w.inspiracji

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Złote esy-floresy

Opinia taka jak zwykle, czyli: "och! ach!" :-))) Wazon nadał z lekka orientalny charakter wystrojowi mojego salonu. Efekt bardzo pożądany! Dziękuję, również jak zwykle! :-)

Opinia pozytywna | 21-01-2010 14:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Na przyprawy.

Intrygujące buteleczki! Jakby wykopane przez grupę archeologów i przemycone cichaczem...;-)))Oj, nie będę ukrywać: jestem w.inspiracjoholiczką!

Opinia pozytywna | 29-11-2009 19:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aries...

Jak się powiedziało: Aves, to trzeba powiedzieć: Aries! :-))) Piękna, tajemnicza ceramika. Mam nadzieję, że te wyjatkowe przedmioty czynią mój dom też trochę niezwykłym...Dziękuję Artystce!

Opinia pozytywna | 16-11-2009 17:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aves...

Jestem fanką rękodzieła Pani Justyny! Każdy Jej wyrób szalenie mi się podoba, jest oryginalny, dopracowany w szczegółach, piękny po prostu! Polecałam, polecam i będę polecać!

Opinia pozytywna | 16-11-2009 17:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Mała atramentowa.

Ładny drobiazg. Sprawia wrażenie naczynia z przed wieków. Kontakt z Artystka p. miły. Przesyłka szybka i prawidłowo opakowana. Polecam.

Opinia pozytywna | 15-11-2009 14:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
na przystawki jinjangi

Bardzo interesujące formy. Byłam zaskoczona rozmiarami, bo nie wczytałam się w opis dość dokładnie. Zmieszczą naprawdę DUUUŻO przystawek ;-)) Acha! Błyskawiczna przesyłka!!!

Opinia pozytywna | 19-10-2009 19:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
na różności...

Skarb na skarby...Na pewno cenniejszy niż wszystko, co do niego włożę...Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 19-10-2009 19:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
księżyca sierp...

Niezwykła, wyrazista paterka. Jestem pod wrażeniem. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 13-10-2009 10:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kosmos.

Przepiękna waza, stworzona jakby dla mnie na zamówienie..."Ubrana w nią" jadalnia stała się miejscem wyjątkowym. Dziękuję Pani Justynko!

Opinia pozytywna | 03-09-2009 18:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Patera czerwona.

Bardzo ładna patera. Dziękuję

Opinia pozytywna | 11-08-2009 09:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
...esy floresy...

Wazon jest niesamowicie piękny! Zamawiając go nie spodziewałam się, że tak zawładnie moją wyobraźnią. Patrzę na niego i jestem szczęśliwa, że jest mój. Dziękuję bardzo Pani Justyno. PS. Wielkie dzięki za prezencik! :-)

Opinia pozytywna | 02-07-2009 17:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Serwetniki ślimaczki.

Piękne, kruche, delikatne. Piękniejsze niż na zdjęciu. Warto kupić, by mieć coś wyjątkowego!

Opinia pozytywna | 02-07-2009 17:50 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Patera Atramentowa.

To co tworzy Pani Justyna jest niesamowicie misterne i jakby nie z naszej epoki. Mam wrażenie, że stałam się posiadaczką czegoś bardzo starego i cennego. Trzeba się z tym obchodzić z należytą czcią. Wielkie dzięki!

Opinia pozytywna | 02-07-2009 17:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
w.inspiracji

w.inspiracji

w Trendymanii od: 2009-06-18
18 dostępnych
6 na zamówienie
142 sprzedane
73 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"