w.inspiracji

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Umywalka z natury.

A really amazing handworked sink! The design has been realised following my wishes and it just looks wonderful and fits perfectly on our cooking island! Always enjoyable and friendly contact with the artist!

Opinia pozytywna | 30-03-2019 00:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ona - Galena

Przepiękny anioł, oryginalny wygląd.....jeszcze nie miałam podobnego w mojej kolekcji, z zapalonym lampionem daje niesamowity efekt.....:))

Opinia pozytywna | 23-03-2019 11:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Cukiernica kasztanek

Cukiernica PRZEPIĘKNA, polecam, polecam, polecam.

Opinia pozytywna | 19-03-2019 14:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Umywalka z natury.

Wonderful handwork, amazing sink, looks wonderful in our bathroom! Everything as agreed, I'm very happy, and it was absolutely worth, waiting for it to be made by the artist. Thanks so much! I would definitely buy it again!

Opinia pozytywna | 15-01-2019 09:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska duża - Vala

Piękna maska

Opinia pozytywna | 18-12-2018 16:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Cukiernica na nóżkach

Jest magiczna- dziękuję

Opinia pozytywna | 03-02-2017 23:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Duża mi w turkusach

Misa jest piękna, starannie wykonana :) Przesyłka doszła do mnie bardzo szybko, nieuszkodzona, doskonale zabezpieczona. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 20-12-2016 12:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczna umywalka - z ornamentem

Umywalka pierwszej klasy!!!

Opinia pozytywna | 15-09-2016 18:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Szkatułka i misa

Z przyjemnoscia pisze ze przedmioty wykonane przez Ta przemila Pania sa przepiekne. Prosilam o wieksze i Pani wykonala dokladnie w/g mojego zyczenia. Do tego przemila komunikacja, za co serdecznie dziekuje

Opinia pozytywna | 12-09-2016 17:20 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Patera noc i sowy dwie

Piękny wyrób, transakcja udana.

Opinia pozytywna | 15-06-2016 22:54 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Patera z białymi ptakami - większa

Piękny wyrób, transakcja udana.

Opinia pozytywna | 15-06-2016 22:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Misa - dwa ptaki

Piękny wyrób, transakcja udana.

Opinia pozytywna | 15-06-2016 22:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kasztan - cukiernica

Cukiernica Kasztan jeszcze ladniejsza niz na zdjeciu. Wykonana bardzo starannie, cieszy oko, nie mozna przestac na nia patrzec. Niepowtarzalna! Dodatkowy plus latwy kontakt z tworca.

Opinia pozytywna | 26-02-2016 22:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Patera z białymi krukami

Absolutne dzielo sztuki - majstersztyk! Magiczne! (wiadomo z Kotliny Klodzkiej) Jestem pod wrazeniem! Dziekuje i polecam!!! Re

Opinia pozytywna | 14-02-2015 18:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ceramiczna maska - w czerni i złocie

Muszę bardzo podziękować pani Justynie, maska przepiękna, właśnie tak wyobrażałam sobie moje zamówienie i nie zawiodłam się :) To napewno nie ostatni mój zakup w w.Inspiracji. Bardzo bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-02-2015 09:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kasztan - cukiernica

Cukiernica !? Jest wyjątkowa, tak jak pozostałe prace "w.inspiracji" pomoże mi w tworzeniu tego szczególnego klimatu domu, który staje się jego Duszą :-))). Bardzo cenię wrażliwość artystyczną Autorki i dbałość o szczegóły wykonywanych przez Nią prac - sprawiają, że kreowane przedmioty są piękne i praktyczne. Słowo DZIĘKUJĘ w tym przypadku jest pełne wdzięczności...

Opinia pozytywna | 03-02-2015 12:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Misa - strażniczki cztery

Glina przemieniona w marmur . Niezwykły projekt. Realizacja przepiękna , inteligentna , ponadczasowa.

Opinia pozytywna | 05-01-2015 21:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Miseczka mniejsza - miasteczko

Dla mnie komplet "miasteczko" jest zachwycający prostotą i pomysłem na miarę Artysty. Podobnie, jak inne prace w.inspiracji, sprawia, że: "W moim magicznym domu wszystko się zdarzyć może. Same zmyślają się historie, sam się rozgryza orzech. W moim magicznym domu ciepło jest i bezpiecznie. Gościu znużony, gościu znudzony, jeśli zabłądzisz kiedyś w te strony, zajrzyj tu do nas koniecznie."... Serdecznie DZIĘKUJĘ za niezastąpioną pomoc w tworzeniu domu, który kocham :-)

Opinia pozytywna | 15-12-2014 00:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Cukiernica - miasteczko

Dla mnie komplet "miasteczko" jest zachwycający prostotą i pomysłem na miarę Artysty. Podobnie, jak inne prace w.inspiracji, sprawia, że: "W moim magicznym domu wszystko się zdarzyć może. Same zmyślają się historie, sam się rozgryza orzech. W moim magicznym domu ciepło jest i bezpiecznie. Gościu znużony, gościu znudzony, jeśli zabłądzisz kiedyś w te strony, zajrzyj tu do nas koniecznie."... Serdecznie DZIĘKUJĘ za niezastąpioną pomoc w tworzeniu domu, który kocham :-)

Opinia pozytywna | 15-12-2014 00:40 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kasztan - łupina

"Jestem po prostu zachwycona, są piękne, genialny pomysł Autorki - to "drobiazgi" (kupiłam pozostałe dwie "łupiny kasztanów", które pomagają mi w tworzeniu niepowtarzalnego domowego klimatu - m. in. one sprawiają, że (jak twierdzą odwiedzający nas goście) nasz dom ma Duszę. Bardzo dziękuję...dziękuję, po trzykroć Dziękuję"

Opinia pozytywna | 15-12-2014 00:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
w.inspiracji

w.inspiracji

w Trendymanii od: 2009-06-18
27 dostępnych
1 w promocji
6 na zamówienie
125 sprzedanych
66 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"