Pawi Multikolor
dla Black Diamond (i) za Pawi Multikolor

Piękne, kolorowe, radosne...:))

Opinia pozytywna | 18-12-2007 20:02 | Biżuteria / Kolczyki
MYSTIC - AMAZONIA
dla sasenka (i) za MYSTIC - AMAZONIA

Piękne, mienią się pięknymi barwami. Ładniejsze niż na zdjęciu i niż wynikało to z opisu.

Opinia pozytywna | 18-12-2007 18:38 | Biżuteria / Kolczyki
MYSTIC - COPPER
dla sasenka (i) za MYSTIC - COPPER

Duże, pięknie szlifowane kryształy Swarovski. Kolejny, udany zakup biżuterii, tej samej artystki. Polecam.

Opinia pozytywna | 18-12-2007 18:34 | Biżuteria / Kolczyki
LEŚNE
dla sasenka (i) za LEŚNE

W pelni zadowolony zakupem oryginalnej bizuterii . Pierwszy i nie ostatni raz kupuje tutaj . Wiem już to , albowiem mam podobne zdanie co osoba która Tą biżuterie wybrała . Że Warto.

Opinia pozytywna | 18-12-2007 07:57 | Biżuteria / Kolczyki
Zestaw kartek światecznych
dla Mirabeel (i) za Zestaw kartek światecznych

Co tu duzo mowic ;-) jak zawsze na bezdechu i pedem otwieram przesylke i jestem zachwycona! dziekuje slicznie :-*

Opinia pozytywna | 18-12-2007 00:46 | Scrapbooking / Kartki
Strzeliste
dla Karolina Rudnicka (i) za Strzeliste

Przepiękne, bardzo kobiece kolczyki. Idealne na wieczór do sukni jak i na służbowe spotkanie w pracy, choć ja i tak mogłabym je nosić codziennie :) Bardzo trafione w mój gust i już zakupiłam kolejne u Pani Karoliny:)

Opinia pozytywna | 15-12-2007 23:22 | Biżuteria / Kolczyki
Simple Violet
dla PONY (i) za Simple Violet

Niebanalne, w ślicznych odcieniach fioletu. Wzbudziły ogromne zainteresowanie w pracy :) Doskonałe, precyzyjne wykonanie. Noszę je z wielką przyjemnością. Na pewno nie był to ostatni mój zakup u PONY.

Opinia pozytywna | 15-12-2007 23:20 | Biżuteria / Kolczyki
Ever green
dla VeroNica za Ever green

Wielkie dzięki ,koczyki są śliczne .

Opinia pozytywna | 15-12-2007 22:08 | Biżuteria / Kolczyki
Kryształowy talizman
dla VeroNica za Kryształowy talizman

Ładna, dopracowana biżuteria. Szkoda tylko, że p. VeroNica nie odpowiada na maile...

Opinia pozytywna | 15-12-2007 18:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Eklektyczna Czerwień
dla Iza Malczyk za Eklektyczna Czerwień

Dziękuję za projekt, wykonanie i szybką dostawę. Profesjonalna obsługa!

Opinia pozytywna | 14-12-2007 21:29 | Biżuteria / Naszyjniki
FIOŁKOWE GRONA
dla principessa (i) za FIOŁKOWE GRONA

Kolczyki dotarły do mnie w częściach. Kuleczki z "gronek" odpadają. Nanizane są na szpilki bez jakiegokolwiek wzmocnienia :( Naprawiłam je sama, ale niesmak pozostał. Spodziewałam się biżuterii dużo wyższych lotów...

Opinia neutralna | 14-12-2007 20:03 | Biżuteria / Kolczyki
Kartka urodzinowa
dla Jola Świercz (i) za Kartka urodzinowa

Dziekuje slicznie :-) bardzo ladna kartka! :-)

Opinia pozytywna | 14-12-2007 12:20 | Scrapbooking / Kartki
Podróż kosmiczna - ilustracja
dla mia_mi za Podróż kosmiczna - ilustracja

To chyba początek super kolekcji. Obawiam się, że scian mi zabraknie.

Opinia pozytywna | 13-12-2007 17:57 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Czarownica z Narnii
dla Rosemary's Manufacture (i) za Czarownica z Narnii

Cudowne, koleżanki pękną z zazdrości.

Opinia pozytywna | 13-12-2007 17:55 | Biżuteria / Kolczyki
Pensjonarki
dla Fiszerowa za Pensjonarki

Izuniu! Kolczyki są prześliczne. Kolejny uroczy drobiazg do mojej kolekcji arcydziełek Twojej roboty :) Subtelne, niezwykle starannie wykonane, ze wspaniale dobranymi materiałami i wyczuciem proporcji i smaku. Majstersztyk :)

Opinia pozytywna | 13-12-2007 16:36 | Biżuteria / Kolczyki
Wenecki Jęzor
dla Monika Pazio-Zielińska (i) za Wenecki Jęzor

Przesyłkę otrzymałam rzeczywiście szybko. Wisior jest identyczny z tym na zdjęciu. Prezentuje się znakomicie. Nie zawiodłam się. Polecam wszystkim

Opinia pozytywna | 12-12-2007 18:23 | Biżuteria / Naszyjniki
Rozwichone z Perłą
dla Black Diamond (i) za Rozwichone z Perłą

Kolczyki są PRZEPIĘKNE!!!!! Delikatne, misternie wykonane , sa IDEALNE!!! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-12-2007 10:53 | Biżuteria / Kolczyki
WRzOSiEC DARLEjSKi - Srebne Misternie Zdobione Kolczyki - Tznzanit, Zielony Ametyst, Apatyt, Zielony Kwarc, Perly, Londynski Topaz, Topaz Mystic
dla MagdalenaBorejko (i) za WRzOSiEC DARLEjSKi - Srebne Misternie Zdobione Kolczyki - Tznzanit, Zielony Ametyst, Apatyt, Zielony Kwarc, Perly, Londynski Topaz, Topaz Mystic

Pierwszy raz brakuje mi słów, by opisać jakie cudo dostałam od Magdy... Kolczyki zapierają dech w piersiach. Zdjęcie nie oddaje nawet połowy ich uroku! Prześlicznie opakowane, z przemiłą dedykacją. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-12-2007 21:44 | Biżuteria / Kolczyki
MOON
dla sasenka (i) za MOON

Przepiękne, wytworne kolczyki wieczorowe. Rewelacyjnie wyglądają do czerni.

Opinia pozytywna | 10-12-2007 12:32 | Biżuteria / Kolczyki
Sto procent blasku
dla Biała Magia (i) za Sto procent blasku

Piękne, eleganckie w swej prostocie kolczyki. Ich jedyną ozdobą jest wspaniale się mieniący kryształ Swarovsky'ego.

Opinia pozytywna | 10-12-2007 12:31 | Biżuteria / Kolczyki