DLA CIEBIE PERŁY
dla sasenka (i) za DLA CIEBIE PERŁY

Kolczyki b.ładne .W przyszłości wolałabym jednak zapinane bigle-te troche za bardzo odstają!!

Opinia pozytywna | 09-02-2008 12:34 | Biżuteria / Kolczyki
Aeroplan - ilustracja
dla mia_mi za Aeroplan - ilustracja

Obrazek śliczny...(mój ulubiony) dziękuje bardzo i czekam na następne :)

Opinia pozytywna | 09-02-2008 11:57 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Spacerkiem po linie - ilustracja
dla mia_mi za Spacerkiem po linie - ilustracja

Obrazek śliczny... dziękuje bardzo i czekam na następne :)

Opinia pozytywna | 09-02-2008 11:56 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Na trzepaku - ilustracja
dla mia_mi za Na trzepaku - ilustracja

Obrazek śliczny... dziękuje bardzo i czekam na następne :)

Opinia pozytywna | 09-02-2008 11:56 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
szafir
dla formood za szafir

Kolczyki są urocze, z jednej strony "delikatne", a z drugiej takie "wymowne i oryginalne..." Kontakt ze sprzedającym super - wysyłka mega szybka - jednym słowem - profesjonalnie! - dziękuje jeszcze raz i serdecznie pozdrawiam

Opinia pozytywna | 08-02-2008 21:46 | Biżuteria / Kolczyki
Złotolistne
dla Karolina Rudnicka (i) za Złotolistne

Kolczyki są przepiękne:))Dawno nie miałam nic równie ładnego w swojej biżuterii!! Na pewno nie jest to ostatni zakup u Karoliny:)

Opinia pozytywna | 08-02-2008 20:38 | Biżuteria / Kolczyki
Jet set
dla Karolina Rudnicka (i) za Jet set

Piękne kolczyki, warte posiadania:-)

Opinia pozytywna | 08-02-2008 18:55 | Biżuteria / Kolczyki
Perłowa mgła w komplecie - REZERWACJA
dla Fiszerowa za Perłowa mgła w komplecie - REZERWACJA

ciąg dalszy mojej slubnej biżuterii :) cuedńka

Opinia pozytywna | 08-02-2008 17:22 | Biżuteria / Komplety
Perłowa mgła
dla Fiszerowa za Perłowa mgła

śliczne kolczyki - będą moją ślubną bizuterią :)

Opinia pozytywna | 08-02-2008 17:21 | Biżuteria / Kolczyki
Sople
dla Karolina Rudnicka (i) za Sople

Bardzo duży pozytyw:) miły kontakt. Biżuteria śliczna. Dziękuję i pozdrawiam:) POLECAM wszystkim:)

Opinia pozytywna | 08-02-2008 07:08 | Biżuteria / Komplety
wrzosowy koszyczek REZERWACJA dla PANI AGATY
dla zaplecione (i) za wrzosowy koszyczek REZERWACJA dla PANI AGATY

Bardzo dziękuję za wykonanie naszyjnika, jest dokładnie taki o jaki mi chodziło - prosty i kobiecy. Pozdrawiam miłośników "zaplatanek".

Opinia pozytywna | 07-02-2008 23:40 | Biżuteria / Naszyjniki
Powiew wiosny
dla Mirabeel (i) za Powiew wiosny

Spodziewałam się czegoś wyjątkowego i nie pomyliłam się ani, ani :) W najdrobniejszym szczególe śliczny albumik, ma to COŚ. Polecam serdecznie. Buziaki.

Opinia pozytywna | 07-02-2008 23:23 | Scrapbooking / Kartki
Kartka w kratkę
dla Mirabeel (i) za Kartka w kratkę

Piekna kartka, wykonana z wielką starannością, w sam raz dla ukochanego :) Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 07-02-2008 23:22 | Scrapbooking / Kartki
Dzwoneczki
dla Karolina Rudnicka (i) za Dzwoneczki

Przesyłka otrzymana w zapowiedzianym terminie 2 dni. Kolczyki piękne!!! Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-02-2008 20:13 | Biżuteria / Kolczyki
Skąpane Słońcem
dla Black Diamond (i) za Skąpane Słońcem

Przesyłka otrzymana w zapowiedzianym terminie 2 dni. Kolczyki piękne!!! Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-02-2008 20:13 | Biżuteria / Kolczyki
ŚnieżnoBiałe
dla Black Diamond (i) za ŚnieżnoBiałe

Przesyłka otrzymana w zapowiedzianym terminie 2 dni. Kolczyki piękne!!! Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-02-2008 20:13 | Biżuteria / Kolczyki
opalizujące
dla Jola Krajewska (i) za opalizujące

Przesyłka otrzymana z zapowiedzianym terminie 2 dni. Kolczyki piękne!!! Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-02-2008 20:13 | Biżuteria / Kolczyki
turkus afrykański
dla formood za turkus afrykański

Przesyłkę otrzymałam, zgodnie z zapowiedzią po 2 dniach. Piękne!!! Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-02-2008 20:11 | Biżuteria / Kolczyki
zachód słońca
dla mia_mi za zachód słońca

Mogę patrzeć w niego cały dzień:) Jest taki smutny, a zarazem pełen nadziei. Piękna praca! Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 07-02-2008 12:40 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kolor purpury - rezerwacja dla Pani Agnieszki
dla Karolina Rudnicka (i) za Kolor purpury - rezerwacja dla Pani Agnieszki

kolczyki zostały zrobione na moje zamówienie i bardzo mi się podobają :)

Opinia pozytywna | 06-02-2008 17:10 | Biżuteria / Kolczyki