ANiOLY w MOiM OGRoDZiE - Srebrne Oksydowane Kandelabrowe Kolczyki  - Rodolit, granat, szampanski cytryn, kwarc rozowy, rozowy topaz...
dla MagdalenaBorejko (i) za ANiOLY w MOiM OGRoDZiE - Srebrne Oksydowane Kandelabrowe Kolczyki - Rodolit, granat, szampanski cytryn, kwarc rozowy, rozowy topaz...

Te kolczyki to prawdziwe cudo, niebywała precyzja wykonania i końcowy efekt który budzi pozytywne wspomnienia pozwalają bez przesady stwierdzić że to misterne dzieło sztuki. Jestem zagorzałą fanką twórczości Pani Magdy!

Opinia pozytywna | 18-01-2008 14:44 | Biżuteria / Kolczyki
Leśne duchy
dla Rosemary's Manufacture (i) za Leśne duchy

Zaczynam się uzależniać :)

Opinia pozytywna | 18-01-2008 08:47 | Biżuteria / Kolczyki
Starfish
dla Rosemary's Manufacture (i) za Starfish

Kolczyki sa nawet łądniejsze niż na zdjęciu :)

Opinia pozytywna | 18-01-2008 08:45 | Biżuteria / Kolczyki
Tygrys
dla Aga Radziejewska (i) za Tygrys

Bransoletka jest bardzo ładna, oryginalna, w moich ulubionych ciepłych kolorach. I oczywiście ślicznie zapakowana, co jest dla mnie bardzo ważne. Jednym słowem zakup udany. "Autorce" bransoletki życzę dalszych równie udanych pomysłów.

Opinia pozytywna | 17-01-2008 12:38 | Biżuteria / Bransolety
Gdzies na południu, tylko Ty i ja
dla monika suska (i) za Gdzies na południu, tylko Ty i ja

Prezent imieninowy dla Mojego Męża. Dziękuję Ci Moniko :))) Fantastyczny obrazek i dodatkowo całkowicie oddaje moją i jego ulubioną formę spędzania urlopu, czyli właśnie gdzieś na południu..... Świetnie wykonane.

Opinia pozytywna | 17-01-2008 10:11 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
ZŁOCISTE
dla sasenka (i) za ZŁOCISTE

Kolczyki są oryginalne i starannie wykonane. Bardzo ładne opakowanie i szybka przesyłka. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 16-01-2008 14:56 | Biżuteria / Kolczyki
Harfa traw
dla Karolina Rudnicka (i) za Harfa traw

kolczyki bardzo starannie wykonane, z dbałością o detal; no i bardzo mi się podobają :)

Opinia pozytywna | 16-01-2008 12:11 | Biżuteria / Kolczyki
Album dla chłopca
dla Mirabeel (i) za Album dla chłopca

Album stworzony dla mojego synka to jedna z najwspanialszych, najbardziej pracochłonnych rzeczy jaką kiedykolwiek miałam. Jestem absolutnie zachwycona precyzją i profesjonalnością Mirabeel. polecam wszystkim, którzy kochają otaczać się unikatowym pieknem.

Opinia pozytywna | 15-01-2008 21:49 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
Barokowe krople
dla Gosia Chruściel-Waniek za Barokowe krople

Własnie przed chwila odebrałam przesylkę:-) Kolczyki sa przecudne!!! Na pewno zostane Wasza stala klientka:-)

Opinia pozytywna | 14-01-2008 21:37 | Biżuteria / Kolczyki
Kura w koronie
dla mia_mi za Kura w koronie

Idealny rysunek dla kogoś kto miał w dzieciństwie ksywkę kurczak.

Opinia pozytywna | 10-01-2008 14:03 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Aeroplan
dla mia_mi za Aeroplan

Kontynuacja kolekcji. Najbardziej lubię kota.

Opinia pozytywna | 10-01-2008 14:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
TURKUSOWE KANDELABRY
dla sasenka (i) za TURKUSOWE KANDELABRY

Prezent dla bratowej; spodobał się :)

Opinia pozytywna | 10-01-2008 14:01 | Biżuteria / Kolczyki
Złoto i biel
dla Iza Malczyk za Złoto i biel

Projekty Pani Izy Malczyk nie wymagają reklamy. Są to prawdziwe cudeńka !!! Nie jest to pierwszy mój zakup biżuterii tej Projektantki więc spodziewałam się czego wyjątkowego i się nie myliłam! Dziękuję !!!

Opinia pozytywna | 09-01-2008 22:27 | Biżuteria / Kolczyki
LILIE
dla Barbara Anna Sas (i) za LILIE

Kolczyki śliczne, właśnie takie jakie chciałam:) Wprawdzie w jednym odkleiły się kuleczki i kryształek od słupka i sama musiałam je przykleić, ale to w końcu ręczna robota..

Opinia pozytywna | 08-01-2008 14:52 | Biżuteria / Kolczyki
Swarovski kwiat
dla Aga Radziejewska (i) za Swarovski kwiat

Kolczyki są zgodne z produktem przedstawionym na zdjęciu. Są one bardzo ładnie i starannie wykonane. Były bardzo dobrze zapakowane i nie uległy uszkodzeniu. Kontakt ze sprzedawcą był bardzo szybki i bezproblemowy. POLECAM!

Opinia pozytywna | 08-01-2008 09:47 | Biżuteria / Kolczyki
Lot latawcem
dla mia_mi za Lot latawcem

Bardzo sprawna i szybka realizacja. Polecam.

Opinia pozytywna | 07-01-2008 13:36 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
TAJEMNICZY UROK
dla principessa (i) za TAJEMNICZY UROK

Kolczyki piękne, bardzo oryginalne,mają sówj niepowtarzalny urok, solidnie zapakowane, jestem zadowolona- mam tylko nadzieję, że zapięcie z czasem sie nie "wyrobi"- polecam!!!

Opinia pozytywna | 04-01-2008 15:11 | Biżuteria / Kolczyki
Anielskie
dla Iza Malczyk za Anielskie

Cudne kolczyki, pięknie się prezentują i bardzo miło się je nosi, dziękuję za błyskawiczną przesyłkę, zdążyły na święta :-)

Opinia pozytywna | 03-01-2008 00:12 | Biżuteria / Kolczyki
Burzowa Noc
dla Iza Malczyk za Burzowa Noc

Przepiękny komplet, najbardziej urzekły mnie szafiry, w niezwykłej oprawie. Miło jest mieć coś tak wyjątkowego, pozdrawiam serdecznie i dziękuję;-)).

Opinia pozytywna | 03-01-2008 00:08 | Biżuteria / Komplety
PŁONĄCE
dla sasenka (i) za PŁONĄCE

Kolczyki są przepiękne ,bardzo starannie wykonane. Jest to mój pierwszy ,ale napewno nie ostatni zakup u Sasenka

Opinia pozytywna | 02-01-2008 21:31 | Biżuteria / Kolczyki