opalizujące
dla Jola Krajewska (i) za opalizujące

Przesyłka otrzymana z zapowiedzianym terminie 2 dni. Kolczyki piękne!!! Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-02-2008 20:13 | Biżuteria / Kolczyki
turkus afrykański
dla formood za turkus afrykański

Przesyłkę otrzymałam, zgodnie z zapowiedzią po 2 dniach. Piękne!!! Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-02-2008 20:11 | Biżuteria / Kolczyki
zachód słońca
dla mia_mi za zachód słońca

Mogę patrzeć w niego cały dzień:) Jest taki smutny, a zarazem pełen nadziei. Piękna praca! Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 07-02-2008 12:40 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kolor purpury - rezerwacja dla Pani Agnieszki
dla Karolina Rudnicka (i) za Kolor purpury - rezerwacja dla Pani Agnieszki

kolczyki zostały zrobione na moje zamówienie i bardzo mi się podobają :)

Opinia pozytywna | 06-02-2008 17:10 | Biżuteria / Kolczyki
REZERWACJA dla Gosi Chruściel-Waniek
dla mia_mi za REZERWACJA dla Gosi Chruściel-Waniek

Po prostu coś wspaniałego!!! To chyba mój najlepszy zakup internetowy, a było ich naprawdę bardzo wiele:))) Ślicznie dziękuję i gorąco pozdrawiam:)

Opinia pozytywna | 06-02-2008 15:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Love is in the air - ilustracja
dla mia_mi za Love is in the air - ilustracja

Przepiękna, cudowna, bajeczna ilustracja którą można podziwiać godzinami! Jestem naprawdę zachwycona! Ślicznie dziękuję Pani Aniu:)

Opinia pozytywna | 06-02-2008 15:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
REZERWACJA
dla Gosia Chruściel-Waniek za REZERWACJA

Branzoletka wykonana świetnie, oryginalna. Śliczne kryształy i wszytko w srebrze. Bajka:)

Opinia pozytywna | 06-02-2008 13:02 | Biżuteria / Bransolety
Tygrysie
dla Gosia Chruściel-Waniek za Tygrysie

Kolczyki są śliczne, pięknie wykonane:)

Opinia pozytywna | 06-02-2008 13:00 | Biżuteria / Kolczyki
ZIELONE BURSZTYNY
dla sasenka (i) za ZIELONE BURSZTYNY

Kolczyki są oryginalne i starannie wykonane. Ładne opakowanie. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 05-02-2008 18:43 | Biżuteria / Kolczyki
SMOKY
dla sasenka (i) za SMOKY

Kolczyki są ładne i starannie wykonane. Zostały efektownie zapakowane. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 05-02-2008 18:18 | Biżuteria / Kolczyki
Album rodzinny
dla Mirabeel (i) za Album rodzinny

Przepiękny album! Aż szkoda, że to prezent dla kogoś, i nie zostanie u mnie ;-) Serdecznie dziękuję, POLECAM i podziwiam talent!

Opinia pozytywna | 04-02-2008 11:27 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
Z Kroplą Limonki
dla Black Diamond (i) za Z Kroplą Limonki

fajne imprezowe kolczyki w moim ulubionym kolorze i w dodatku podobają sie mojemu mężowi :)

Opinia pozytywna | 02-02-2008 20:21 | Biżuteria / Kolczyki
SPICY
dla SUSANO (i) za SPICY

bardzo fajne kolczyki, trochę ciężkie ale można się przyzwyczaić.

Opinia pozytywna | 02-02-2008 20:20 | Biżuteria / Kolczyki
calluna
dla jamajka za calluna

Niebanalne, bardzo intrygujące i piękne kolczyki. Świetny pomysł na kształt kolczyków. Dziękuję bardzo za udany zakup!

Opinia pozytywna | 01-02-2008 20:08 | Biżuteria / Kolczyki
opalizujace
dla Jola Krajewska (i) za opalizujace

Fantastyczne! Zdjęcie nie oddało ich prawdziwego piękna. Dziękuję za świetny zakup!

Opinia pozytywna | 01-02-2008 20:06 | Biżuteria / Kolczyki
balowanie REZERWACJA dla PANI AGATY
dla zaplecione (i) za balowanie REZERWACJA dla PANI AGATY

Pięknie się prezentują i mają świetnie wyprofilowane bigle. Cudowny dodatek nie tylko do wieczornej kreacji.

Opinia pozytywna | 30-01-2008 16:17 | Biżuteria / Kolczyki
CZARNA PERŁA II
dla SUSANO (i) za CZARNA PERŁA II

bardzo duży pozytyw:) miły kontakt. kolczyki są piękne!! pozdrawiam:)

Opinia pozytywna | 30-01-2008 10:51 | Biżuteria / Kolczyki
Symetria
dla Aga Radziejewska (i) za Symetria

Bardzo żałuję, że ten naszyjnik kupiłam w prezencie, chętnie sama bym się przyodziała:) Bardzo piękna rzecz, dziękuję bardzo. Pięknie zapakowany i błyskawicznie wysłany, ma Pani we mnie wielbicielkę swojej twórczości:)

Opinia pozytywna | 28-01-2008 19:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Royal blue
dla Karolina Rudnicka (i) za Royal blue

komplet jest piękny! dziękuję ! jestem bardzo zadowolona z zakupu

Opinia pozytywna | 28-01-2008 14:43 | Biżuteria / Komplety
Na trzepaku - ilustracja
dla mia_mi za Na trzepaku - ilustracja

Cudna ilustracja.Bedzie u mnie w gabinecie:)

Opinia pozytywna | 28-01-2008 12:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki