CHATEAU
dla sasenka (i) za CHATEAU

Wisiorek jest śliczny i wyjątkowy. Cudo! Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 17-03-2008 16:01 | Biżuteria / Wisiory
Słoneczny piruet
dla Fiszerowa za Słoneczny piruet

Wszystko ok, szybko, sprawnie i wygląd dokładnie tak jak na zdjęciu. Śliczne!

Opinia pozytywna | 14-03-2008 19:19 | Biżuteria / Kolczyki
cytryn
dla formood za cytryn

Wszystko ok, szybko, sprawnie i wygląd dokładnie tak jak na zdjęciu

Opinia pozytywna | 14-03-2008 19:18 | Biżuteria / Bransolety
Skały ogniste
dla Fiszerowa za Skały ogniste

Wszystko ok, szybko, sprawnie i wygląd dokładnie tak jak na zdjęciu

Opinia pozytywna | 14-03-2008 19:18 | Biżuteria / Bransolety
Kryształowe
dla monablue za Kryształowe

Powiem tak klczyki zyskuja jeszce bardziej przy blizszym spotkaniu.Sa niesamowicie delikatne ,szczegóły dopracowane w najmniejszych detalach.Dla mnie wygladaja jak pamiatka np. po babci,taka z dusza.Po prostu sa piekne.

Opinia pozytywna | 14-03-2008 11:30 | Biżuteria / Kolczyki
Brązowy kot- zakładka do książki
dla eight (i) za Brązowy kot- zakładka do książki

Zakładka bardzo oryginalna i starannie wykonana - jest troszkę mniejsza niż możnaby sądzić na podstawie zdjecia.

Opinia pozytywna | 13-03-2008 22:19 | Scrapbooking / Zakładki do Książek
Love is in the air
dla mia_mi za Love is in the air

Śliczny! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-03-2008 20:19 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Aeroplan
dla mia_mi za Aeroplan

Śliczny! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-03-2008 20:19 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Chabry
dla Iza Malczyk za Chabry

Kwarc mieni się niesamowicie. Bardzo dziękuję za ten piękny, precyzyjnie wykonany wisior. Bardzo mi się podoba, już jest moim ulubionym naszyjnikiem.

Opinia pozytywna | 13-03-2008 15:28 | Biżuteria / Naszyjniki
scrapuszko w kropki
dla agnieszka-scrappassion za scrapuszko w kropki

Dostałam śliczne maleńkie scrapuszko! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-03-2008 13:54 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
surowa
dla Jola Krajewska (i) za surowa

Polecam, polecam, polecam!!!!

Opinia pozytywna | 13-03-2008 10:23 | Biżuteria / Bransolety
w kolorach
dla Jola Krajewska (i) za w kolorach

Piękne kolczyki w rzeczywistości jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu. Transakcja bez zarzutu. Polecam

Opinia pozytywna | 13-03-2008 10:23 | Biżuteria / Kolczyki
Solis
dla jamajka za Solis

Piękne delikatne kolczyki otrzymałam w ekspresowym tempie. Polecam.

Opinia pozytywna | 13-03-2008 10:20 | Biżuteria / Kolczyki
Peterhof
dla monablue za Peterhof

Przepiękny naszyjnik:) Wspaniale się prezentuje i nie może pozostać niezauważony. Muszę jeszcze pochwalić za szybką przesyłkę a także za miły kontakt mailowy.

Opinia pozytywna | 13-03-2008 08:53 | Biżuteria / Naszyjniki
Tropikalny deszcz
dla monablue za Tropikalny deszcz

Komplecik w rzeczywistości jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach. Będę nosić z przyjemnością

Opinia pozytywna | 12-03-2008 20:02 | Biżuteria / Komplety
Napoli - bransoleta - REZERWACJA DLA TULIPANA
dla Fiszerowa za Napoli - bransoleta - REZERWACJA DLA TULIPANA

Bransoleta jest rewelacyjna i razem z kolczykami tworzy cudowny komplet! Pani Iza tworzy niezwykle piękną i wyrafinowaną biżuterię. Bardzo dziękuję !!!

Opinia pozytywna | 12-03-2008 16:24 | Biżuteria / Bransolety
Księżycowe
dla Gosia Chruściel-Waniek za Księżycowe

Dzisiaj połyskują w moich uszach kamienie kiężycowe. Wspaniały bigiel, prosty i idealny. Dla mnie. I kule nie z tej ziemi też:-) Dziekuję;-)))

Opinia pozytywna | 11-03-2008 09:12 | Biżuteria / Kolczyki
The Ring
dla Karolina Rudnicka (i) za The Ring

Kolczyki dostala moja kolezanka, są zjawiskowe, wielkie i przyciagaja uwagę. O takie własnie jej chodzilo:-)

Opinia pozytywna | 11-03-2008 09:09 | Biżuteria / Kolczyki
opal maślany N
dla formood za opal maślany N

Piękny naszyjnik! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-03-2008 16:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Charlottenburg - chustecznik
dla Mamoon (i) za Charlottenburg - chustecznik

Bardzo piękny chustecznik, jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 10-03-2008 12:25 | Akcesoria /