Kyanit
dla Gosia Chruściel-Waniek za Kyanit

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ! GORĄCO POLECAM !

Opinia pozytywna | 07-03-2008 22:25 | Biżuteria / Kolczyki
Barokowe
dla Gosia Chruściel-Waniek za Barokowe

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ! GORĄCO POLECAM !

Opinia pozytywna | 07-03-2008 22:24 | Biżuteria / Kolczyki
Shining
dla Rosemary's Manufacture (i) za Shining

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ! GORĄCO POLECAM !

Opinia pozytywna | 07-03-2008 22:23 | Biżuteria / Kolczyki
labradoryt, zielony granat  i fluoryt
dla formood za labradoryt, zielony granat i fluoryt

Piękno, ciepło, las i woda, wakacje :) Dziekuję

Opinia pozytywna | 07-03-2008 13:16 | Biżuteria / Bransolety
Czarny diament
dla Karolina Rudnicka (i) za Czarny diament

Piękne, lekkie, natchnione z rewelacyjnym biglem:-)Dzięki za natchnienie:-)))

Opinia pozytywna | 07-03-2008 13:03 | Biżuteria / Kolczyki
Carmina
dla jamajka za Carmina

Dziekuje bardzo, kolczyki sa w 100% takie jakich oczekiwałam.

Opinia pozytywna | 06-03-2008 19:20 | Biżuteria / Kolczyki
rezerwacja dla nikania
dla formood za rezerwacja dla nikania

Wspaniała współpraca, pozbawiona jakichkolwiek problemów. Bransoletka wykonana szybko i zgodnie z moimi oczekiwaniami - Dziękuję i POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 06-03-2008 19:09 | Biżuteria / Bransolety
turkus
dla formood za turkus

Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt mailowy. Zdjęcie oddaje wiernie wygląd naszyjnika w realu. Polecam!!!

Opinia pozytywna | 06-03-2008 19:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Roma - kolczyki
dla Fiszerowa za Roma - kolczyki

kolczyki są cudne ! To był dobry wybór :)

Opinia pozytywna | 06-03-2008 15:47 | Biżuteria / Kolczyki
Ametyst
dla Gosia Chruściel-Waniek za Ametyst

Nie zdązyłam jeszcze dotknac ich w realu (czekam na przesyłkę), ale jestem pewna, że są niepowtarzalnie, nieskomplikowanie a zarazem ujmująco piekne. Tak jak inne cuda p. Gosi:-)

Opinia pozytywna | 06-03-2008 15:16 | Biżuteria / Kolczyki
Kartka 3D
dla moniq75k (i) za Kartka 3D

Śliczna kartka i wyjątkowo miła autorka, która bez dodatkowej opłaty dopisała wybrany przeze mnie wierszyk. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 05-03-2008 19:43 | Scrapbooking / Kartki
Barokowe krople
dla Gosia Chruściel-Waniek za Barokowe krople

Super kolczyki bardzo sie podobają , sprzedający 100% pozytywu ,pomocnie i terminowo warty zaufania

Opinia pozytywna | 05-03-2008 18:22 | Biżuteria / Kolczyki
Napoli - kolczyki
dla Fiszerowa za Napoli - kolczyki

kolczyki są po prostu piękne !!! Jestem nimi oczarowana i zachwycona ! Dziękuję !

Opinia pozytywna | 05-03-2008 16:11 | Biżuteria / Kolczyki
PODWODNY ŚWIAT
dla sasenka (i) za PODWODNY ŚWIAT

Kolczyki są bardzo ładne, w dobrym stylu, starannie wykonane. Zostały ładnie opakowane. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 05-03-2008 14:30 | Biżuteria / Kolczyki
Aura
dla jamajka za Aura

teraz moje ulubione kolczyki, bardzo oryginalne i magicznie pasujace do wielu moich ubran. sliczne!!! polecam goroca,

Opinia pozytywna | 05-03-2008 13:18 | Biżuteria / Kolczyki
Z motywem roślinnym
dla Karolina Rudnicka (i) za Z motywem roślinnym

bardzo dziekuje, jak zwykle piekna rzecz. polecam goraco milośnikom biżuterii.

Opinia pozytywna | 05-03-2008 13:17 | Biżuteria / Bransolety
Euryale
dla Iza Malczyk za Euryale

cudna misterna robota, pięknie się prezentuje w rzeczywistości , jestem zachwycona i ogromnie dziękuję !

Opinia pozytywna | 05-03-2008 10:43 | Biżuteria / Naszyjniki
Lawenda
dla Rosemary's Manufacture (i) za Lawenda

bransoletka bardzo ładna. jestem zadowolona z zakupu

Opinia pozytywna | 05-03-2008 10:42 | Biżuteria / Bransolety
Trias
dla jamajka za Trias

Prześliczne kolczyki, piękniejsze niż na zdjęciu, szybka przesyłka. Dziękuję serdecznie - i do następnego zakupu:)

Opinia pozytywna | 04-03-2008 20:24 | Biżuteria / Kolczyki
turkusy
dla Jola Krajewska (i) za turkusy

Stylowe, delikatne kolczyki. Pasują mi do wcześniej kupionej biżuterii...

Opinia pozytywna | 04-03-2008 17:37 | Biżuteria / Kolczyki