w.inspiracji

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

komplet 2x2 w zieleni (na zamówienie)

Niepowtarzalne, piękne, zaskakujące. Nawet niejadek szybko opróżni talerze by wpatrzeć się w oczarowujący wzór.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
czjnik z podgrzewaczem (na zamówienie)

W.inspiracji spełnia życzenia z pozytwynie zaskakującym rezultatem. Z tego czajniczka herbata zawsze jest smaczniejsza.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Czekoladniczka w jasnym tonie

Precyzyjnie wykonane cudeńko, na które zwraca uwagę każdy gość, wywołując błysk w oku. Kupiona na prezent, ale baaardzo trudno było się z nią rozstać.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 22:01 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Czekoladniczka - złoty brąz.

Bardzo ladna i oryginalna.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ażurowa na nóżkach

super

Opinia pozytywna | 14-07-2011 08:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Księżycowy sierp

Jest przepiękny!Widać,że skradziony z Gór ;)Pozdrawiam serdecznie twórczynię tego cudeńka-jak się okazało-krajankę:)!Miła niespodzianka!Sierp pełen wspomnień :)Napewno nie będzie to ostatni zakup:)

Opinia pozytywna | 23-03-2011 22:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska z motywem roślinnym...

Klimatyczna praca. Wykonanie staranne. Polecam Artystkę

Opinia pozytywna | 09-03-2011 12:10 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Na skarby w zielonych turkusach

WYJĄTKOWA SZKATUŁKA, NICZYM LAMPA ALLADYNA ŻYJE WŁASNYM ŻYCIEM ... DLACZEGO ? TO TYLKO ONA WIE, MY ŚMIERTELNICY MUSIMY SIĘ TYLKO UZBROIC W CIERPLIWOŚC ... MAM NADZIEJĘ, ŻE TO KONIEC JEJ WOJAŻY ...? CHCĘ, BY TO U MNIE ZOSTAŁA !!! dziękuję !

Opinia pozytywna | 22-02-2011 18:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Umywalka bordo-zamówienie specjalne

To najlepszy z materialnych prezentów, jakie można sobie wymarzyć na Boże Narodzenie.Umywalka jest boska i zachwycająca! Dziękuję serdecznie.

Opinia pozytywna | 22-12-2010 22:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Fragment

Maska jest piękna . Pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 15-12-2010 12:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
strażniczki...

Bardzo dobry kontakt, a misa jest przepiękna! Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 21-08-2010 18:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska ciemna-stojąca..

Maska jest świetna , robi wrażenie, dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-08-2010 13:09 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Wisząca - na sól...

Czy solniczka może być jak z bajki? Zadziwiające i zachwycające cudo. Gorąco i szczerze POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 28-07-2010 15:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Wisząca na zioła...

Zupełnie wyjątkowy, zainspirowany naturą, niezwykły. Będzie moim "rogiem szczęścia i obfitości". Gorąco i szczerze POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 28-07-2010 15:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
szkatułka w turkusach

Bardzo piękny przedmiot. Nie mogę się napatrzeć na jego fantazyjne kształty. Jest niezwykle oryginalny. Zdecydowanie polecam:)

Opinia pozytywna | 28-07-2010 15:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
maska ciemna

Maski stanowią poniekąd obraz złożoności ludzkiej natury ( diabeł i Anioły). Idealnie się uzupełniają. Pięknie wykonane!! Przykuwają wzrok domowników oraz gości.

Opinia pozytywna | 18-02-2010 18:07 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
maska jasna

Maski stanowią poniekąd obraz złożoności ludzkiej natury ( diabeł i Anioły). Idealnie się uzupełniają. Pięknie wykonane!! Przykuwają wzrok domowników oraz gości.

Opinia pozytywna | 18-02-2010 18:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Turkusowa...

Misa jest przepiękna! Cieszę się, ze właśnie taki przedmiot jest w przestrzeni mojego pokoju. Bardzo gorąco polecam stronę w.inspiracji. Dziękuję Pani Justyno!

Opinia pozytywna | 12-02-2010 09:52 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Umywalka owal

To druga misa, która w niedługim czasie zawędrowała do naszego domu i już wkrótce będzie cieszyć oczy domowników i gości. Dziękuję Pani Justyno. K.

Opinia pozytywna | 06-02-2010 12:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Umywalka z natury1

Umywalka jest absolutnie zachwycająca, jej urok i styl zapiera dech w piersiach. Cieszę się , że w niezmierzonych czeluściach internetu trafiłam właśnie na Panią Justynę. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 22-01-2010 17:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
w.inspiracji

w.inspiracji

w Trendymanii od: 2009-06-18
18 dostępnych
6 na zamówienie
142 sprzedane
73 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"