Daleki Wschód
dla Karolina Rudnicka (i) za Daleki Wschód

jestem zakochana w tej bransolecie. bardzo piekna, ładniejsza niz na zdjeciu. goraco polecam prace tej projektantki :)

Opinia pozytywna | 13-02-2008 23:13 | Biżuteria / Bransolety
Spadające liście
dla mia_mi za Spadające liście

Swietna ilustracja w ciepłym klimacie:)Sliczne opakowanie rysunków.Z przyjemnoscia rozpakowywałam:)

Opinia pozytywna | 13-02-2008 19:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Na nartach - ilustracja
dla mia_mi za Na nartach - ilustracja

Swietna ilustracja w ciepłym klimacie mimo zimowej scenerii:)Sliczne opakowanie rysunków.Z przyjemnoscia rozpakowywałam:)

Opinia pozytywna | 13-02-2008 19:52 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Sztormowe Klejnoty - REZERWACJA
dla Iza Malczyk za Sztormowe Klejnoty - REZERWACJA

kolczyki są piękne !!! jestem zachwycona i szczęśliwa !

Opinia pozytywna | 12-02-2008 09:50 | Biżuteria / Kolczyki
PERŁY w GRANATACH - kolczyki
dla principessa (i) za PERŁY w GRANATACH - kolczyki

wielki pozytyw - kolczyli piękne, bardzo delikatne ale widać że solidnie wykonane, przesyłka dotarła do mnie w ekspresowym tempie, kontakt ze sprzedającym bardzo sympatyczny, na pewno jeszcze nie raz coś zamówię.. gorąco polecam!!!!

Opinia pozytywna | 11-02-2008 08:54 | Biżuteria / Kolczyki
DLA CIEBIE PERŁY
dla sasenka (i) za DLA CIEBIE PERŁY

Kolczyki b.ładne .W przyszłości wolałabym jednak zapinane bigle-te troche za bardzo odstają!!

Opinia pozytywna | 09-02-2008 12:34 | Biżuteria / Kolczyki
Aeroplan - ilustracja
dla mia_mi za Aeroplan - ilustracja

Obrazek śliczny...(mój ulubiony) dziękuje bardzo i czekam na następne :)

Opinia pozytywna | 09-02-2008 11:57 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Spacerkiem po linie - ilustracja
dla mia_mi za Spacerkiem po linie - ilustracja

Obrazek śliczny... dziękuje bardzo i czekam na następne :)

Opinia pozytywna | 09-02-2008 11:56 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Na trzepaku - ilustracja
dla mia_mi za Na trzepaku - ilustracja

Obrazek śliczny... dziękuje bardzo i czekam na następne :)

Opinia pozytywna | 09-02-2008 11:56 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
szafir
dla formood za szafir

Kolczyki są urocze, z jednej strony "delikatne", a z drugiej takie "wymowne i oryginalne..." Kontakt ze sprzedającym super - wysyłka mega szybka - jednym słowem - profesjonalnie! - dziękuje jeszcze raz i serdecznie pozdrawiam

Opinia pozytywna | 08-02-2008 21:46 | Biżuteria / Kolczyki
Złotolistne
dla Karolina Rudnicka (i) za Złotolistne

Kolczyki są przepiękne:))Dawno nie miałam nic równie ładnego w swojej biżuterii!! Na pewno nie jest to ostatni zakup u Karoliny:)

Opinia pozytywna | 08-02-2008 20:38 | Biżuteria / Kolczyki
Jet set
dla Karolina Rudnicka (i) za Jet set

Piękne kolczyki, warte posiadania:-)

Opinia pozytywna | 08-02-2008 18:55 | Biżuteria / Kolczyki
Perłowa mgła w komplecie - REZERWACJA
dla Fiszerowa za Perłowa mgła w komplecie - REZERWACJA

ciąg dalszy mojej slubnej biżuterii :) cuedńka

Opinia pozytywna | 08-02-2008 17:22 | Biżuteria / Komplety
Perłowa mgła
dla Fiszerowa za Perłowa mgła

śliczne kolczyki - będą moją ślubną bizuterią :)

Opinia pozytywna | 08-02-2008 17:21 | Biżuteria / Kolczyki
Sople
dla Karolina Rudnicka (i) za Sople

Bardzo duży pozytyw:) miły kontakt. Biżuteria śliczna. Dziękuję i pozdrawiam:) POLECAM wszystkim:)

Opinia pozytywna | 08-02-2008 07:08 | Biżuteria / Komplety
wrzosowy koszyczek REZERWACJA dla PANI AGATY
dla zaplecione (i) za wrzosowy koszyczek REZERWACJA dla PANI AGATY

Bardzo dziękuję za wykonanie naszyjnika, jest dokładnie taki o jaki mi chodziło - prosty i kobiecy. Pozdrawiam miłośników "zaplatanek".

Opinia pozytywna | 07-02-2008 23:40 | Biżuteria / Naszyjniki
Powiew wiosny
dla Mirabeel (i) za Powiew wiosny

Spodziewałam się czegoś wyjątkowego i nie pomyliłam się ani, ani :) W najdrobniejszym szczególe śliczny albumik, ma to COŚ. Polecam serdecznie. Buziaki.

Opinia pozytywna | 07-02-2008 23:23 | Scrapbooking / Kartki
Kartka w kratkę
dla Mirabeel (i) za Kartka w kratkę

Piekna kartka, wykonana z wielką starannością, w sam raz dla ukochanego :) Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 07-02-2008 23:22 | Scrapbooking / Kartki
Dzwoneczki
dla Karolina Rudnicka (i) za Dzwoneczki

Przesyłka otrzymana w zapowiedzianym terminie 2 dni. Kolczyki piękne!!! Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-02-2008 20:13 | Biżuteria / Kolczyki
Skąpane Słońcem
dla Black Diamond (i) za Skąpane Słońcem

Przesyłka otrzymana w zapowiedzianym terminie 2 dni. Kolczyki piękne!!! Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-02-2008 20:13 | Biżuteria / Kolczyki