Brelok do telefonu ze szkłem weneckim
dla Biała Magia (i) za Brelok do telefonu ze szkłem weneckim

Gdy mi sie znudzi jako brelok, to zrobię z niego kolczyka:-))) Jest super:-)

Opinia pozytywna | 03-03-2008 21:42 | Biżuteria / Breloki
Przybornik krawiecki - portmonetka zielona
dla Grażka  (i) za Przybornik krawiecki - portmonetka zielona

Włożę go do torebki by mieć w razie W. Rewelacyjny pomysł w pięknej oprawie:-)

Opinia pozytywna | 03-03-2008 21:41 | Akcesoria / Przyborniki Krawieckie
Labradoryty w srebrze
dla Gosia Chruściel-Waniek za Labradoryty w srebrze

Tajemnicze, dlugie i nieprzystepne. Wspaniałe.

Opinia pozytywna | 03-03-2008 21:40 | Biżuteria / Kolczyki
Lapis lazuli
dla Gosia Chruściel-Waniek za Lapis lazuli

Zakochalam sie od razu w tych kolczykach, kolorze i kształcie bigli:-) są piekne po prostu Dziekuje:-)

Opinia pozytywna | 03-03-2008 21:40 | Biżuteria / Kolczyki
kyanity błękitno-zielone
dla formood za kyanity błękitno-zielone

Naszyjnik bardzo ładny, elegancki i stylowy. Transakcja przebiegła sprawnie i bez zarzutu. Polecam

Opinia pozytywna | 03-03-2008 19:48 | Biżuteria / Naszyjniki
kryształy
dla Jola Krajewska (i) za kryształy

To prawdziwe kryształy z "duszą".Byłam bardzo mile zaskoczona. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 03-03-2008 18:54 | Biżuteria / Kolczyki
Koralowe łzy
dla monablue za Koralowe łzy

Warto było czekać (po cichu się modląc, aby pracownik poczty nie miał żony) ;-). Kolczyki są CUDNE. Takiego właśnie widocznego akcentu potrzebowałam do ulubionych, czerwonych butów.

Opinia pozytywna | 03-03-2008 17:53 | Biżuteria /
na płozach
dla Jola Krajewska (i) za na płozach

Kolczyki są bardzo delikatne i subtelne. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 03-03-2008 11:46 | Biżuteria / Kolczyki
Pompeje
dla VeroNica za Pompeje

kolczyki przepiękne, paczka błyskawiczna, polecam gorąco!!! dziękuje i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 02-03-2008 22:49 | Biżuteria / Kolczyki
turkus
dla Jola Krajewska (i) za turkus

Interesujące połączenie oksydowanych kostek srebra i okrągłych turkusów. Lekkie kolczyki na wiele okazji. Skromne, o zwracającej uwagę barwie. Jestem nimi zachwycona.

Opinia pozytywna | 01-03-2008 21:05 | Biżuteria / Kolczyki
Adria
dla PONY (i) za Adria

Ciekawa forma kolczyków zwraca uwagę "znawców tematu", doskonała jakość wykonania. Jedyne w swoim rodzaju.

Opinia pozytywna | 01-03-2008 21:02 | Biżuteria / Kolczyki
jarzębina
dla Aga Radziejewska (i) za jarzębina

Przepiękne, oryginalne, niepowtarzalne... Nosić je to prawdziwa radość dla każdej kobiety, która chce się wyróżnić.

Opinia pozytywna | 01-03-2008 20:59 | Biżuteria / Kolczyki
turkusy
dla Jola Krajewska (i) za turkusy

Kolczyki piękne, dziekuję za szybką przesyłkę

Opinia pozytywna | 29-02-2008 23:04 | Biżuteria / Kolczyki
ODROBINA FIOLETU
dla SUSANO (i) za ODROBINA FIOLETU

Bardzo pozytywnie oceniam całą transakcję. Żonie biżuteria sprawiła wielką radość. Ale wiadomo, rzeczy ładne cieszą oko i serce :) Dzięki wielki i pozdrawiam, a innym kupująym polecam. Warto!!!

Opinia pozytywna | 29-02-2008 17:45 | Biżuteria / Komplety
machina - na zamówienie- rezerwacja
dla Jola Krajewska (i) za machina - na zamówienie- rezerwacja

Produkt zgodny z opisem i ze zdjęciem, doskonałe wykonanie- polecam!:)

Opinia pozytywna | 29-02-2008 08:34 | Biżuteria / Bransolety
jedna pod drugą
dla Jola Krajewska (i) za jedna pod drugą

Produkt zgodny z opisem i ze zdjęciem, doskonałe wykonanie, polecam!:)

Opinia pozytywna | 29-02-2008 08:33 | Biżuteria / Kolczyki
Kartka urodzinowa
dla Mirabeel (i) za Kartka urodzinowa

Po prostu przepiękne! :) Na pewno będę czesto zaglądała do galerii Mirabeel.

Opinia pozytywna | 29-02-2008 00:20 | Scrapbooking / Kartki
Kartka urodzinowa
dla Mirabeel (i) za Kartka urodzinowa

Po prostu przepiękne! :) Na pewno będę czesto zaglądała do galerii Mirabeel.

Opinia pozytywna | 29-02-2008 00:20 | Scrapbooking / Kartki
Czekoladowa kartka
dla Mirabeel (i) za Czekoladowa kartka

Po prostu przepiękne! :) Na pewno będę czesto zaglądała do galerii Mirabeel.

Opinia pozytywna | 29-02-2008 00:20 | Scrapbooking / Kartki
ZE STRZAŁKĄ
dla sasenka (i) za ZE STRZAŁKĄ

Bardzo ładne i eleganckie.

Opinia pozytywna | 28-02-2008 09:01 | Biżuteria / Kolczyki