noszą a kolor topazu London Blue wprost obłędnie współgra z tak mocno oksydowanym srebrem.

Opinia pozytywna | 11-11-2010 22:58 | Biżuteria / Kolczyki
Tender is the Night

Kolczyki są obłędne! i takie delikatne, niesamowita firaneczka drobniutkich kamieni cudownie odbija światło! Zdjęcie nie jest w stanie uchwycić wszystkich szczegółów :) na żywo robią niesamowite wrażenie! Bardzo dziękuję Pani Izo!

Opinia pozytywna | 11-11-2010 22:51 | Biżuteria / Kolczyki
Nocą

Niesamowite kolczyki!!! Uwielbiam prace Pani Izy, są szalenie efektowne, dopracowane w najdrobniejszym szczególe i zawsze tak pięknie zapakowane. Dziękuję ślicznie!

Opinia pozytywna | 11-11-2010 22:49 | Biżuteria / Kolczyki
Sweet Surrender

Kolczyki bardzo eleganckie, niezwykle starannie zapakowame. Polecam.

Opinia pozytywna | 28-10-2010 19:36 | Biżuteria / Kolczyki
Zapach deszczu

Śliczne, misternie wykonane. W uszach pięknie kołyszą się. Rewelacja!

Opinia pozytywna | 02-10-2010 13:06 | Biżuteria / Kolczyki
Rosarium

I teraz mam juz caly roznany komplet,czyli pelnia szczescia;-) Naszyjnik jest sliczny. Pani Iza doskonale dobrala mieniace sie mineraly. A motywy secesyjne jej autorstwa to klasyka. Dziekuje za uroczy drobiazg!!!

Opinia pozytywna | 27-09-2010 19:11 | Biżuteria / Wisiory
Eldorado

Kolczyki jak zawsze cudne!!!, piękniejsze niż na zdjęciach:) dziękuję

Opinia pozytywna | 24-09-2010 08:26 | Biżuteria / Kolczyki
Passion Fruit

Kolczyki śliczne. Polecam :)

Opinia pozytywna | 08-09-2010 18:51 | Biżuteria / Kolczyki
Moon Child

cudne, piękne!!! Dopracowane w każdym calu, po prostu idealne!:))

Opinia pozytywna | 06-09-2010 12:34 | Biżuteria / Kolczyki
Navy Blue

Kolczyki przepiekne i bardzo starannie wykonane. Kontakt z Panią Izą to czysta przyjemność :) polecam

Opinia pozytywna | 03-08-2010 13:52 | Biżuteria / Kolczyki
Dancing in the Moonlight

Biżuteria niepowtarzalna i bardzo efektowna, z charakterem i tytułowym blaskiem księżyca.Piękna. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 28-07-2010 20:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Libeccio

już drugi raz i ponownie całkowita radość z otrzymanej paczuszki. Kolczyki są piękne... i już się noszą :) dziękuję

Opinia pozytywna | 14-07-2010 23:01 | Biżuteria / Kolczyki
Dreamy

Kolczyki są zjawiskowe i oryginalne. Talent pani Izy nie zna granic. Napatrzeć się nie mogę na te cuda. Serdecznie dziękuję za kolczyki i przyjemny kontakt. Życzę dalszych sukcesów :)

Opinia pozytywna | 14-07-2010 14:02 | Biżuteria / Kolczyki
Silver Bubbles

Kolczyki są oryginalne,bardzo ładne, delikatne, mają to coś co przyciąga wzrok. Wielkie dzięki dla P. Izy za ekspresową przesyłkę. Jestem pewna że każdy kto dokona zakupów u p.Izy będzie całkowicie usatysfakcjonowany:)Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 05-07-2010 16:24 | Biżuteria / Kolczyki
Misty Morning

PRZEUROCZE!!!!!!!!!! bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 17-06-2010 17:12 | Biżuteria / Kolczyki
Wiosna ach to Ty

Bardzo kobiecy koplet bizuterii, wykonany jak zwykle z precyzja i dbaloscia o kazdy szczegol. Dziekuje :-)

Opinia pozytywna | 10-06-2010 20:17 | Biżuteria / Kolczyki
Tempest

Bardzo delikatna bizuteria, wykonczona co do najmnieszego szczegolu. Cieszy oko az milo :-)

Opinia pozytywna | 10-06-2010 20:12 | Biżuteria / Komplety
Marianne

przepiękne kolczyki, perfekcyjnie wykonane:) noszenie sprawia mi naprawdę ogromną przyjemność. BARDZO DZIĘKUJĘ

Opinia pozytywna | 09-06-2010 19:24 | Biżuteria / Kolczyki
Persian Night

Naszyjnik wygląda zjawiskowo nie wiadomo czy nosić czy patrzeć na niego...jak zwykle współpraca jak najbardziej pozytywna,polecam gorąco

Opinia pozytywna | 07-06-2010 19:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Salczyńska

Salczyńska

w Trendymanii od: 2007-11-19
8 dostępnych
540 sprzedanych
355 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace