Pompeje
dla VeroNica za Pompeje

kolczyki przepiękne, paczka błyskawiczna, polecam gorąco!!! dziękuje i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 02-03-2008 22:49 | Biżuteria / Kolczyki
turkus
dla Jola Krajewska (i) za turkus

Interesujące połączenie oksydowanych kostek srebra i okrągłych turkusów. Lekkie kolczyki na wiele okazji. Skromne, o zwracającej uwagę barwie. Jestem nimi zachwycona.

Opinia pozytywna | 01-03-2008 21:05 | Biżuteria / Kolczyki
Adria
dla PONY (i) za Adria

Ciekawa forma kolczyków zwraca uwagę "znawców tematu", doskonała jakość wykonania. Jedyne w swoim rodzaju.

Opinia pozytywna | 01-03-2008 21:02 | Biżuteria / Kolczyki
jarzębina
dla Aga Radziejewska (i) za jarzębina

Przepiękne, oryginalne, niepowtarzalne... Nosić je to prawdziwa radość dla każdej kobiety, która chce się wyróżnić.

Opinia pozytywna | 01-03-2008 20:59 | Biżuteria / Kolczyki
turkusy
dla Jola Krajewska (i) za turkusy

Kolczyki piękne, dziekuję za szybką przesyłkę

Opinia pozytywna | 29-02-2008 23:04 | Biżuteria / Kolczyki
ODROBINA FIOLETU
dla SUSANO (i) za ODROBINA FIOLETU

Bardzo pozytywnie oceniam całą transakcję. Żonie biżuteria sprawiła wielką radość. Ale wiadomo, rzeczy ładne cieszą oko i serce :) Dzięki wielki i pozdrawiam, a innym kupująym polecam. Warto!!!

Opinia pozytywna | 29-02-2008 17:45 | Biżuteria / Komplety
machina - na zamówienie- rezerwacja
dla Jola Krajewska (i) za machina - na zamówienie- rezerwacja

Produkt zgodny z opisem i ze zdjęciem, doskonałe wykonanie- polecam!:)

Opinia pozytywna | 29-02-2008 08:34 | Biżuteria / Bransolety
jedna pod drugą
dla Jola Krajewska (i) za jedna pod drugą

Produkt zgodny z opisem i ze zdjęciem, doskonałe wykonanie, polecam!:)

Opinia pozytywna | 29-02-2008 08:33 | Biżuteria / Kolczyki
Kartka urodzinowa
dla Mirabeel (i) za Kartka urodzinowa

Po prostu przepiękne! :) Na pewno będę czesto zaglądała do galerii Mirabeel.

Opinia pozytywna | 29-02-2008 00:20 | Scrapbooking / Kartki
Kartka urodzinowa
dla Mirabeel (i) za Kartka urodzinowa

Po prostu przepiękne! :) Na pewno będę czesto zaglądała do galerii Mirabeel.

Opinia pozytywna | 29-02-2008 00:20 | Scrapbooking / Kartki
Czekoladowa kartka
dla Mirabeel (i) za Czekoladowa kartka

Po prostu przepiękne! :) Na pewno będę czesto zaglądała do galerii Mirabeel.

Opinia pozytywna | 29-02-2008 00:20 | Scrapbooking / Kartki
ZE STRZAŁKĄ
dla sasenka (i) za ZE STRZAŁKĄ

Bardzo ładne i eleganckie.

Opinia pozytywna | 28-02-2008 09:01 | Biżuteria / Kolczyki
Porta
dla jamajka za Porta

Niezwykle oryginalna biżuteria.

Opinia pozytywna | 28-02-2008 09:01 | Biżuteria / Kolczyki
chryzokola
dla formood za chryzokola

Kontrolowana surowość formy i urok to niezawodne połaczenie. Do tego profesjonalne wykonanie. Potwierdzam - estetyka preferowana przez formood uzależnia. Gorąco wszystkim polecam!

Opinia pozytywna | 27-02-2008 23:24 | Biżuteria / Bransolety
Kartka uniwersalna
dla Mirabeel (i) za Kartka uniwersalna

Piękna!

Opinia pozytywna | 27-02-2008 10:33 | Scrapbooking / Kartki
Happy Birthday
dla Mirabeel (i) za Happy Birthday

Kupiłam dwie karteczki, są piękne i bardzo starannie wykonane. Polecam Mirabeel!

Opinia pozytywna | 27-02-2008 10:31 | Scrapbooking / Kartki
Almeria
dla jamajka za Almeria

super!

Opinia pozytywna | 26-02-2008 17:43 | Biżuteria / Kolczyki
set
dla jamajka za set

Jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu :)

Opinia pozytywna | 26-02-2008 17:42 | Biżuteria / Kolczyki
Ośmiorniczka
dla Salczyńska za Ośmiorniczka

Piękny naszyjnik ! Świetnie zrobiony ! Małe cudeńko!

Opinia pozytywna | 26-02-2008 16:52 | Biżuteria / Wisiory
Biel w koronkach
dla Iza Malczyk za Biel w koronkach

Jestem uzależniona!!! Każdy wisior od pani Izy to dzieło sztuki! Ten też jest cudowny!

Opinia pozytywna | 26-02-2008 16:51 | Biżuteria / Naszyjniki