turkusy
dla Jola Krajewska (i) za turkusy

co tu pisać, :), jak zwykle rewelacja....,

Opinia pozytywna | 30-04-2008 11:36 | Biżuteria / Kolczyki
Herkulanum
dla monablue za Herkulanum

jw

Opinia pozytywna | 30-04-2008 11:35 | Biżuteria / Kolczyki
Herkulanum
dla monablue za Herkulanum

piekny komplet, niezwykle starannie wykonany, z terminowa dostawą w gustownym opakowaniu :) Pełen profesjonalizm Pani Edyto, bardzo dziekuję

Opinia pozytywna | 30-04-2008 11:35 | Biżuteria / Bransolety
ametyst na surowo
dla zaplecione (i) za ametyst na surowo

koczyki niezwykle delikatne i subtelne. szybka dostawa. same pozytywy

Opinia pozytywna | 29-04-2008 09:54 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki 6
dla Fiann za kolczyki 6

Jestem bardzo zadowolona z zakupionych kolczyków, są naprawdę bardzo ładne. poza tym bardzo szybka dostawa, gorąco polecam:)

Opinia pozytywna | 29-04-2008 09:51 | Biżuteria / Kolczyki
bliźniaczek
dla agatchen za bliźniaczek

Super, wszystko ok. polecam.

Opinia pozytywna | 28-04-2008 18:08 | Biżuteria / Komplety
Kaczeńce
dla Iza Malczyk za Kaczeńce

Kolczyki są wyjątkowo piękne. Świetny dobór kamieni, oryginalny projekt, profesjonalne wykonanie - jednym słowem, arcydzieło sztuki jubilerskiej. Jestem w nich po prostu zakochana!

Opinia pozytywna | 28-04-2008 17:40 | Biżuteria / Kolczyki
echo
dla Jola Krajewska (i) za echo

Piękny naszyjnik!

Opinia pozytywna | 28-04-2008 15:48 | Biżuteria / Naszyjniki
tarcza
dla Jola Krajewska (i) za tarcza

Prace pani Joli jak zawsze godne polecenia, pełne uroku...

Opinia pozytywna | 28-04-2008 12:30 | Biżuteria / Komplety
kamień księżycowy ... naszyjnik
dla formood za kamień księżycowy ... naszyjnik

Idealny :)

Opinia pozytywna | 28-04-2008 12:28 | Biżuteria / Naszyjniki
kamien księżycowy
dla formood za kamien księżycowy

Kolczyki lekkie, zwiewne, idealne. Polecam :)

Opinia pozytywna | 28-04-2008 12:28 | Biżuteria / Kolczyki
koralowe
dla Jola Krajewska (i) za koralowe

Starannie wykonane, czerwień korala pobudza i dodaje energii. Bardzo efektowne - dające siłę :). Dziękuję

Opinia pozytywna | 28-04-2008 10:37 | Biżuteria / Kolczyki
Luisa 2
dla Joanna Watracz za Luisa 2

Biżuteria zachwycająca:)Pięknie wykonana nawet w najdrobniejszym detalu. Polecam!!!!!!

Opinia pozytywna | 27-04-2008 22:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Cindy
dla Joanna Watracz za Cindy

Biżuteria zachwycająca:)Pięknie wykonana nawet w najdrobniejszym detalu. Polecam!!!!!!

Opinia pozytywna | 27-04-2008 22:20 | Biżuteria / Kolczyki
Luisa 1
dla Joanna Watracz za Luisa 1

Biżuteria zachwycająca:)Pięknie wykonana nawet w najdrobniejszym detalu. Polecam!!!!!!

Opinia pozytywna | 27-04-2008 22:20 | Biżuteria / Kolczyki
Czerń w Zieleni
dla Black Diamond (i) za Czerń w Zieleni

Polecam, bardzo ładne kolczyki i przesyłka błyskawiczna, dziękuje!

Opinia pozytywna | 26-04-2008 18:15 | Biżuteria / Kolczyki
Pawie Oczka
dla Black Diamond (i) za Pawie Oczka

Polecam, bardzo ładne kolczyki i przesyłka błyskawiczna, dziękuje!

Opinia pozytywna | 26-04-2008 18:15 | Biżuteria / Kolczyki
Kryształowe
dla Gosia Chruściel-Waniek za Kryształowe

2 raz już pozytywny komentarz i super zadowolenie!kolczyki i wykonanie ich sa poprostu przepiekne!!!

Opinia pozytywna | 25-04-2008 14:06 | Biżuteria / Kolczyki
Turkus techno II - rezerwacja dla p.Izy
dla monablue za Turkus techno II - rezerwacja dla p.Izy

Kolczyki całkowicie spełniły moje oczekiwania.Przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko.Pełen profesjonalizm !!! Polecam!!!!

Opinia pozytywna | 25-04-2008 10:20 | Biżuteria / Kolczyki
cytryn i oliwin
dla formood za cytryn i oliwin

Polecam, kolejny raz zakupy sie udaly. Dziekuje bardzo!!!!!!!!

Opinia pozytywna | 25-04-2008 08:45 | Biżuteria / Kolczyki