Mini - Gold&Silver
dla PONY (i) za Mini - Gold&Silver

Delikatne i piękne. Polecam.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 11:57 | Biżuteria / Kolczyki
Skrzydlaty
dla jamajka za Skrzydlaty

Niebanalny, niepowtarzalny.... Udany zakup.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 11:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Biel retro
dla monablue za Biel retro

Komplet prześliczny, jak zwykle zresztą. Dostarczony błyskawicznie. Polecam, i serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-04-2008 09:41 | Biżuteria / Komplety
LEKKIE JAK PIÓRKO
dla sasenka (i) za LEKKIE JAK PIÓRKO

Subtelne, piękne i oryginalne. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-04-2008 08:58 | Biżuteria / Kolczyki
Notes Fuksjowy
dla principessa (i) za Notes Fuksjowy

Bardzo szybka i profesjonalna wysyłka, towar pierwszej jakości, jestem bardzo zadowolony. Gorąco polecam

Opinia pozytywna | 10-04-2008 08:10 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
koral....kolczyki
dla formood za koral....kolczyki

Biżuteria formood ma ten niepowtarzalny styl... Uzależniam się. Polecam.

Opinia pozytywna | 09-04-2008 23:26 | Biżuteria / Kolczyki
Tajemnicze kwiaty
dla VeroNica za Tajemnicze kwiaty

DZIĘKUJĘ te kolczyki to cudeńko

Opinia pozytywna | 09-04-2008 21:04 | Biżuteria / Kolczyki
krysztal
dla Jola Krajewska (i) za krysztal

Jak zwykle piękne kolczyki - jak zwykle gorąco polecam

Opinia pozytywna | 09-04-2008 20:51 | Biżuteria / Kolczyki
Azzurro
dla jamajka za Azzurro

Piękne kolczyki , szybka dostawa -POLECAM

Opinia pozytywna | 09-04-2008 20:50 | Biżuteria / Kolczyki
Memories
dla la.li (i) za Memories

super szybka wysyłka-albumik prześliczny.polecam i pozdrawiam cieplutko

Opinia pozytywna | 09-04-2008 14:16 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
Adore
dla jamajka za Adore

Kolczyki są bardzo ładne i oryginalne. Na zdjęciu wydawały się co prawda mniejsze, ale ich ażurowa konstrukcja sprawia, że są delikatne i lekkie. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko.

Opinia pozytywna | 09-04-2008 13:57 | Biżuteria / Kolczyki
antyczne
dla Jola Krajewska (i) za antyczne

Przesyłka doszła błyskawicznie. Kolczyki piękne i bardzo eleganckie. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 09-04-2008 07:35 | Biżuteria / Kolczyki
...podziekowania...
dla agnieszka-scrappassion za ...podziekowania...

Kartka stoi na półce i nie mogę się napatrzeć :)

Opinia pozytywna | 09-04-2008 01:40 | Scrapbooking / Kartki
pomarańcza
dla agnieszka-scrappassion za pomarańcza

Wspaniale, starannie wykonana okładka :) Serdecznie dziękuję :)

Opinia pozytywna | 09-04-2008 01:40 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
...w czerwoną kratę...
dla agnieszka-scrappassion za ...w czerwoną kratę...

Wyjątkowa kartka, dopracowana w najdrobniejszych szczegółach. Ciszę się, że już do mnie dotarła (szkoda tylko, że nie priorytetem...).

Opinia pozytywna | 08-04-2008 21:54 | Scrapbooking / Kartki
kartka z budką w tle
dla agnieszka-scrappassion za kartka z budką w tle

Wyjątkowa kartka, dopracowana w najdrobniejszych szczegółach. Ciszę się, że już do mnie dotarła (szkoda tylko, że nie priorytetem...).

Opinia pozytywna | 08-04-2008 21:53 | Scrapbooking /
serdeczności
dla agnieszka-scrappassion za serdeczności

Wyjątkowa kartka, dopracowana w najdrobniejszych szczegółach. Ciszę się, że już do mnie dotarła (szkoda tylko, że nie priorytetem...).

Opinia pozytywna | 08-04-2008 21:53 | Scrapbooking / Kartki
kartka z sówką
dla agnieszka-scrappassion za kartka z sówką

Wyjątkowa kartka, dopracowana w najdrobniejszych szczegółach. Ciszę się, że już do mnie dotarła (szkoda tylko, że nie priorytetem...).

Opinia pozytywna | 08-04-2008 21:52 | Scrapbooking / Kartki
Bursztynowe
dla ucholandia (i) za Bursztynowe

super, bardzo mi się podoba, polecam!

Opinia pozytywna | 08-04-2008 13:19 | Biżuteria / Kolczyki
Z kryształem
dla ucholandia (i) za Z kryształem

super, bardzo mi się podoba, polecam!

Opinia pozytywna | 08-04-2008 13:19 | Biżuteria / Naszyjniki