Na nartach
dla mia_mi za Na nartach

ŚWIETNE OBRAZKI ! PRZYPOMINAJĄ MI DZIECIŃSTWO ! POLECAM !

Opinia pozytywna | 30-11-2007 16:49 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Fashion
dla Joanna Cieślak (i) za Fashion

Bardzo ładne kolczyki o nowoczesnej formie. Polecam.

Opinia pozytywna | 30-11-2007 16:30 | Biżuteria / Kolczyki
Modern luxury
dla Karolina Rudnicka (i) za Modern luxury

Pięknie wykonana biżuteria, z dbałością o szczegóły. Chętnie kupię jeszcze jakąś biżuterię od Pani Karoliny.

Opinia pozytywna | 30-11-2007 16:28 | Biżuteria / Komplety
Kamienny krajobraz
dla Karolina Rudnicka (i) za Kamienny krajobraz

Bardzo pięknie dziękuję za przesłany naszyjnik, który spełnił moje oczekiwania:) Pozdrawiam serdecznie i być może do następnego razu? Magda Peret

Opinia pozytywna | 28-11-2007 20:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Z KROPLĄ FIOLETU
dla sasenka (i) za Z KROPLĄ FIOLETU

pozytywnie

Opinia pozytywna | 28-11-2007 14:57 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z oliwkową perłą
dla Karolina Rudnicka (i) za Kolczyki z oliwkową perłą

Zręczne dłonie Karoliny wykonują przepiękną pracę: każda sztuka biżuterii Jej autorstwa to małe dzieło sztuki, przemyślane, starannie wykonane, ale pełne uroku i elegancji. Aga Taper

Opinia pozytywna | 26-11-2007 18:20 | Biżuteria / Kolczyki
Dziewczynka, kot i ptaki
dla mia_mi za Dziewczynka, kot i ptaki

Przepiekny i niesamowicie klimatyczny obrazek. Do tego przesyłka ślicznie zapakowana.. POLECAM!

Opinia pozytywna | 26-11-2007 14:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Notes VINTAGE
dla eight (i) za Notes VINTAGE

Śliczny notes, pięknie zapakowany, polecam wszystkim zakupy u EIGHT!!!!!!!

Opinia pozytywna | 21-11-2007 19:58 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
Notes TURKUS & BORDO
dla eight (i) za Notes TURKUS & BORDO

Bardzo ładny notes, starannie wykonany, prawdziwe cacko. Pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 20-11-2007 21:09 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
ŁAPACZE SNÓW
dla sasenka (i) za ŁAPACZE SNÓW

Sa poprostu cudowne:)) Delikatne, pięknie wykonane i jestem pewna , ze jeszcze nie raz skusze sie na prace tej artystki:)

Opinia pozytywna | 20-11-2007 14:07 | Biżuteria / Kolczyki
skrzydła lekkie jak pióro
dla Black Diamond (i) za skrzydła lekkie jak pióro

Prześliczne kolczyki !!! i ekspresowa przesyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupu - szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 19-11-2007 15:38 | Biżuteria / Kolczyki
Piruet
dla Fiszerowa za Piruet

Piękne kolczyki, bardzo mi się podobają.

Opinia pozytywna | 16-11-2007 22:00 | Biżuteria / Kolczyki
Black diamond
dla Karolina Rudnicka (i) za Black diamond

Biżuteria Karoliny to majstersztyk. Kolczyki są tak śliczne, że aż boję się je zakładać, by czasem ich nie zgubić :)

Opinia pozytywna | 16-11-2007 16:38 | Biżuteria / Kolczyki
Gwiezdny pył
dla modo za Gwiezdny pył

Wielkie "och" i "ach" w 100% obrazują moją reakcję po otrzymaniu kolczyków :) Dziękuję :) Agata

Opinia pozytywna | 16-11-2007 16:38 | Biżuteria / Kolczyki
Z księżyca
dla modo za Z księżyca

Prześliczne, delikatne i arcyładnie wykonane kolczyki. Biżuteria najwyższych lotów, dla najbardziej wymagających. POLECAM z całego serca, naprawdę warto!!!

Opinia pozytywna | 16-11-2007 16:37 | Biżuteria / Kolczyki
GRAFITOWE MONETY
dla sasenka (i) za GRAFITOWE MONETY

Wykonane z przepięknych materiałów, pomysłowe i eleganckie. Bałam się, że będą dość ciężkie, ale okazało się, że wcale ich nie czuję. Wysłane szybko, w ładnym opakowaniu. Dziękuję i pozdrawiam, Maria Patocka.

Opinia pozytywna | 14-11-2007 18:04 | Biżuteria / Kolczyki
Graphite
dla Karolina Rudnicka (i) za Graphite

Piękne, zwracające uwagę, eleganckie. Bardzo ładnie wykonane i opakowane. Dziękuję i pozdrawiam, Maria Patocka.

Opinia pozytywna | 14-11-2007 18:02 | Biżuteria / Kolczyki
Wietrzne
dla modo za Wietrzne

Kolczyki delikatne, subtelne, ale i wyraziste. Wykonanie staranne, wysyłka bez zarzutu. Cieszę się z ładnego i praktycznego opakowania - dzięki niemu mam pewność, że się nie zniszczą. Dziękuję i pozdrawiam, Maria Patocka.

Opinia pozytywna | 14-11-2007 17:57 | Biżuteria / Kolczyki