WINE
dla SUSANO (i) za WINE

Biżuteria jest śliczna-bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 20-04-2008 00:10 | Biżuteria / Komplety
Dwa Kwadraty
dla Black Diamond (i) za Dwa Kwadraty

Bardzo szybka realizacja, bardzo ładne i miłe opakowanie :) Jeśli ktoś chce wiedzieć, co znaczy miłe opakowanie, musi sam zamówić. Do kolczyków dostałam załącznik w postaci liściku z poradą, jak przechowywać srebrną biżuterię. Wręcz się wzruszyłam ;)

Opinia pozytywna | 18-04-2008 19:46 | Biżuteria / Kolczyki
Wiosenne kwiaty
dla Gosia Chruściel-Waniek za Wiosenne kwiaty

Kolczyki są PRZEPIĘKNE !!! ogromnie dziękuję za radość jaką mi sprawiły :))

Opinia pozytywna | 18-04-2008 17:23 | Biżuteria / Kolczyki
REZERWACJA DLA PANI ANGELIKI K - Spring Flirt -Second Date
dla PONY (i) za REZERWACJA DLA PANI ANGELIKI K - Spring Flirt -Second Date

Bardzo dziękuję za ślicze kolczyki. Okazały się jeszcze piekniejsze niż na zdjęciu. Jestem z nich bardzo zadowolona i mam nadzieję, że to nie będzie jedny zakup z Pani galerii. Pozdrawiam ciepło:-)

Opinia pozytywna | 18-04-2008 15:47 | Biżuteria / Kolczyki
Zakręcone
dla Karolina Rudnicka (i) za Zakręcone

Nie wiem co napisać! kolczyki mnie oczarowały:)) gratuluję wyrobu pani Karolinie, a sobie gratuluję trafionego wyboru.

Opinia pozytywna | 18-04-2008 11:22 | Biżuteria / Kolczyki
kartka z budką w tle
dla agnieszka-scrappassion za kartka z budką w tle

Przepiękna! :-) Bardzo dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 17-04-2008 18:53 | Scrapbooking / Kartki
serdeczności
dla agnieszka-scrappassion za serdeczności

Przepiękna! :-) Bardzo dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 17-04-2008 18:52 | Scrapbooking / Kartki
Srebrne kule
dla ucholandia (i) za Srebrne kule

kolczyki przepiękne,przyciągają wzrok,niespodzianką była też bardzo szybka wysyłka.

Opinia pozytywna | 17-04-2008 18:18 | Biżuteria / Kolczyki
Furtadora
dla jamajka za Furtadora

bransoleta jest piękna i oryginalna,dziękuję za expresową przesyłkę.

Opinia pozytywna | 17-04-2008 18:11 | Biżuteria / Bransolety
Walce
dla ucholandia (i) za Walce

Niesamowite tempo realizacji zamówienia!!! Nie upłynęło nawet 48 godzin od zakupu, a kolczyki są juz u mnie. Niezwykle starannie zapakowane, w przepięknym pudełeczku, idealnie zabezpieczone. Naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem.

Opinia pozytywna | 17-04-2008 13:39 | Biżuteria / Kolczyki
w ogniu
dla Jola Krajewska (i) za w ogniu

kolczyki tak jak na zdjęciu bardzo ładne,jestem bardzo zadowolona zarówno z kolczyków jak i bardzo dobrego i szybkiego kontaktu ze sprzedawcą

Opinia pozytywna | 17-04-2008 12:53 | Biżuteria / Kolczyki
w kregu
dla Jola Krajewska (i) za w kregu

kolczyki tak jak na zdjęciu b.ładne,b.dobry kontakt ze przedawcą,przesyłka szyko dotarła do mnie jestem b.zadowolona i jeszcze nie raz dokonam zakupów

Opinia pozytywna | 17-04-2008 12:50 | Biżuteria / Kolczyki
koła
dla Jola Krajewska (i) za koła

Koloru hyperstynu nie można określić! Mieni się co chwila innym, Jednym słowem - kolczyki tajemnicze, niepokojące, zmienne. Pasują do mnie :)

Opinia pozytywna | 17-04-2008 11:53 | Biżuteria / Kolczyki
Wiosna na żółto!
dla Rosemary's Manufacture (i) za Wiosna na żółto!

Blask kolczyków po prostu mnie poraził!!! nie mogę nic więcej napisać. po prostu cudne! :))

Opinia pozytywna | 17-04-2008 11:51 | Biżuteria / Kolczyki
album
dla agnieszka-scrappassion za album

Przepiękny, wysmakowany album. Podziwiam talent! Już zapełniłam go zdjęciami mojej córeczki, powędruje do pudełka, w którym trzymam dla niej wiele ważnych pamiątek z dzieciństwa :-) Bardzo dziękuję i pozdrawiam :-)

Opinia pozytywna | 17-04-2008 09:03 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
guzik
dla agnieszka-scrappassion za guzik

Uroczy drobiazg :-)

Opinia pozytywna | 17-04-2008 09:02 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
Sloneczny Dzien - Srebrne Kolczyki z Cytrynem, Topazem Mystic, Perlami i Kwarcem Rozowym oraz Szampanskim
dla JasonCairns (i) za Sloneczny Dzien - Srebrne Kolczyki z Cytrynem, Topazem Mystic, Perlami i Kwarcem Rozowym oraz Szampanskim

Kolczyki są śliczne, urocze, lekkie i lśniące. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 16-04-2008 23:35 | Biżuteria / Kolczyki
Wybór
dla jamajka za Wybór

Okazuje się, że łatwo można uzależnić się od biżuterii p. Marii. Obawiam się, że może to być nieuleczalne ;-) Kolczyki są boskie - dziękuję...

Opinia pozytywna | 16-04-2008 22:55 | Biżuteria / Kolczyki
Aven
dla jamajka za Aven

Naszyjnik przepiękny - jedyny w swoim rodzaju....

Opinia pozytywna | 16-04-2008 22:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Tondo
dla jamajka za Tondo

są ŚLICZNE !! dziękuję :*

Opinia pozytywna | 16-04-2008 19:10 | Biżuteria / Kolczyki