Fiann

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Sny o Bacalar - naszyjnik dwustronny

Piękny i oryginalny. Jestem z niego bardzo zadowolona - dziękuję!

Opinia pozytywna | 04-11-2010 22:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Z Angkor do... Pani Marzeny

Cała przyjemność ! Przepiękny, dedykowany komplet powstał dzięki wspaniałemu kontaktowi z Artystką. Biżuteria niezwykła, z duszą, jak z otchłani czasu. Dziękuję za dodatkowy, porcelanowoniebieski prezent!

Opinia pozytywna | 04-11-2010 17:41 | Biżuteria / Komplety
Z wnętrza

Razem z wisiorem ktory kupilam wczesniej ciekawy i ladny komplet z brazu.Dziekuje

Opinia pozytywna | 22-10-2010 14:32 | Biżuteria / Kolczyki
Jezioro Łabędzie

Serdecznie dziękuję! Są piękne i wyjątkowe ;)

Opinia pozytywna | 12-10-2010 09:55 | Biżuteria / Kolczyki
Maczuga z onyksami

Spodziewalam sie ze onyksy sa wieksze ale mimo to: ladny naszyjnik, polcam Fiann w tym temacie bardzo! Jola Luerssen

Opinia pozytywna | 10-09-2010 17:07 | Biżuteria / Naszyjniki
Z wnętrza...

Bardzo orginalny wisior z brazu.Ciesze sie ze Fiann jako jedyna mi znana artystka pracuje rowniez w brazie.Polecam.Jolanta

Opinia pozytywna | 01-09-2010 09:49 | Biżuteria / Wisiory
Skrzydło- wisior z jaspisem orbikularnym

Wisior jest ciekawszy niz oczekiwalam.Bardzo staranne wykonanie, piekny kamien. Polecam od dzis wyroby FIANN wszystkim, ktorzy lubia nietuzinkowa bizuterie.

Opinia pozytywna | 25-08-2010 10:58 | Biżuteria / Wisiory
Rzeka Pereł

Wisior jest taki jaki sobie wymarzyłam. Mega pozytywna energia zawarta w tym dziele przeszła zapewne od Twórcy:-) Dziękuje.

Opinia pozytywna | 10-08-2010 22:53 | Biżuteria / Wisiory
Perperuna - naszyjnik

Naszyjnik wywarł na mnie niesamowite wrażenie. Po rozpakowaniu przesyłki przez kilka chwil wpatrywałam się w niego nie mogąc znaleźć słów zachwytu. Wspaniałe dzieło sztuki, coś o czym od dawna marzyłam! Dziękuję serdecznie :)

Opinia pozytywna | 10-08-2010 12:40 | Biżuteria / Naszyjniki
Szkic piórkiem

Naszyjnik bardzo oryginalny i starannie zrobiony, a do tego Bardzo dobry kontakt z Artystką. Polecam:)

Opinia pozytywna | 06-08-2010 16:33 | Biżuteria / Naszyjniki
Astro

Bardzo dziękuję. Przepiekny wisior, emitujący pozytywne wibracje twórcy;).I jeszcze tak uroczo zapakowany. Człowiek zaraz bardziej przyjaźnie spogląda na świat.

Opinia pozytywna | 18-06-2010 20:42 | Biżuteria / Wisiory
Limeiro

kolczyki sa prezentem dla kolezanki, takze nie jestem ich nosicielka :-) ale wsrod wielu kolczykow na roznych stronach internetowych wybralam wlasnie te. sa ciekawe, oryginalne i od razu zwrocilam na nie uwage. goraco polecam.

Opinia pozytywna | 10-05-2010 17:25 | Biżuteria / Kolczyki
Urdur - naszyjnik

po prostu jest wspaniały ;)

Opinia pozytywna | 15-03-2010 19:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Paranos

Pięknie Pani dziekuję za oryginalny, niepowtarzalny wisior. Miło mieć pewność iz nie spotkam podobnego u innej Pani. Polecam gorąco!!!

Opinia pozytywna | 01-03-2010 17:14 | Biżuteria / Wisiory
Saule-Słoneczna Bogini

Wisior bardzo oryginalny i intrygujący. Przesyłka szybka i sprawna obsługa. Polecam.

Opinia pozytywna | 14-02-2010 14:45 | Biżuteria / Wisiory
Poe - wisior

Wszytko w porządku. Polecam.

Opinia pozytywna | 18-12-2009 11:10 | Biżuteria / Wisiory
Listki -kolczyki z emalią

kolczyki są piękne. miałam szczęście, że je wypatrzyłam. ich finezyjny kształt, ciekawy kolor i co bardzo ważne lekkość, powodują mój zachwyt. i nie tylko mój... często będę zaglądać do sklepu fiann.

Opinia pozytywna | 17-12-2009 21:28 | Biżuteria / Kolczyki
Train to Lhasa - kolczyki

bardzo dobra obsługa oraz odpowiada mi dostarczony produkt

Opinia pozytywna | 05-12-2009 16:04 | Biżuteria / Kolczyki
medalion Parwate

piękny... dziękuję

Opinia pozytywna | 20-11-2009 19:07 | Biżuteria / Wisiory
Madeleine - naszyjnik

Niebywale atrakcyjne połączenie sprzeczności - industrialnego kształtu z sielskim wzorem! FABRYKA I ŁĄKA - przepiękne, intrygujące,.. Do pełni szczęścia - karneole o zniewalającej barwie! Moja córka ( MAGDALENA, a jakże!) jest WNIEBOWZIĘTA!

Opinia pozytywna | 17-11-2009 12:14 | Biżuteria / Naszyjniki
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
54 dostępne
11 w promocji
406 sprzedanych
188 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"