Labradoryty w srebrze Bali
dla Gosia Chruściel-Waniek za Labradoryty w srebrze Bali

Dziękuje za przepięknie wykonane kolczyki i czywiście gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 16-05-2008 18:58 | Biżuteria / Kolczyki
Wiosenne Obloki - Srebrne Lsniace Kolczyki z perlami Akoya
dla JasonCairns (i) za Wiosenne Obloki - Srebrne Lsniace Kolczyki z perlami Akoya

Śliczne, delikatne i pięknie się błyszczą. Subtelne, ale z charakterem, bardzo podobają mi się. Dziękuję za mił dedykację. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 16-05-2008 18:39 | Biżuteria / Kolczyki
SYRENA
dla Barbara Anna Sas (i) za SYRENA

100% pozytyw, szybka i sprawna transakcja, gorąco polecam współpracę

Opinia pozytywna | 16-05-2008 17:31 | Biżuteria / Kolczyki
zielono-fioletowe
dla ucholandia (i) za zielono-fioletowe

Wysyłka błyskawiczna a kolczyki.. po prosty cudne! Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 16-05-2008 14:55 | Biżuteria / Kolczyki
Fortunata
dla jamajka za Fortunata

Jak zwykle wielki pozytyw! dziękuję za szybką realizację i szybką przesyłkę! POLECAM :)

Opinia pozytywna | 16-05-2008 14:42 | Biżuteria / Kolczyki
PAPROTNIA w HIACYNTACH
dla principessa (i) za PAPROTNIA w HIACYNTACH

piękny oryginalny naszyjnik, dopracowany w najdrobniejszych szczegółach. Doskonała kompozycja kolorystyczna. Po prostu super!

Opinia pozytywna | 16-05-2008 11:46 | Biżuteria / Naszyjniki
odrobina orientu
dla Jola Krajewska (i) za odrobina orientu

Piękna, zawsze wzbudza zainteresowanie

Opinia pozytywna | 16-05-2008 09:09 | Biżuteria / Bransolety
Medalion z rubinem
dla Gosia Chruściel-Waniek za Medalion z rubinem

Zjawiskowy

Opinia pozytywna | 16-05-2008 09:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Rubiny
dla Gosia Chruściel-Waniek za Rubiny

Piękne, orientalne, nie można przejść obojętnie...

Opinia pozytywna | 16-05-2008 09:03 | Biżuteria / Kolczyki
echo
dla Jola Krajewska (i) za echo

piękna sprawa , ma swój styl wysłane szybciutko dziękuję

Opinia pozytywna | 16-05-2008 05:40 | Biżuteria / Naszyjniki
Herkulanum II - rezerwacja dla BT
dla monablue za Herkulanum II - rezerwacja dla BT

piękne , delikatne - jakby dla mnie robione ;)

Opinia pozytywna | 16-05-2008 05:38 | Biżuteria / Bransolety
Zamówienie dla Pani Kasi Sikory
dla Joanna Watracz za Zamówienie dla Pani Kasi Sikory

Z zachwytu brakuje mi już słów. Dzieło, Kasia Sikora

Opinia pozytywna | 15-05-2008 20:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Zamówienie dla Pani Kasi
dla Joanna Watracz za Zamówienie dla Pani Kasi

Ukłony, to małe dzieło sztuki, kolorystycznie - OBŁĘD! Dziękuję, polecam, choć niechętnie:) chciałoby się trzymać prace Pani Joasi w tajemnicy, bo to cuda, dla koneserów. Kasia Sikora

Opinia pozytywna | 15-05-2008 20:47 | Biżuteria / Kolczyki
chalcedon i cytryn
dla formood za chalcedon i cytryn

Klasa, surowe i kobiece. Cytryny z blaskiem w wewnętrznych załamaniach, chalcedon również starannie dobrany z ciekawymi przebarwieniami, świetna na nudne konferencje, można ją podziwiać godzinami, jestem mile zaskoczona. Opakowanie - eleganckie. Polecam.

Opinia pozytywna | 15-05-2008 20:43 | Biżuteria / Bransolety
Zatopiona Natura
dla Black Diamond (i) za Zatopiona Natura

rewelacyjne kolczyki! Pięknie wykonane i niezwykle efektowne ! To był zakup trafiony w 10 !!! Ogromnie dziękuję!

Opinia pozytywna | 15-05-2008 19:47 | Biżuteria / Kolczyki
Wiosna w pastelach
dla Fiszerowa za Wiosna w pastelach

kolczyki są przecudne - jak z resztą wszystkie skarby od Pani Izy. Jestem oczarowana ! Dziękuję !!!

Opinia pozytywna | 15-05-2008 19:46 | Biżuteria / Kolczyki
rubinowy kwiat
dla Mariposa (i) za rubinowy kwiat

Przecudny naszyjnik...prezent na urodziny dla mojej Mamy! Mama zachwcona wiec i corka tez:)

Opinia pozytywna | 15-05-2008 18:24 | Biżuteria / Naszyjniki
rezerwacja dla Pani Anny - kule!
dla Jola Krajewska (i) za rezerwacja dla Pani Anny - kule!

Przepiękny naszyjnik! Polecam:)

Opinia pozytywna | 15-05-2008 15:54 | Biżuteria / Naszyjniki
dwie kule
dla Jola Krajewska (i) za dwie kule

rewelacja, polecam

Opinia pozytywna | 15-05-2008 15:47 | Biżuteria / Kolczyki
kryształ
dla Jola Krajewska (i) za kryształ

rewalacja, polecam

Opinia pozytywna | 15-05-2008 15:47 | Biżuteria / Naszyjniki