echo
dla Jola Krajewska (i) za echo

piękna sprawa , ma swój styl wysłane szybciutko dziękuję

Opinia pozytywna | 16-05-2008 05:40 | Biżuteria / Naszyjniki
Herkulanum II - rezerwacja dla BT
dla monablue za Herkulanum II - rezerwacja dla BT

piękne , delikatne - jakby dla mnie robione ;)

Opinia pozytywna | 16-05-2008 05:38 | Biżuteria / Bransolety
Zamówienie dla Pani Kasi Sikory
dla Joanna Watracz za Zamówienie dla Pani Kasi Sikory

Z zachwytu brakuje mi już słów. Dzieło, Kasia Sikora

Opinia pozytywna | 15-05-2008 20:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Zamówienie dla Pani Kasi
dla Joanna Watracz za Zamówienie dla Pani Kasi

Ukłony, to małe dzieło sztuki, kolorystycznie - OBŁĘD! Dziękuję, polecam, choć niechętnie:) chciałoby się trzymać prace Pani Joasi w tajemnicy, bo to cuda, dla koneserów. Kasia Sikora

Opinia pozytywna | 15-05-2008 20:47 | Biżuteria / Kolczyki
chalcedon i cytryn
dla formood za chalcedon i cytryn

Klasa, surowe i kobiece. Cytryny z blaskiem w wewnętrznych załamaniach, chalcedon również starannie dobrany z ciekawymi przebarwieniami, świetna na nudne konferencje, można ją podziwiać godzinami, jestem mile zaskoczona. Opakowanie - eleganckie. Polecam.

Opinia pozytywna | 15-05-2008 20:43 | Biżuteria / Bransolety
Zatopiona Natura
dla Black Diamond (i) za Zatopiona Natura

rewelacyjne kolczyki! Pięknie wykonane i niezwykle efektowne ! To był zakup trafiony w 10 !!! Ogromnie dziękuję!

Opinia pozytywna | 15-05-2008 19:47 | Biżuteria / Kolczyki
Wiosna w pastelach
dla Fiszerowa za Wiosna w pastelach

kolczyki są przecudne - jak z resztą wszystkie skarby od Pani Izy. Jestem oczarowana ! Dziękuję !!!

Opinia pozytywna | 15-05-2008 19:46 | Biżuteria / Kolczyki
rubinowy kwiat
dla Mariposa (i) za rubinowy kwiat

Przecudny naszyjnik...prezent na urodziny dla mojej Mamy! Mama zachwcona wiec i corka tez:)

Opinia pozytywna | 15-05-2008 18:24 | Biżuteria / Naszyjniki
rezerwacja dla Pani Anny - kule!
dla Jola Krajewska (i) za rezerwacja dla Pani Anny - kule!

Przepiękny naszyjnik! Polecam:)

Opinia pozytywna | 15-05-2008 15:54 | Biżuteria / Naszyjniki
dwie kule
dla Jola Krajewska (i) za dwie kule

rewelacja, polecam

Opinia pozytywna | 15-05-2008 15:47 | Biżuteria / Kolczyki
kryształ
dla Jola Krajewska (i) za kryształ

rewalacja, polecam

Opinia pozytywna | 15-05-2008 15:47 | Biżuteria / Naszyjniki
cytryn
dla formood za cytryn

pogodny, słoneczny, świetnie wykonany naszyjnik

Opinia pozytywna | 15-05-2008 15:46 | Biżuteria / Naszyjniki
cytryn kolczyki
dla formood za cytryn kolczyki

super

Opinia pozytywna | 15-05-2008 15:46 | Biżuteria / Kolczyki
chryzokola
dla formood za chryzokola

Piękne, gustowne kolczyki

Opinia pozytywna | 15-05-2008 15:45 | Biżuteria / Kolczyki
chryzokola
dla formood za chryzokola

Przepiękny naszyjnik, wygląda wspaniale

Opinia pozytywna | 15-05-2008 15:44 | Biżuteria / Naszyjniki
kyanit
dla Jola Krajewska (i) za kyanit

super naszyjnik, polecam wszystkim

Opinia pozytywna | 15-05-2008 15:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Siloe
dla jamajka za Siloe

Prześliczny wisior ! super szybka dostawa ! Polecam !

Opinia pozytywna | 15-05-2008 15:04 | Biżuteria / Naszyjniki
Bailarinas
dla Toledana (i) za Bailarinas

Bardzo urokliwe kolczyki. Delikatne i kobiece. Precyzja wykonania godna najwyższego uznania. Dziękuję :)))

Opinia pozytywna | 15-05-2008 10:29 | Biżuteria / Kolczyki
Srebro z agatami
dla Joanna Cieślak (i) za Srebro z agatami

Kolczyki o ciekawym kształcie efektownie wyglądają na uchu. Kolor ciekawie oscyluje pomiędzy szarością a denimem. Polecam! Szybka przesyłka.

Opinia pozytywna | 14-05-2008 18:18 | Biżuteria / Kolczyki
Bellis perennis
dla Fiszerowa za Bellis perennis

Bardzo ładne, delikatne, pasują do wiosenno-letnich strojów...Dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-05-2008 16:52 | Biżuteria / Kolczyki