Ametysty
dla ucholandia (i) za Ametysty

bardzo ładne wyroby, unikaty. polecam

Opinia pozytywna | 11-04-2008 16:14 | Biżuteria / Kolczyki
Kartka urodzinowa
dla Mirabeel (i) za Kartka urodzinowa

piękna radosna karteczka, akurat na urodziny :-)

Opinia pozytywna | 11-04-2008 15:14 | Scrapbooking / Kartki
Kartka dla Mamy
dla Mirabeel (i) za Kartka dla Mamy

zachwycające kolory, staranność wykonania... po postu super!

Opinia pozytywna | 11-04-2008 15:13 | Scrapbooking / Kartki
Kartka dla Mamy
dla Mirabeel (i) za Kartka dla Mamy

Po prostu śliczna! urzekła mnie i mam nadzieję, że Mamę również zachwyci! dziękuję za szybką przesyłkę :-)

Opinia pozytywna | 11-04-2008 15:10 | Scrapbooking / Kartki
chalcedon i cytryn
dla formood za chalcedon i cytryn

Wyjątkowe kolczyki z charakterem! wyraziste ale nie przesadzone w formie. Ich oryginalność zachwyca! Nietuzinkowe!!!

Opinia pozytywna | 11-04-2008 13:40 | Biżuteria / Kolczyki
kryształ górski
dla formood za kryształ górski

Efekt dużego kamienia z podwójnym łańcuszkiem oszałamiający! Wybrednym gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 11-04-2008 12:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Inspirowane
dla Gosia Chruściel-Waniek za Inspirowane

Dziękuję za piękne kolczyki delikatne i wytworne zarazem w estetycznym opakowaniu.Jeszcze raz dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 19:49 | Biżuteria / Kolczyki
akwamaryna, cytryn i prehnit ... bransoletka
dla formood za akwamaryna, cytryn i prehnit ... bransoletka

Bardzo polecam. Warto zaszalec i sprawic sobie troche przyjemnosci.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 17:47 | Biżuteria / Bransolety
Kartka urodzinowa
dla Mirabeel (i) za Kartka urodzinowa

Fantastycznie dobrane kolory, dbałość wykonania. Mam nadzieję, że przyniosą solenizantce tyle przyjemności ile mnie samej. Mirabeel - bardzo dziękuję za szybką przesyłkę i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 13:58 | Scrapbooking / Kartki
Kartka okolicznościowa
dla Mirabeel (i) za Kartka okolicznościowa

Przepiękna, wykonana z dbałością o szczegóły kartka okolicznościowa. Mirabeel - bardzo dziękuję za szybką przesyłkę i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 13:56 | Scrapbooking / Kartki
Exclusive kyanit
dla Fiszerowa za Exclusive kyanit

Eleganckie kolczyki, podobaja mi się. Sprawna obsługa. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 10-04-2008 13:22 | Biżuteria / Kolczyki
onyks i cytryn
dla Aga Radziejewska (i) za onyks i cytryn

Eleganckie, urocze, kobiece. Zachwycają oryginalnością :)

Opinia pozytywna | 10-04-2008 13:21 | Biżuteria / Kolczyki
Paproć
dla Karolina Rudnicka (i) za Paproć

obdarowana zachwycona:)

Opinia pozytywna | 10-04-2008 12:59 | Biżuteria / Kolczyki
Mini - Gold&Silver
dla PONY (i) za Mini - Gold&Silver

Delikatne i piękne. Polecam.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 11:57 | Biżuteria / Kolczyki
Skrzydlaty
dla jamajka za Skrzydlaty

Niebanalny, niepowtarzalny.... Udany zakup.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 11:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Biel retro
dla monablue za Biel retro

Komplet prześliczny, jak zwykle zresztą. Dostarczony błyskawicznie. Polecam, i serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 09:41 | Biżuteria / Komplety
LEKKIE JAK PIÓRKO
dla sasenka (i) za LEKKIE JAK PIÓRKO

Subtelne, piękne i oryginalne. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-04-2008 08:58 | Biżuteria / Kolczyki
Notes Fuksjowy
dla principessa (i) za Notes Fuksjowy

Bardzo szybka i profesjonalna wysyłka, towar pierwszej jakości, jestem bardzo zadowolony. Gorąco polecam

Opinia pozytywna | 10-04-2008 08:10 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
koral....kolczyki
dla formood za koral....kolczyki

Biżuteria formood ma ten niepowtarzalny styl... Uzależniam się. Polecam.

Opinia pozytywna | 09-04-2008 23:26 | Biżuteria / Kolczyki
Tajemnicze kwiaty
dla VeroNica za Tajemnicze kwiaty

DZIĘKUJĘ te kolczyki to cudeńko

Opinia pozytywna | 09-04-2008 21:04 | Biżuteria / Kolczyki