męska?
dla agnieszka-scrappassion za męska?

piękna, starannie wykonana kartka

Opinia pozytywna | 12-05-2008 08:11 | Scrapbooking / Kartki
stópki
dla agnieszka-scrappassion za stópki

po prostu słodka!

Opinia pozytywna | 12-05-2008 08:11 | Scrapbooking / Kartki
stópki
dla agnieszka-scrappassion za stópki

śliczna, radosna... a i przesyłka szybciutka :-) bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-05-2008 08:11 | Scrapbooking / Kartki
kryształy
dla Jola Krajewska (i) za kryształy

Eleganckie, efektowne i bardzo ładnie wykonane kolczyki. Polecam.

Opinia pozytywna | 11-05-2008 13:52 | Biżuteria / Kolczyki
W Moim Ogrodzie
dla Iza Malczyk za W Moim Ogrodzie

Jestem pełna uznania dla projektu i wykonania. Naszyjnik misterny emanujący tajemnicą i szlachetnym pięknem. Gratuluję talentu i wytrwałości pracy Artystce, a wszystkim kupującym polecam ten profesjonalny kontakt.

Opinia pozytywna | 11-05-2008 13:28 | Biżuteria / Naszyjniki
HOPE
dla SUSANO (i) za HOPE

Pełen klasy i wdzięku naszyjnik, dużo piękniejszy niż na zdjęciu. Projektantka dopasowała długość lańcuszka na moją prośbę i jeszcze wykonała kolczyki - niespodziankę. Transakcja bardzo udana, szybka i bezpieczna przesyłka. Szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 11-05-2008 13:24 | Biżuteria / Naszyjniki
labradoryt
dla formood za labradoryt

Kolejna profesjonalna transakcja i wyjątkowa, prosta w swej formie biżuteria.

Opinia pozytywna | 11-05-2008 13:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Kyanit i labradoryt
dla formood za Kyanit i labradoryt

Bransoletka bardzo urokliwa, dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-05-2008 13:10 | Biżuteria / Bransolety
chalcedon
dla formood za chalcedon

Piękne proste delikatne. Dziękuję za udaną transakcję.

Opinia pozytywna | 11-05-2008 13:08 | Biżuteria / Kolczyki
Miseczka ceramiczna RAILA - srebrna
dla decorella (i) za Miseczka ceramiczna RAILA - srebrna

dziękuję

Opinia pozytywna | 10-05-2008 17:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Misa SuperNova
dla decorella (i) za Misa SuperNova

najpiękniejsza

Opinia pozytywna | 10-05-2008 17:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ametryn, srebro i Swarovski
dla Gosia Chruściel-Waniek za Ametryn, srebro i Swarovski

wspaniały produkt jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 10-05-2008 17:13 | Biżuteria / Kolczyki
Cristal
dla PONY (i) za Cristal

wspaniały produkt jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 10-05-2008 17:12 | Biżuteria / Kolczyki
Jesienne
dla monablue za Jesienne

Misterne, wyjątkowe kolczyki. Polecam.

Opinia pozytywna | 10-05-2008 14:03 | Biżuteria / Kolczyki
Rajskie Ptaki - Srebrne radosne Kolczyki - Kwarc Miodowy, Apatyt,Granat...ZAREZERWOWANE dla Amber101
dla MagdalenaBorejko (i) za Rajskie Ptaki - Srebrne radosne Kolczyki - Kwarc Miodowy, Apatyt,Granat...ZAREZERWOWANE dla Amber101

Cudowne, przepięknie wykonane w najdrobniejszym detalu kolczyki. Kolorystyka, najwyższej jakości kamieni, robi duże wrażenie. Wyjatkowe jak zresztą każde dzieło mojej ulubionej projektantki - Pani Magdy. Dziękuję z całego serca

Opinia pozytywna | 10-05-2008 08:43 | Biżuteria / Kolczyki
Cognac & Aqua - Srebrne Kolczyki - Kwarc Koniakowy, Apatyt, Szwajcarski Topaz, londynski Topaz, Akwamaryn, Perly Keshi
dla JasonCairns (i) za Cognac & Aqua - Srebrne Kolczyki - Kwarc Koniakowy, Apatyt, Szwajcarski Topaz, londynski Topaz, Akwamaryn, Perly Keshi

Przepiękne, wręcz bajkowe kolczyki, kamienie w najlepszym gatunku zostały ślicznie dobrane pod względem kolorystycznym. Biżuteria została błyskawicznie dostarczona w ślicznym opakowaniu z przemiłą dedykacją. Dziękuję z całego serca autorowi dzieła

Opinia pozytywna | 10-05-2008 08:37 | Biżuteria / Kolczyki
Arizona Dream
dla Joanna Watracz za Arizona Dream

Śliczny, bardzo oryginalny naszyjnik, bardzo starannie wykonany o przepięknej kolorystyce. Przesyłka ekspresowa. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 10-05-2008 08:32 | Biżuteria / Naszyjniki
IceBerg
dla Iza Malczyk za IceBerg

Jak zawsze - projekty Pani Izy to klasa sama dla siebie. Ale nie mogę sobie podarować by nie napisać że otrzymałam prawdziwe CUDO !!!

Opinia pozytywna | 09-05-2008 20:27 | Biżuteria / Kolczyki
Le Grand bleu
dla Joanna Watracz za Le Grand bleu

fantasyczne, rewelacyjne, urocze kolczyki w moich ukochanych kolorach - czego chcieć więcej... ? :)

Opinia pozytywna | 09-05-2008 20:25 | Biżuteria / Kolczyki
Ametystowe krople
dla ucholandia (i) za Ametystowe krople

Precyzyjne wykonanie, pięknie wyglądają w rzeczywistości. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-05-2008 18:57 | Biżuteria / Kolczyki