kyanit, labradoryt, akwamaryn
dla formood za kyanit, labradoryt, akwamaryn

ładne, dziękuję sąsiadom

Opinia pozytywna | 03-05-2008 11:59 | Biżuteria / Kolczyki
Gwiezdne
dla Black Diamond (i) za Gwiezdne

Kolczyki przerosły moje oczekiwnia, świetne wykonanie, fantasycznie dobrane proporcje, są urocze, gorąco polecam, Kasia Sikora

Opinia pozytywna | 02-05-2008 21:53 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior ceramiczny z agatem
dla decorella (i) za Wisior ceramiczny z agatem

Wisior oryginalny, z ładnym kolorystycznie szkliwem, dokładnie taki jak na zdjęciu...dziękuję :)

Opinia pozytywna | 02-05-2008 18:41 | Biżuteria / Wisiory
spirale
dla Jola Krajewska (i) za spirale

Niezwykle oryginalne kolczyki,dodają charakteru codziennym strojom.

Opinia pozytywna | 02-05-2008 17:52 | Biżuteria / Kolczyki
kule
dla Jola Krajewska (i) za kule

Pięknie wykonane, ciekawe i bardzo gustowne kolczyki. Jestem zachwycona.

Opinia pozytywna | 02-05-2008 17:45 | Biżuteria / Klipsy
Turmaliny, Swarovski i srebro Bali
dla Gosia Chruściel-Waniek za Turmaliny, Swarovski i srebro Bali

Szybka wysyłka. Piękny komplet. Polecam!

Opinia pozytywna | 30-04-2008 21:21 | Biżuteria / Komplety
chryzokola w turkusach
dla Jola Krajewska (i) za chryzokola w turkusach

Dostawa następnego dnia. Moja luba bardzo zadowolona;)

Opinia pozytywna | 30-04-2008 21:19 | Biżuteria / Kolczyki
ZMROŻONE
dla sasenka (i) za ZMROŻONE

Kolczyki są super, fajny kolor i to sreberko w środku. Tylko trochę ciężkie, ale można się przyzwyczaić.

Opinia pozytywna | 30-04-2008 20:53 | Biżuteria / Kolczyki
Lilie
dla Salczyńska za Lilie

Kolczyki są super, fajnie brzęczą podczas noszenia. Wszystkim się podobają. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 30-04-2008 20:51 | Biżuteria / Kolczyki
Rubiny na orbicie - REZERWACJA DLA BASI
dla Fiszerowa za Rubiny na orbicie - REZERWACJA DLA BASI

Historia tych kolczyków jest szczególna.... przez to są dla mnie tym bardziej cenne. I piękne - zwłaszcza te RUBINY :)

Opinia pozytywna | 30-04-2008 17:23 | Biżuteria / Kolczyki
Donutowo
dla Mariposa (i) za Donutowo

Prześliczna bransoleta ! W rzeczywistości jeszcze bardziej efektowna niż na zdjęciu ! Z pewnością to nie ostatni mój zakup u Mariposy !

Opinia pozytywna | 30-04-2008 15:15 | Biżuteria / Bransolety
turkusy
dla Jola Krajewska (i) za turkusy

komplet pięknie się przezentuje!!! super

Opinia pozytywna | 30-04-2008 13:42 | Biżuteria / Komplety
Indian Summer
dla Iza Malczyk za Indian Summer

wyjątkowe!!!

Opinia pozytywna | 30-04-2008 13:41 | Biżuteria / Kolczyki
She - Gold&Silver
dla PONY (i) za She - Gold&Silver

piękne, delikatne kolczyki, niezwykle starannie wykonane ..... :)

Opinia pozytywna | 30-04-2008 11:38 | Biżuteria / Kolczyki
turkusy
dla Jola Krajewska (i) za turkusy

co tu pisać, :), jak zwykle rewelacja....,

Opinia pozytywna | 30-04-2008 11:36 | Biżuteria / Kolczyki
Herkulanum
dla monablue za Herkulanum

jw

Opinia pozytywna | 30-04-2008 11:35 | Biżuteria / Kolczyki
Herkulanum
dla monablue za Herkulanum

piekny komplet, niezwykle starannie wykonany, z terminowa dostawą w gustownym opakowaniu :) Pełen profesjonalizm Pani Edyto, bardzo dziekuję

Opinia pozytywna | 30-04-2008 11:35 | Biżuteria / Bransolety
ametyst na surowo
dla zaplecione (i) za ametyst na surowo

koczyki niezwykle delikatne i subtelne. szybka dostawa. same pozytywy

Opinia pozytywna | 29-04-2008 09:54 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki 6
dla Fiann za kolczyki 6

Jestem bardzo zadowolona z zakupionych kolczyków, są naprawdę bardzo ładne. poza tym bardzo szybka dostawa, gorąco polecam:)

Opinia pozytywna | 29-04-2008 09:51 | Biżuteria / Kolczyki
bliźniaczek
dla agatchen za bliźniaczek

Super, wszystko ok. polecam.

Opinia pozytywna | 28-04-2008 18:08 | Biżuteria / Komplety