Fiann

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Ellen

Bardzo ładne kolczyki. Dziękuję. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 15-07-2011 16:37 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny Kieł

Super kontakt, wspaniała rzecz. Pozdrawiam ciepło!

Opinia pozytywna | 15-07-2011 14:27 | Biżuteria / Wisiory
Sunny Day

dziękuję za piękny naszyjnik

Opinia pozytywna | 09-06-2011 14:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Francoise - naszyjnik z granatami

Naszyjnik jest naprawdę piękny, precyzyjnie wykonany, subtelny i wyrazisty zarazem. Bardzo dobry kontakt z Artystką, błyskawiczna przesyłka, biżuteria pięknie zapakowana i dobrze zabezpieczona. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 08-06-2011 21:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Moraine Lake

Przepiękny naszyjnik. Pomysłowe wzornictwo, szlachetna forma i perfekcyjne wykonanie. Pani Anna Fidecka słynie z niezwykle pięknej biżuterii.

Opinia pozytywna | 14-05-2011 17:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Simone

Pięknie dziękuję za cudne kolczyki, za błyskawiczną wysyłkę i wyrozumiałość ;). Oczywiście polecam wszystkim . Pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 19-04-2011 11:50 | Biżuteria / Kolczyki
Carmen

Świetne kolczyki, niezwykle oryginalne i kobiece, a przy tym lekkie. Szybka przesyłka. Wielki pozytyw :-)

Opinia pozytywna | 10-04-2011 20:01 | Biżuteria / Kolczyki
Salto Angel

Piękny i doskonale wykonany.Podoba mi się nawet bardziej niż na zdjęciu.Pozdrawiam i dziękuję za miły i szybki kontakt:)

Opinia pozytywna | 05-04-2011 22:07 | Biżuteria / Wisiory
Uma

Jestem zauroczona kolczykami! Są niezwykle subtelne i osobliwie piękne, a przy tym zostały śicznie zapakowane:)Bardzo, bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 29-03-2011 12:31 | Biżuteria / Kolczyki
Z ogrodu 2

Polecam Państwu Fiann. To solidna firma a Pani Ania jest bardzo utalentowaną osobą ze świetnymi pomysłami.

Opinia pozytywna | 24-02-2011 17:27 | Biżuteria / Wisiory
Santorini

Jestem bardzo zadowolony z zakupu... miły kontakt, szybka odpowiedź i odbiór, w rzeczywistości wisior piękniejszy niż na zdjęciu, przesympatyczna osoba :)

Opinia pozytywna | 28-12-2010 12:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Kwiaty w emalii

Kolczyki są piękne i zostały ślicznie zapakowane. Dziękuję bardzo :)

Opinia pozytywna | 16-12-2010 09:12 | Biżuteria / Kolczyki
Ministars

Kolczyki cudne i słodkie... w prześlicznym pudełeczku!!! Dziękuję bardzo :)

Opinia pozytywna | 16-12-2010 09:12 | Biżuteria / Kolczyki
Fema

Prace piękne ... pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 09-12-2010 10:37 | Biżuteria / Kolczyki
Amazonia

... Przede wszystkim to czego oczekiwałem ... wspaniały kontakt ... pozdrawiam serdecznie ... pewnie jeszcze wrócę do prac Fiann

Opinia pozytywna | 09-12-2010 10:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Synergia - naszyjnik z topazem mystic

Szybki, bardzo przyjemny i profesjonalny kontakt ze sprzedającym :) Serdecznie polecam!

Opinia pozytywna | 08-12-2010 19:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Astarte

Piękny wisiorek, kolor kamienia jaki lubię, oprawa perfekcyjnie wykonana. Całość delikatna, ale bardzo oryginalna, zwraca uwagę i daje mi poczucie, że mam na sobie coś pięknego, co mnie i innym bardzo się podoba. Dziękuje!

Opinia pozytywna | 29-11-2010 20:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Pioruny

Dziękuję za kolczyki.

Opinia pozytywna | 26-11-2010 16:09 | Biżuteria / Kolczyki
Zilipuri - medalion

"Produkt" zdecydowanie zgodny z opisem ;) Transakcja przebiegła wyjątkowo sprawnie. Ogólna ocena zdarzenia - wzorowo ;) Pozdrawiam..

Opinia pozytywna | 13-11-2010 23:12 | Biżuteria / Wisiory
Sny o Bacalar - naszyjnik dwustronny

Piękny i oryginalny. Jestem z niego bardzo zadowolona - dziękuję!

Opinia pozytywna | 04-11-2010 22:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
61 dostępnych
13 w promocji
401 sprzedanych
187 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"