granat i rubin
dla formood za granat i rubin

Wspaniała bransoleta ! Bardzo trafiony zakup. Wykonanie perfekcyjne ! serdecznie polecam!

Opinia pozytywna | 27-03-2008 14:49 | Biżuteria / Bransolety
Zachód słońca
dla mia_mi za Zachód słońca

Piękny obrazek! Cudownie mi na niego spoglądać :) W daleeeekiej przyszłości zajmie czołowe miejsce w pokoju mojego dzieciątka (choć sama jestem plastykiem ;) Dziękuję, naprawdę wyjątkowy!

Opinia pozytywna | 27-03-2008 12:40 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Mailnowy kot- zakładka do książki
dla eight (i) za Mailnowy kot- zakładka do książki

Śliczna i pomysłowa zakładka, która przyciaga uwagę np. w pociagu, kiedy z ksiazki wystają tajemnicze uszy:)))gratuluje świetnego pomysłu.

Opinia pozytywna | 27-03-2008 11:39 | Scrapbooking / Zakładki do Książek
Kartka okolicznościowa
dla Mirabeel (i) za Kartka okolicznościowa

Śliczna kartka. Bardzo starannie wykonana. Szybka przesyłka. POLECAM:)

Opinia pozytywna | 27-03-2008 10:08 | Scrapbooking / Kartki
SREBRZYSTO-CZARNE
dla sasenka (i) za SREBRZYSTO-CZARNE

Sliczne kolczyki,szybka dostawa.POLECAM

Opinia pozytywna | 27-03-2008 08:31 | Biżuteria / Kolczyki
HIACYNTA
dla Katarzyna Radzka za HIACYNTA

Prześliczny, oryginalny, niepowtarzalny...... Z niecierpliwością czekam na kolejne prace. Serdecznie dziękuję. Zostałam FANKĄ.

Opinia pozytywna | 26-03-2008 23:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
ALICJA
dla Katarzyna Radzka za ALICJA

.........zabrakło mi słów. CUDO to za mało. Jest przecudowny. Serdecznie dziękuję. To pierwszy, ale na pewno nie ostatni mój zakup. Cóż mogę dodać- GORĄCO POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 26-03-2008 23:01 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
satelita
dla Jola Krajewska (i) za satelita

Kolczyki bardzo starannie wykonane. Tylko trochę dla mnie za ciężkie. Aż szkoda oddawać...

Opinia pozytywna | 26-03-2008 17:05 | Biżuteria / Kolczyki
notes-kieszeń
dla agnieszka-scrappassion za notes-kieszeń

Notesik śliczny, a nowy właściciel bardzo zadowolony. Przesyłka i kontakt z agnieszka-scrappassion celujący. Dziękuję bardzo

Opinia pozytywna | 26-03-2008 12:32 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
labradoryt z kwarcem
dla Aga Radziejewska (i) za labradoryt z kwarcem

Bizuteria piękna, szybko dostarczona - bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 26-03-2008 08:43 | Biżuteria / Bransolety
chryzoprazy
dla Jola Krajewska (i) za chryzoprazy

Jestem b. zadowolona z jakości i szybkości

Opinia pozytywna | 25-03-2008 19:57 | Biżuteria / Kolczyki
z okna na podworze
dla Jola Krajewska (i) za z okna na podworze

Dziękuję za piękne kolczyki i ekspresową wysyłkę

Opinia pozytywna | 25-03-2008 19:56 | Biżuteria / Kolczyki
lawa
dla Jola Krajewska (i) za lawa

Piękne

Opinia pozytywna | 25-03-2008 19:54 | Biżuteria / Kolczyki
Przybornik krawiecki - portmonetka zielona
dla Grażka  (i) za Przybornik krawiecki - portmonetka zielona

Wszystko super! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 25-03-2008 17:47 | Akcesoria / Przyborniki Krawieckie
niebieskie scrapuszko
dla agnieszka-scrappassion za niebieskie scrapuszko

Wszystko super! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 25-03-2008 17:46 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
Wezuwia
dla jamajka za Wezuwia

bransoleta jest świetna, wspaniale prezentuje się na ręce. Doskonały zakup!

Opinia pozytywna | 25-03-2008 16:30 | Biżuteria / Bransolety
Rosarium
dla Fiszerowa za Rosarium

spodziewam się że kolczyki będą fantastyczne (inaczej bym ich nie kupiła ;)) ale w rzeczywistości są jeszcze bardziej rewelacyjne!!! Brakuje mi słów uznania i zachwytu! dziękuję bardzo !

Opinia pozytywna | 25-03-2008 16:15 | Biżuteria / Kolczyki
dumotrieryt i celestyn
dla formood za dumotrieryt i celestyn

Kolczyki SUPER, i super szybko dostarczone. Zamówiłam 18.03. a 21.03 juz je miałam.

Opinia pozytywna | 25-03-2008 15:04 | Biżuteria / Kolczyki
Su - Gold&Silver
dla PONY (i) za Su - Gold&Silver

Kolczyki są śliczne i starannie wykonane. Zostały ładnie opakowane. Szybka przesyłka. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 25-03-2008 14:42 | Biżuteria / Kolczyki
dla..
dla jamajka za dla..

Kolczyki przepiękne, urzekające swą prostotą...expresowa przesyłka. Serdecznie polecam !!!

Opinia pozytywna | 25-03-2008 14:38 | Biżuteria / Kolczyki