koralowo - rezerwacja dla Pani Agaty
dla Mariposa (i) za koralowo - rezerwacja dla Pani Agaty

Doskonałe dopełnienie kompletu Koralowo. Dziękuję Mariposie za chęć jego uzupełnienia :-) Polecam!

Opinia pozytywna | 05-05-2008 14:44 | Biżuteria / Wisiory
Koralowo - Rezerwacja dla Pani Agaty
dla Mariposa (i) za Koralowo - Rezerwacja dla Pani Agaty

Bardzo oryginalny kolor korala, który dodatkowo podkreśla jasna, satynowa, delikatna oprawa. To naprawdę ładne przedmioty, które sprawiają przyjemność. Polecam wszystkim wybrednym!

Opinia pozytywna | 05-05-2008 14:43 | Biżuteria / Komplety
labradorytowa wiązanka
dla Mariposa (i) za labradorytowa wiązanka

Naszyjnik w rzeczywistości okazał się jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu, a to za sprawą labradorytów, które pięknie się mienią. Delikatny charakter biżuterii będzie pasował do wszelkiego rodzaju ubrań i okazji. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 05-05-2008 14:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Emily
dla Joanna Watracz za Emily

Kolczyki są bardzo ładne, super. Pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 05-05-2008 13:20 | Biżuteria / Kolczyki
turkis
dla Jola Krajewska (i) za turkis

Kolczyki są śliczne, efektowne i starannie wykonane. Pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 05-05-2008 13:15 | Biżuteria / Kolczyki
Marlene
dla Joanna Watracz za Marlene

Ekspresowa wysyłka towaru, bardzo miły kontakt mailowy. No i te przecudne kolczyki.....

Opinia pozytywna | 05-05-2008 10:34 | Biżuteria / Kolczyki
Manuskrypt
dla Mamoon (i) za Manuskrypt

Piękna robota!

Opinia pozytywna | 03-05-2008 16:20 | Akcesoria /
Medalion
dla Mariposa (i) za Medalion

Zjawiskowy naszyjniek!

Opinia pozytywna | 03-05-2008 16:20 | Biżuteria / Naszyjniki
onyksowe
dla Aga Radziejewska (i) za onyksowe

piękne!!

Opinia pozytywna | 03-05-2008 16:17 | Biżuteria / Kolczyki
kyanit, labradoryt, akwamaryn
dla formood za kyanit, labradoryt, akwamaryn

ładne, dziękuję sąsiadom

Opinia pozytywna | 03-05-2008 11:59 | Biżuteria / Kolczyki
Gwiezdne
dla Black Diamond (i) za Gwiezdne

Kolczyki przerosły moje oczekiwnia, świetne wykonanie, fantasycznie dobrane proporcje, są urocze, gorąco polecam, Kasia Sikora

Opinia pozytywna | 02-05-2008 21:53 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior ceramiczny z agatem
dla decorella (i) za Wisior ceramiczny z agatem

Wisior oryginalny, z ładnym kolorystycznie szkliwem, dokładnie taki jak na zdjęciu...dziękuję :)

Opinia pozytywna | 02-05-2008 18:41 | Biżuteria / Wisiory
spirale
dla Jola Krajewska (i) za spirale

Niezwykle oryginalne kolczyki,dodają charakteru codziennym strojom.

Opinia pozytywna | 02-05-2008 17:52 | Biżuteria / Kolczyki
kule
dla Jola Krajewska (i) za kule

Pięknie wykonane, ciekawe i bardzo gustowne kolczyki. Jestem zachwycona.

Opinia pozytywna | 02-05-2008 17:45 | Biżuteria / Klipsy
Turmaliny, Swarovski i srebro Bali
dla Gosia Chruściel-Waniek za Turmaliny, Swarovski i srebro Bali

Szybka wysyłka. Piękny komplet. Polecam!

Opinia pozytywna | 30-04-2008 21:21 | Biżuteria / Komplety
chryzokola w turkusach
dla Jola Krajewska (i) za chryzokola w turkusach

Dostawa następnego dnia. Moja luba bardzo zadowolona;)

Opinia pozytywna | 30-04-2008 21:19 | Biżuteria / Kolczyki
ZMROŻONE
dla sasenka (i) za ZMROŻONE

Kolczyki są super, fajny kolor i to sreberko w środku. Tylko trochę ciężkie, ale można się przyzwyczaić.

Opinia pozytywna | 30-04-2008 20:53 | Biżuteria / Kolczyki
Lilie
dla Salczyńska za Lilie

Kolczyki są super, fajnie brzęczą podczas noszenia. Wszystkim się podobają. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 30-04-2008 20:51 | Biżuteria / Kolczyki
Rubiny na orbicie - REZERWACJA DLA BASI
dla Fiszerowa za Rubiny na orbicie - REZERWACJA DLA BASI

Historia tych kolczyków jest szczególna.... przez to są dla mnie tym bardziej cenne. I piękne - zwłaszcza te RUBINY :)

Opinia pozytywna | 30-04-2008 17:23 | Biżuteria / Kolczyki
Donutowo
dla Mariposa (i) za Donutowo

Prześliczna bransoleta ! W rzeczywistości jeszcze bardziej efektowna niż na zdjęciu ! Z pewnością to nie ostatni mój zakup u Mariposy !

Opinia pozytywna | 30-04-2008 15:15 | Biżuteria / Bransolety